Şimdi Ara

LG G8 ThinQ'nun üç farklı modeli olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG yeni amiral gemisi telefonunu yaklaşan 2019 Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacak. Güney Koreli şirket LG G8 ThinQ olarak lanse edilecek telefonla ilgili bazı bilgiler vermiş ve OLED ekranın hoparlör gibi çalışacağını açıklamıştı. Şimdi ise amiral gemisinin en az üç varyant olarak piyasaya sürüleceğini gösteren yeni belgeler ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Oppo'nun 10x optik zoom teknolojisi seri üretime geçecek
    Amerikan Federal İletişimi Kurulu (FCC) kayıtlarında LM-G820UM, LM-G820TM ve LM-G820QM model numaralı üç farklı cihaz tespit edildi. Şu an için bu varyantlar hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak ilk ikisinin kilidi açık (unlocked) modeller olabileceği, diğerinin ise muhtemelen CDMA şebekeler için tasarlanmış bir varyant olduğu düşünülüyor.

     


    24 Şubat'ta tanıtılacak


    FCC belgelerinde model numaraları dışında telefonun hangi özelliklere sahip olacağı ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak söylentiler doğruysa LG G8 ThinQ, Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve 6/8 GB RAM ile gelecek.

     

    İnternete düşen basın görselleri amiral gemisinin arka panele yerleştirilmiş parmak izi sensörü, çift arka kamera ve çentikli ekran ile piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Akıllı telefonun resmi duyurusu 24 Şubat tarihinde yapılacak.







  • LG nin telefonlarının bir kaç tanesini sony çıkarsaydı misal bu telefon kasası örnek gösterilebilir; Türkiye de çok iyi satışlar elde edebilirdi kanımca ama malesef sony mobil türkiyeden çıktı gitti bakalım bir daha ne zaman döner

  • 4000 - 5000 mah batarya yoksa LG G7 gibi ölü doğar

    LG de sony kafası gibi 3000 mah batarya koyuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Şubat 2019; 22:11:0 >
  • LG karakterli telefonlar üreten bir marka. Denemeyenlere öneririm. Ağzı yananlara da v30+ g7 g6 örnek gösterebilirim.

  • İyi güzel lg telefonları düzeltti diyoruz optimizasyonla şarjı iyi gider diyoruz ama hiç bir şey küçük batarya çıkarmasını haklı çıkartamaz. Şu dönem 2019'da çıkacak telefonlardan en mantıklı olanlar ois gibi bazı özelliklerden kısılıp bataryası büyük + işlemcisi iyi yapılan f/p cihazlar örnek poco f1, view 20 gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Son dönemde çıkardığı telefonlar 3300 mAh. Bu telefon boyutlarına sığabilecek optimum bir kapasite sanıyorum. Bir çok güvenilir ve büyük üretici (Samsung Huawei LG Nokia Sony gibi) bu miktarın çok da üstüne çıkmıyorlar. Telefonlar büyüdükçe kapasite artıyor ama 6 inçlik bir telefonda yaklaşık 3100~3500mAh değerini görüyoruz. LG G6 3300 iken G7 neden 3000mAh üretildi diye araştırırsak, boombox sanırım temel müsebbibidir. Bu sefer hoparlörü ekrana gömmüşler. Yine 3000 çıkartırlarsa o zaman deriz ki; Hayırdır LG sen ne ayaksın?

  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Yapabilir aslında az bir şey kalınlaştırıp 4000mah koyarsa telefon yok satar + adamlar 5000mah bile koyabilirken yok sığmadı filan kendinizi kandırmayın lipo pil kullansınlar, parçalı yapsınlar her türlü sığar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm firmalarrr işlemciye guvenerek hareket ediyor bi önceki nesle göre %30-40 daha tasarruflu diyip amh düşüren bile var 845 cok sulandirdinizz 855 ile kim bilir % kaç enerji tüketimi düşürdülerr kaç amh düşürücekler kiyamamm 855 kullanan telefonlara ve alicilara sabir diliyorum...darisi 865 işlemcilere inş:))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG'nin yükselişe geçmeye ihtiyacı var...G6'dan sonra kronik sorunlarını çözmüşe benziyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 20 Şubat 2019; 1:49:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    O zaman bakınız; note7. Mühendisleri küçümsemeyiniz lütfen.
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Mühendisleri küçümsemek değil başkaları daha büyüğünü kullanıyor 4000/5000 gidiyor ama bunlar note7 bahane edip küçük yapıyorlar halbuki az kalın olupda büyük batarya koysalar ne olur. Yanlış anlamayın ben siz savunuyorsunuz iddiasında değilim bu yaptıkları yanlış kast ettiğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.