Şimdi Ara

Bu maçta neden bu kadar çok hakem konuşuluyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    Yayinci kurulstaki 4 yorumcu da mac sonunda GS'nin penaltisinin dogru oldugunu söyledi. Demek ki macin yayinlandigi kanali bile izlememissin. Dolayisiyla maci da izledigini sanmiyorum. Hesabin da fake duruyor.

    Beyaz TV'deki soytarilari izlemem, ciddiye de almam. Tarzim olan bir program degil. Vakit kaybi.

    Sadece twitter'da atilan videoya baktim. Ümit Öztürk'ün FT ile fotograf cektirdigi bir görüntü yok. Her iki takimin teknik direktörü birbirine sariliyor. Ümit Öztürk yanda duruyor ve gülümsüyor. Tamamen baska bir adam da elinde telefonla fotograf cektirmeyi bekliyor.

    Büyük ihtimalle her lig maci sonunda olusan standart bir görüntü. Reyting ugruna beyninizi yikiyorlar. Dikkat edin. Daha faydali islerle zaman gecirin. Benden tavsiye.

    Alıntıları Göster
    ligtv yorumcuları istenilene göre yorum yapıyorlar, kafasına göre gideni şutlarlar hemen. ofsayt çizgisini bile ofsayt olsun mu olmasın mı diye sorup öyle çiziyorlar. Bunu Erman itiraf etti.
    https://www.haberler.com/erman-toroglu-ndan-sansal-buyuka-hakkinda-sok-7225010-haberi/




  • u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Erman Toroğlu’ndan cehalet kokan bir açıklama. “Kameradan ofsaytı tespit etmek mümkün değil” de görüntü işleme (image processing) uzmanları bir taraflarıyla gülerler.

    Fi tarihindeki Maraton programında el yordamıyla yaptıkları şeyi örnek gösterip bilimsel olarak geçerliliği kanıtlanmış bir teknolojiyi reddediyor. Neymiş? Beyefendi “inanmıyormuş”.

    Bir, bu teknoloji son yıllarda büyük mesafe kat etti ve dünyanın bütün üst düzey liglerinde uygulanıyor. O çizgiyi çeken lig tv elemanı değil. FIFA standartları ile çalışan VAR sisteminin resmi algoritması. Maç sırasında çekiliyor. Erman’ın Stüdyosu’nun arka odasında değil.

    Şu antika herifler geri kafalarıyla hala futbol yorumluyor ve millet ayıla bayıla izliyor. Çok ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır fenere yapilanlarin aynisi ilk defa gsye yapiliyor. Garipsemen normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gs li olarak acayip rahatsız oldum hakemden , djagne ikinci sarıdan atılmalıydı adama arkadan gelip vuruyorsun bu arada tüm savunma geri koşuyor yok ayağından açtı falan hikaye net sarı , çok daha azlarına taç çizgisinin yakınında olana sarı çıkardı maçın sonuna doğru .. ve ayağa basma penaltı pozisyonu tartışmasız penaltı yani bunada kılıf bulacaksak isteyerek basmıyor falan die avrupa maçında da benficalı basarsa istemeden bastı diyebilecekmiyiz ? Hakem gördüğünü inkar etti var da izleyipte ,, biz bu maçı djange atılsada o penaltı çalınsada kazanırdık takım güzel oynadı ama bu hakemin kötü yönettiği gerçeğini değiştirmez... nagatomo fcuk off mu dio yoksa no faul mu dio baktım baktım çözemedim , küfür ettiyse atılmalıydı o kelime söylendiği gibi defol git demek değildi , ziktir git demektir ondanki canlı yanında tv de söyletmiyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gs lı olarak yorumum alınan forvet tam artist. İşi ciddiye almazsa çok ceza alır ki bu maçta 2 defa kıyak geçildi. Kırmızı kart verilseydi maçı almak zora girerdi zaten. Bu maç 2 1 den dönseydi kazandık derdim. Ts başkanı biraz abarttı ama çok sinirlendiği belli. Var niye var konusunda haklı. Bu hafta var olmasına rağmen çok fazla hakem hatası oldu. Yakında yabancı hakem de transfer ederiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Dünya ülkesinde normal şeyler kafana takma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devmanetihad

    Saka misin? Dalga mi geciyorsun??

    GS yin 2 oyuncusu atilmaliydi ondan sonra da Silecekmiydi Trabzonu sahadan
    Diagne nin 2. faulü sarı kart falan değil. Bu faulün çok daha sertleri bize Alanya deplasmanında yapıldı ve kart bile çıkmadı. Alanyaspor ligin en çok faul yapan takımı 332 faul !

