Şimdi Ara

Tera Online Classic Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bana mail gelmiş, Classic serverler açılıyor diye. Oyun 2013'deki haline geri dönüyormuş. Fakat garip olan şey bundan kimsenin haberi yok ve server yarın açılıyor. Bunda benim yanlış anladıgım bişeymi var yoksa bunlar ciddi ciddi Classic server açacaklarını 1 gün öncedenmi duyurdular ?



  • Classic server a girebilmek için Tera online clasic versiyonunu indirip kurman gerekiyor, clasic sw de 60 lw olduktan sonra karakterini normal sunucuya taşıyabiliyorsun ayrıca Classic server bu yıl içinde kapanacakmış.
    Teranın son çırpınışları saçma sapan güncellemeler getirip milleti eski zamanlardaki terayı özletip yeni sw açmaları nasıl bir strateji anlamıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkan1x

    Classic server a girebilmek için Tera online clasic versiyonunu indirip kurman gerekiyor, clasic sw de 60 lw olduktan sonra karakterini normal sunucuya taşıyabiliyorsun ayrıca Classic server bu yıl içinde kapanacakmış.
    Teranın son çırpınışları saçma sapan güncellemeler getirip milleti eski zamanlardaki terayı özletip yeni sw açmaları nasıl bir strateji anlamıyorum.
    bu yıl içinde kapanacakmıymış :D çok saçmalık duydumda böylesinide duymamıştım. O degil adamlar serveri 1 gün önceden millete duyurdular. Bir kere daha Tera'yı bıraktıgım için kendimle gurur duydum.
  • Klasik gameforge hamleleri bluehole ayakta tutmaya çalışıyor a:ir denen oyun çiktiktan sonra teranın fişini çekerler zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Çekmezler TERA burada olmasada uzak doğuda acayip tutan bir oyun,
    ayakta tutma dediğin olayda zaten MMORPG'lerde genel olarak böyle artık 5milyon oyunculu MMO bekleme çıkışlarında bile az olacaktır oyuncu sayısı çünkü türe ilgi azaldı ve oyuncular dağıldı çok fazla srçenek var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.