Şimdi Ara

Sanus Memory Foam (Hafızalı) Tabanlık Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
824
Cevap
33
Favori
66.405
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Merhaba Arkadaşlar Konumuz Güncel olarakhttps://forum.donanimhaber.com/sanus-bambu-6-cift-erkek-soket-corap-kutulu-52-90-tl-ustelik-2-urunde-9-90-tl-indirim-ile-95-90-tl--137505850 buradan devam etmektedir bilginize :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 1 Şubat 2020; 10:56:1 >



    esnekadim bu mesajı paylaştı
  • Normal sitede 10,90 dan ilan açtınız,mobil üzerinden alımdaki indirimi n11 karşılaması lazım yani o fiyat n11 in kampanyasıydı,ama siz daha sonra uyanıklık yapıp fiyatı 11,90 a çıkardınız.Bu hoş bir davranış olmadı 3-4 saattir 21,90 dan 2 tane satıcaz dedikten sonra şimdi 2 tanesi 23,80 e geliyor.Mevzu 1 TL değil ama yaptığınız düzgün bir davranış değil.
    Bu adam bu malı 1 TL ye bile satsa yine burada boş boş konuşanlar olacaktır. Geçen yapılan satışta biri çıkmış diyor ki
    "Sanki bedava mı veriyorsun, bunun maliyeti ne ki" bunu söyleyen kişi sabahtan akşama kadar çek satışta bedavaya temin ettiği hesapları satan, üstelik pazarlık etmek isteyenleri veya çek satış sayfasına alınık mesajı atanları engelleyen bir tip.
    Yani adam önceden açıp bedavaya temin ettiği hesaplar için pazarlık bile kabul etmeyip üstüne engellerken kalkıp burada böyle boş konuşmalar yapabiliyor. O yüzden esnekadim firmasının yetkilisi olan arkadaşa Allah sabır versin.
    Kendisine tavsiyem bu tip insanlarla muhatap bile olmaması. Bunlar kötü niyetli kişiler, ölmüş eşek arayıp nalını sökmek isteyen kişiler. Bu kişilere ne cevap versen de ne yapsan da uzlaşamazsın. Bunlar beleşçi, ölücü tipler. Sıcak fırsat ile mezarcılığı karıştıran tipler.
    Merhabalar fiyat oynamaları bizim hatamız haklısınız buraya özel zarar ederekte olsa hiç satmamak lazımdı çünkü insanlarda başka türlü düşüncelerın olucagını hesap edemedık orası ayrı konu en önemli konu gelelım.:) Tabanlık 1 kadar kadar kullanıyorsunuz ve hıssıyat vermıyor dedınız cok haklsınız çünkü Dünya'da yaşadıgı ortama en hızlı ayak uyduran varlık insandır bu sebeple ılk gun konforu beyin yavas yavas unutur ve o kotu sert tabanlık aklınıza gelmez sankı daha öncesınde hıc yere basmıyo gıbı hep yumusak yere basıyomus hissi oluşturur beyin bundan dolayı da hissisleşir ayaklar ,sizden ricam sadece 3 gün tabanlıgı cıkartıp eskı tabanlıkla gezmenız ve akabınde tekrar bu tabanlıgı kullanmanız arada yıne fark yok dersenız özelden yazın ne kadar ücret ödediyseniz aynı şekilde iade olarak paranızı verelim :)
    Bende diyorumki şuanda sizin hesabınıza 23,80 geçecek,mobilden alınması sizi enterese etmeyecek çünkü o n11 kampanyası.Yani alıcılar hepsini mobildende alsa n11 sizin hesabınıza 1 takım için 23,80 yatıracak.Bu durumda bırakın o kampanyadan dh kullanıcıları yararlansın,siz neden şark kurnazlığı yapıyorsunuzki.
    benim oğlanda 2 çift almış ve bende ürün geldikten sonra eksik kısmı havale etmeyi düşünüyordum
    tabi sonradan yorumları okuduğumda ,bazı alıcıların hiç memnun olmadığını görünce siparişi iptal etsek mi diye düşündük
    en son gelsin ürün zaten kaç tl. dedik

    konu başlığına iban numarası verirseniz böyle tek tek iban istemeyelim (isteyen o hesaba eksik kısmı yatırır)
    11 tl. için kimse günaha girmesin böylece
  • Ayakkabiyi cikartirken takildigi yerden cikiyor mu hocam, yani ustu kumas kapli mi?Disardan aldigim bir tabanlikta ustu kumas kapliydi, basta koydugum yerde kaliyordu, sinra o kumas koptu gitti.Kaucuk kismi kalinca sadece ayakkabiyi cikartirken her seferinde cikmaya basladi o da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    merhabalar ürün ayakkabının içi sorunsuz oldugunu varsayarsak minumum kullanım ömrü 1 senedir . kumaş normal şartlar uzun bir süre kalkmaz ancak kullanıma görede degişir 3 ay içinde kullanımdan kaynaklı kalkarsa resmiyle birlikte bize dönüş yapın sorunsuz şekilde yenisiyle degişelim:)
  • Kampanya başlar başlamaz 2 çift almayı düşünüyorum. M900'ün özelliği nedir hocam? M600 için de bir kampanya planı var mı?
  • Merhaba büyük numara icin mevcut degil galiba 47 numara için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki kampanyadan yararlanıp aldım. Çok kaliteli ve konforlu bir ürün. Satıcı çok ilgili biri. Alışveriş boyunca bilgilendirmelerde bulundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPoint kullanıcısına yanıt
    merhabalar M900 argesi başarıyla sonuclanan bir model özellikle topuk dikeni konusunda sorunu olan arkadaslar şiddetle tavsiye edebilcegimiz bir ürün :)
    M600 modeli arge aşamasında olup hakiki deri olarak piyasaya cıkarmayı düşündügümüz bir ürün en kısa sürede tamamlanınca onda da bir kampanya kesinlikle yapılcak :)
  • merdas kullanıcısına yanıt
    malesef kalıplar 26 numaradan başlar 45 numaraya kadar :(
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Link yarin gelecek herhalde,gecen denemek icin alacaktim da unutup gitmisim.Bu sefer alayim bi tane bakalim.
    Tesekkurler cevabiniz icin bu arada, hayirli satislar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler bu konforu tüm Türkiye ye tanıtmak istiyoruz :) en iyi reklam sizlerin yaşadıkları deneyimler kuşkusuz :)
  • 45 numara tabanliginizin boyu kac cm peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    rica ederiz mutlaka deneyin begenmesseniz sorunsuz şekilde iade edebilirsiniz hiç sorun degil:)
  • Link ?
  • Ben denemek için 1+1 şeklinde almıştım ve gerçekten çok memnunum. İhtiyaç oluştuğu gibi tekrar satın alırım. Ürün hakkında şüphesi olanlar alıp denesinler pişman olmazlar
  • merdas kullanıcısına yanıt
    30,5 cm :)
  • ozgur kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler deneyimler önemli mutlaka memnun kalmanız sevindirdi bizi :)
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Gece 12 itibariyle kampanya başlıcak link paylasıldı :)
  • 2 tutar yansıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katsumotho K kullanıcısına yanıt
    kampanya gece 12 den sonra baslıcak :) konu baslıgının altında yazıldı :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.