    Trabzon V Başakşehir maçını da izle 4 golün 2 sinde Arda nın yaptığı net 2 faul var ve sonrasında goller geliyor.


    Geçin bu işleri. Ne Nagatomo kırmızı çünkü adamın ne dediğini tam anlamadan kırmızı veremezsin. Soldado nun olayı ile kıyaslanmaz Nagatomo nun ki.

    Soldado hakemin üzerine doğru bağırarak gidiyor ve küfür ediyor. El kol hareketleri de ekstra. Kırmızıyı çoktan hak etmiş.


    Galatasaray maçlarında algıyı bırakın da açın Başak ın maçlarına bakın. Kimin kollandığını görürsünüz.

    Trabzon V Başakşehir maçında rezil bir hakem yönetimi vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 11 Şubat 2019; 8:22:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Sizde hic utanma yok mu ? SU konuyu acarken hic utanmadin mi ? Yaziklar olsun tamam hakem hatasi olabilir diyelimde bide utanmadan ne varki bu macta ne demek yahu ?
    Niye utanalım, 17 takım bildiri yayınlamış, bize söz düşer mi? Oynaaa devam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.si gs zaten galibiyet için hakem hatasına ihtiyacı olmaz. neden hakem hataları maça leke düşürüyor?

    2. neden ısrarla son yıllarda trabzonspor maçlarında büyük hatalar yapılıyor?

    dünyanın hiç bir yerinde hakem hatasından bu kadar zarar gören başka bir takım yoktur.

    azcık dürüst ve adil maç yönetimi istiyoruz. koca memleketten çok mu zor bunu yapmak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de şu 17 takım muhabbetini bırakın papağan gibi tekrarlıyorsunuz.

    imzalasan ne olur imzalamasan ne olur? ülkede koskoca şikenin üstünü örttüler, sizce o bildiri amacına ulaşır mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sülalesi Gs li olan heleki genç yaşta olan bir hakemi kendi takımının maçına atarsan herşey olur.
  • Ne kadar komik yorumlar var Gs kollanıyor Gs ye hakemler birşey yapmıyor bırakın bu işleri yayınladığınız bildirilere bakın Galatasarayı biçerlerken hiçbirinizin sesi çıkmıyordu.

    Kural bilmeden yorumla pozisyon tartışmayın Onyekuru pozisyonu net penaltı temas var top başka yöne gidiyor kaleci başka yöne kayıyor %10 bile ihtimali olsa topu almak için %100 penaltı
    Diagne nin çekildiği pozisyon net penaltı KURALDA DERKİ : Oyuncu diğer oyuncuya temas edip çekiyorsa (ŞİDDETİ ÖNEMLİ DEĞİL BUNA SEN KARAR VEREMEZSİN) net faul YORUMA KAPALI.
    İlk yarı son dk da Ndiaye nin bir pozisyonu var hiç kimse bakmadı o pozisyona maçı izlerken penaltı gibi geldi bana ancak özetlerde göremedim pozisyonu bulabilen varsa baksın
    Diagne nin ikinci sarıyı alması lazımdı doğru ancak burda şöyle birşey var daha önce bize çok daha sert müdahaleler yapılırken neden kimsenin sesi çıkmıyordu
    Marcao pozisyonu penaltıydı çok netdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    TS'nin penalti pozisyonunda ayaga müdahale var mi? Var. Ayaga "basma" var mi tartisilir. Görüntüler son derece yoruma acik. Oyuncu penalti almak icin kendini yere birakiyor orasi kesin. Aynisi Djagne'nin cekildigi pozsiyon. Djagne kendini birakiyor. Ama iki elle formadan tutulup cekilmis. Bu da tarisilir. Ben olsam ikisine de penalti veririm. GS'ye verse 4-1 olacak. TS'ye verse yine GS 3-2 önde olacak. Eee?

    Bunlar disinda sonuca etki eden hata da yok. Djagne'nin hareketi sari kart falan degil. Adam topu zaten ayagindan acmis kaybetmis. Atak kesmiyor, avantaj saglamiyor. Gereksiz bir faul sadece. Buna sari kart verilecekse dünya üzerinde hicbir mac 11'e 11 bitmez.

    Neyse 17 kulübün fason bildirgesi oldugu sürece hicbiri umrumda degil. Hele kendi aralarinda oynadiklari maclar hic umrumda degil. Yok FB'nin Anadolu kulübü karsisinda penaltisi verilmemis vs. Bana ne? Alan razi satan razi. Kendi aralarinda halletsinler artik. O kulüplerden 3 tanesi küme düsecek. Görecegiz pacalari tutusunca ne yapacaklar...

