Şimdi Ara

CNC'de yapılcak iş(Para kazanmak)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ufak caplı bir sanayide dükkanımız var, içinde dikey işlemeli cnc tezgahımız var, bilmeyenler internetten arastırabilir, yapılabilcek mantıklı fikriniz var ise fikir alısverisi yapabiliriz..Güzel fikirleriniz var ise birlikte para kazanabiliriz özelden veya burdan yazarsanız sevinirim..



  • Bu böyle onu yapın bunu yapın diye tavsiye verilebilecek bir durum değil ki.CNC'de yapabileceklerin hayal gücüne kalmış sipariş yoksa yaptıkların anca hobi amaçlı olur.Yapacağınız iş "CNC'de projeleriniz yapılır" şeklinde ilan vermek,çevreden iş kovalamak olmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İzole Bant

    Bu böyle onu yapın bunu yapın diye tavsiye verilebilecek bir durum değil ki.CNC'de yapabileceklerin hayal gücüne kalmış sipariş yoksa yaptıkların anca hobi amaçlı olur.Yapacağınız iş "CNC'de projeleriniz yapılır" şeklinde ilan vermek,çevreden iş kovalamak olmalı
    Orası öyle tabi hocam ama adamın fikri vardır imkanı yoktur, amac dayanısma belki konusuruz anlasırız bakarsın tutar para kazanırsın her şey olabilir.
  • Biblo gibi metal süs eşyası yap. Bunları satan bir dükkana bir kaç tane sat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iş kovalayacaksın firmaların mail adreslerine tanıtıcı mailler atacaksın. Şimdi olmasa ileriki zamanda illaki fason işleri çıkacaktır ve senin mailini de değerlendireceklerdir.

    Bu arada yer nerede?
  • Cnc freeze varsa iş yapar.Fason calısın fabrikalar plastik enjeksiyon kalıpları yaptıracak yerler arıyor genelde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THESİMPSON

    Hocam iş kovalayacaksın firmaların mail adreslerine tanıtıcı mailler atacaksın. Şimdi olmasa ileriki zamanda illaki fason işleri çıkacaktır ve senin mailini de değerlendireceklerdir.

    Bu arada yer nerede?
    Yer istanbul atasehir hocam. Cnc freze, yatay eksen cnc, dikey eksen cnc olmak üzere 3 tane ürüne sahibiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana işleme ölöğlerini ve üretim imkanlarını birde lokasyon yazarsan zaman zaman ihtiyacım oluyor. Bende Mitsubishi m70 kullanıyorum az çok parça bağlar işleriz tekyön çiftyön falan ama bıraktık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.