Şimdi Ara

WoW yeni oyuncu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yıllarca wow dışında çoğu mmorpgyi oynamış biri olarak 2 gün önce wow collection edition alıp başladım. 2 arkadaş başladık fakat diğer arkadaşın zaman problemi olduğu için muhtemelen tek başıma oynayacağım. Silvermoon serverında Allience tarafında 10 lvl human mage karakterim mevcut. İlk kez wow oynadığım için her türlü öneriye açığım.



  • Öncelikle hayırlı olsun. Tek başına belki başlarda sıkabilir seni oyun ama seviye ilerledikçe daha zevkli olduğunu göreceksin. Oyunu anlayabilmek adına görevleri yaparak ilerlemelisin bence. Görevler zaten seni gerekli haritalara ve itemlere götürücek. Benim fikrim (gerçi son 2 yada 3 yamada yoktum hatırlamıyorum) toplama skilerinden skining ve herbalismi de kendi seviyende tutman yada materyaleri biriktirmen konusunda olucak. Tabi daha iyi, geniş ve kesin bilgiye sahip arkadaşlar var wow konusunda sana daha yararlı bilgiler verebilirler ama benim kendi düşüncem bu yönde. Muhtemelen bu şekilde ilerlersen sıkılmamış da olursun.
  • Görevleri yapıp ilerliyorum. wow collection edition ile birlikte 110 lvl boost geldi fakat kullanmadım. Oyun konusunda sabırlıyım ve vaktim bol olduğundan araştırıp öğrenip oynamayı seviyorum.
  • en guzeli solo oynamak. ekmegini suyuna banarak oyna. ara sira yakinindakilerle sohbet et. hi thanks filan ihmal etme. oyun sonu oyun basi kadar yogun ve zevkli degil. daha dogrusu farkli bir oynanisi var. severmisin bilmem. oyunda turk guildleri ve olusumlari mevcut. onlara katildigin an insan faktoru devreye girecek. oyundan aldigin zevk bu faktorle daha da azalacak. sogumaya baslayacaksin. oyuna suc bulacaksin. o yuzden rahat oyna bence. yabanci dilin varsa ama yabanci guildlerde cok da guzel zaman gecirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 19 Şubat 2019; 12:34:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • draxis kullanıcısına yanıt
    Horde Twisting Nether da başla. İngilizce ye hakim isen istediğin yerde oynarsın.
  • Kunter K kullanıcısına yanıt
    Yürü be abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kunter K kullanıcısına yanıt
    Oyunun end game hakkında zerre fikrim yok. Şuanda sadece görev yapıp seviye atlamaya çalışıyorum. Açık harita pvp hastası biri olarak pvp odaklı oynamayı düşünüyorum ama end game konusunda fikrim olmadığından şimdilik bu kısmı çok düşünmüyorum. İngilizceyi oyun oynayarak öğrenmiş biri olarak aksanım kötü fakat yazışarak derdimi anlatabiliyorum :D ilk olarak yabancılardan ziyade türklerle oynamak istiyorum. Çünkü bu şekilde oyunu daha iyi öğrenebileceğimi düşünüyorum.
  • Bende öğrenciyken senelerce uo oynadım, sonra gene çok vakit harcamaktan korktuğum için wow ilk çıktığında başlamadım.
    Nasip bu zamanlaraymış, şimdi iş güç çoluk çocuk derken zaten çok vaktim yok, amacım item kasmak değil eğlenmek. Bir ay önce felan Silvermoon’da ally olarak başladım, 110 boost u mage e bastım 120 yaptım, sonra bir miktar gold satın alıp onlarla heirloom aldım. Şimdi druid açtım heirloomlar exp bonus verdiği için hızlı levelliyorum. Druid’im 62 lvl oldu, kendisi healer olduğu için dungeonlara çabuk giriyorum. Druid açmamım sebebide gold farmlamak ve mesleklere yönelmek, yeni başlayanlar için en kolay gold farmlama herbalism ve skining gibi duruyor, toplama işide en kolay Druid ile oluyor form değişikliklerinden dolayı.Druidi bitirdikten sonra biraz farm yaparım sonra topladıklarımın bir kısmını satar, bir kısmıyla meslek kasarım diye düşünüyorum.
    İşte World Questler, meslekler, mount farm, gold farm felan öyle takılırım diye düşünüyorum zaten vaktim kısıtlı öyle item level felan kasamam mystic dungeonlarda raidlerde diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • draxis kullanıcısına yanıt
    ben de silvermoonda alliance tarafinda oynuyodum, oyuncu kitlesi daha guzel diye argent dawna transfer ettim, hic turk guildleriyle muhatap olmadim. gecen pandariadan kalan 90 monkumu oynayayim dedim twisting netherda. bi anda oyundan sogudum. dungeona giriyosun adamlar 4 kisi girmisler serverlari TN. healer heallamayi beceremez, tank tanklamayi beceremez, aggro tutamaz, monkum adam bana taunt atma diyo. wipe uzerine wipe yediler, moblari tam kesemedikleri icin kapida kaldim surekli mob spawn oluyo, son bosstan once kicklediler, bi de bu dungeona kicklenen birinin yerine girmisim onu farkettim. ayni dungeoni rastgele karisik serverlardan bir grupla yaptim, 1 kere wipe yemedik. yani adamlar bilmedikleri gibi bir de seni sucluyorlar aha da turk oyuncu kitlesi. ha cok kaliteli duzgun turk oyuncular da var ama twisting netherin cogunlugu turk oldugu icin kalitelilere denk gelme sansin dusuk. silvermoonda da iyi turk guildleri var onlara ulasabilirsin.
  • valiars kullanıcısına yanıt
    Bu tarz şeyler benim de başıma geldi ama ben çok takılmıyorum. Her oyunda troll gruplar var malesef. 30 lvlda arkaşımla dungeona girdim healer hiç heal atmadı arkadaşım heal attığında ise onu dg den kicklediler :D Ben silvermoonda çok fazla Türk guildine denk gelmedim.Henüz 50 lvlım belki ondandır. Şimdilik oynadığım frost mage ve heirloom sistemini çözmeye çalışıyorum.
  • Türklerle oynamak istiyorsan twisting nether horde tarafında açmanı öneririm, ingilizcene güveniyorsan görevleri yaparken bölge bölge bitirerek ilerle, görevleri oku böylece hikayeye kaptırabilirsin kendini. Okumadan geçip hızlı level almaksa amacın sürekli dungeon aratarak bir yandan görev yapmanı öneririm. Dungeon girerken sadece dps oyna, yeni başladıysan healer ve tank kesinlikle önermem. Wow’da end game yoktur her zaman gelen yeni güncelleme ve eklenti vardır ve oyun esas son seviyeye ulaşınca başlar. 120 olana kadar oynadığın oyun senin hikayeyi-evreni tanıdığın, karakterine alıştığın bir öğrenme süreci gibidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.