Şimdi Ara

iPhone değiştirme döngüsü 4 yıla yükseldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer1739

    Valla ben de 6s var tam garanti bitmesine 3 ay kaldı ekran dokunmatiğinde bi problem çıktı zaten pilde 80 civarlarına inmişti gönderdim garantiye Oh mis gibi sıfır geldi idare ederim artık 2 sene sonra hatunu kandırırsam artık alırım bi xs
    Hocam kullanacağın telefona hanımmı karar veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katibim kullanıcısına yanıt
    Yok müdür değilde fiyat 8000 olunca tehdit ediyor kendisi xiaomi a2 Lite kullanıcısıdır da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılım güncellemesi yapılmazsa uzun süre kullanılır,yavaşlatmıyoruz deselerde inanmak için hiçbir sebep yok.

  • inekleri sağıyorlar

  • zultaran Z kullanıcısına yanıt
    Atıl duran 4si yedek telefonum bozulduğu için dolaptan çıkartıp kullanmaya başladım. İos tabiki çok eski versiyonda , market anlamında da çoğu uygulama artık desteklenmiyor. Ama elbette uygulamanın eski versiyonu dahi olsa, bazı uygulamaları kurup kullanabiliyorsunuz. Üstelik cihaz kişiler, takvim ve not kısmında halen tatmin edici seviyede.

    Ana cihaz olarak kullanılabilirliği pek kalmamış olsa da yedek cihaz olarak durum gayet iyi.
  • junana kullanıcısına yanıt
    Android'den iosa geçtim ben de yeni.Bilinçli kullanıcıysan virüs girmez ki ben hiç antivirüs de kullanmadım.Programların açılış hızı falan androide göre bayağı bayağı iyi.Ben androidde takılma falan yok sanıyordum ama iosa geçince anladım androidde takılma olduğunu.Donma konusunu bilmiyorum tel daha yeni belki ileride sorun çıkar.Garanti konusu da okuduğum kadarıyla iyi.He o kadar fiyat farkına değmez diyorum.Bir de anroid ios farketmez üst seviye telefonlara o kadar para vermenin gereksiz olduğunu anladım.Xperia miro vardı onu bile 3.5 yıl kullanmıştım.İphone yi temizinden 5-6 yıl kullanırım bir iş gelmezse başına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    S3 te nasıl bağlantı kuruyor hocam, j2 android 5.1.1 de kurmayı denedim wearable uygulaması sürümle uyumsuz. İndirilmiyor. Siz nasıl yaptınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Saati aktive ettikten sonra BT ile telefona senkronizasyonunu yapınca uygulamaya yönlendirdi. Ben de kurdum, iki uygulama kuruluyor, birisi wearable diğeri ise S plugin diye bir şey. Kurulduktan sonra senkronize ediliyor diyerek, işlemi tamamlıyor. Telefonun pil süresi, bellek durumu ve dahili bellek durumu ile diğer ayarlar ve yüklü saat yüzleri gösteriliyor. Hatta son güncellemeden sonra çalışmayınca, eski versiyona geri döndüm ("S Plugin uygulaması kapatılıyor" hatası verdi).
    Sizin telefonda başka bir problem vardır. Bir de desteklediği telefonlara bakın, belki modelden dolayı çalışmıyor olabilir.
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Bende çalışmayan sadece Samsung Health (OS sürümü uyumsuz 5.0 ve üzeri Android istiyor); Wearable, S Health'e yönlendiriyor ama maalesef o da saat ile uyumlu değil. Tek çalışmayan bu uygulama, onun dışında herşeyi çalışıyor. Bildirimler, gelen aramalar vb. herşey çalışıyor.
  • Bende 5s var garantisi bitecekken garantiden değişim yapıldı bir sorun yok şimdilik, apple’in kazanması stabilite dayanıyor eğer güncellemeyle yavaşlatırlarsa zaten androidden farkı kalmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her sene yeni telefon mu alıcak millet paşa gönüllüleri memnun olsun, cepleri dolsun diye? Ne zaman bozulursa o zaman alırlar. Her sene bir önceki modelin aynısını piyasaya sürüyorlar zaten göstermelik bir iki etkisiz birkaç özellik ekleyip de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yalnızca iPhone değil, tüm telefonlar için değiştirme süresi uzadı.

    Sebebi de ne yenilik olmaması, ne batarya değişim programları, ne insanların uyanması ve ne de fiyatların yükselmesi.

    Gerçek sebep, tüm dünyayı etkisi altına yıllar önce almaya başlayan ekonomik kriz. Gitgide de hissedilir olması ve belki de birkaç seneye tüm insanları vurması beklenen asıl büyük buhran.

    Satışların tekrar artması için model, batarya değişikliği ve başka da yeniliğe gerek yok aslında; devletlerin anlaşıp ekonomiyi açmaları (açabilirlerse) yeterli. Aksi halde bu tür ürün yenilemeler için “4 yıl” değişim haberleri, yakın gelecekte “6-8 yıl” arasına çıktı diye de tekrarlanabilir.

    Edit : düzeltme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 3 Mart 2019; 10:38:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Ben 5S kullanan görüyorum. Benim sınıfta 5S kullanan 22 yaşında bir çocuk var. 5S'in muadili SE modeli.

    Ben SE ile 6S arasında kaldım..

    Daha önce 16 GB'lık 6S kullanıyordum, kapasite sebebiyle sinir oluyordum, şimdi "32 gb'lık 6S alsam mı?" diye düşünüyorum
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    her ülkenin ben dediği ortamda ortak hareket etmek çok zor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.