Şimdi Ara

Otomatik Kapı Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ustalaşmış bir ekip tarafınca kurularak, İstanbul’da başlamış olan faaliyetlerini, İstanbul dışındaki illerde verdiği yeni temsilcilikleri ile geliştirmeyi amaçlayan, öncelikle ürün ve hizmet de kalite hedefiyle çalışmalarına yön veren, sektörünün önde gelen kurumları arasında yer almayı hedeflemektedir.

    şirket olarak şuna inanıyoruz ki, sistem üretiminin her basamağında, profilden en minik vida parçasına kadar doğru tercihler tüm sistemin kalitesini garanti altına alır. Bu anlamda, sisteme katılan en küçük parça kaliteli üretimin maksimum konfor ve güvenliğin ölçütüdür. Ve biliyoruz ki bir ürünün kalitesi şirketin hepsinın kalitesinin aynasıdır. Bu prensiple firmamızın standardını, sizlere sunmaktan haysiyet duyarız.

    MİSYONUMUZ
    Kalite hizmet ve çağdaş çözümlerle “Koşulsuz alan kişi Mutluluğu” ana ilkemizdir. Kaliteyi kontrol etmek yerine, üretmeyi tercih eden Kapiservisi.com.tr YAPI Proje aşamasından, satış sonrasına ve servis hizmetine kadar teknik yardımıyla müşterilerinin yanındadır.

    VİZYONUMUZ
    Kapiservisi.com.tr Yapı teknoloji ve sektördeki değişimlere uyum sağlamanın yanı sıra, müşterilerinin otomasyon konusundaki ihtiyaçlarına kendilerine özgü yöntemlerle çözümler sunmak için, hep var olacak.

    KALİTE POLİTİKAMIZ
    Toplam kalite anlayışı içinde tüm çalışanlamış olurımızla birlikte, alan kişi beklentilerini en yüksek seviyede karşılayabilmek amacıyla kaliteden ödün vermeden, asgari ulusal ve uluslar arası standart şartlarında üretim yapmaktayız.
    http://kapiservisi.com.tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.