    Artik cepheler belli. 17 kulüp vs GS.
    Mükemmel bir yorum(!) :)

    Dur!

    Şimdi ben anlatıyorum iyi dinle.

    Maç 0-0 penaltı yok, Rodallega çaktı 1-0...
    Dur devamı var!

    Sizin attığınız 2.golde önce Nagatomu F*ck Off diyor 2 kere hemde peş peş. Hooopp kırmızı! Hani fener gördü aynı şekilde
    Kaldınız 10 Kişi. Abdülkadir o kanadı otoban yapacaktı. Bak siz hala gol atamadınız. He unutmadan diagne pozisyonu penaltı değil, ceza sahası içinde net müdahale olmadıkça penaltı verilmez.

    Dur,Dur devamı var!

    Maç başladı siz gol attınız oldu 1-1

    biz hemen penaltı bulduk yaptık 2-1 ..
    aradan 5-10 dk geçiyor sarı kartı olan diagne ndini yere atıyor,yetmiyor kontraya giderken tekme atıp kart görmüor. Hani görmesi gerekirdi Hoooop bi kırmızı daha

    Şimdi sen diyorsun ki diagne pozisyonu penaltı. Tamam verdik penaltıyı üzülme. maçın son dk'larına doğru rodallega topu alırken sizin ceza sahası içinde diz çökmüş bi futbolcunun elinden top GS'ye geçiyor. Buyur bi penaltı daha. Maç skoru 3-1 biz yeniş oluyorduk.. Haydi buyur, ne diyecksin ?


    He unutmadan ; Biz orda 1-0 yapsaydık maç böyle olmazdı bunu da kabl et!

    Gelelim bildiri meselesine GS o bildiriyi imzaladı :) Trabzonspor imzalamadı :) Başkan hem telefonla bağlanıp açıkladı, hemde canlı yayında söyledi :) Özellikle bize söylenen ile gündeme gelen bildiri çok farklı dedi ve imzalamadığını ekledi :)




  • Güzel bir hikaye yazmışsın, ben tamamlıyım; en sonunda Messi geliyor mehdiyim ben diyor trabzona geçiyor ve 100 gol atıyor maç 100-1 bitiyor trabzon sampiyon oluyor

    Onyekuru'nun pozisyonu penaltı değil mi

    Yuto orada ne dediği anlaşılmıyor no foul da demiş olabilir ?

    Diagne pozisyonu sarı kart verilebilirdi ama 2.yarı tüm sarıları bize çıkarttı zaten eyyamını yaptı.

    Var a gidilen pozisyon net penaltı tabi ama Diagne'yi düşürmelerine de penaltı verilebilirdi ilk yarıda güreş değil futbol oyunu bu sonuçta.

    Yorumlar farklı olabilir hakemler de insandır hata yapabilir.

    Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur. Sezonun ilk yarısında katlettiniz bizi yapmayın dedik etmeyin dedik adalet size de lazım olur dedik birgün. Takımın yarısına ceza yağdırdılar, uyduruk penaltılar çaldılar. Antrenörüne 10 maç ceza verildi 2 söz yüzünden.

    SİZİN GİBİ AĞLAMADIK HİÇ BİR ZAMAN !!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtrkmn61

    Mükemmel bir yorum(!) :)

    Dur!

    Şimdi ben anlatıyorum iyi dinle.

    Maç 0-0 penaltı yok, Rodallega çaktı 1-0...
    Dur devamı var!

    Sizin attığınız 2.golde önce Nagatomu F*ck Off diyor 2 kere hemde peş peş. Hooopp kırmızı! Hani fener gördü aynı şekilde
    Kaldınız 10 Kişi. Abdülkadir o kanadı otoban yapacaktı. Bak siz hala gol atamadınız. He unutmadan diagne pozisyonu penaltı değil, ceza sahası içinde net müdahale olmadıkça penaltı verilmez.

    Dur,Dur devamı var!

    Maç başladı siz gol attınız oldu 1-1

    biz hemen penaltı bulduk yaptık 2-1 ..
    aradan 5-10 dk geçiyor sarı kartı olan diagne ndini yere atıyor,yetmiyor kontraya giderken tekme atıp kart görmüor. Hani görmesi gerekirdi Hoooop bi kırmızı daha

    Şimdi sen diyorsun ki diagne pozisyonu penaltı. Tamam verdik penaltıyı üzülme. maçın son dk'larına doğru rodallega topu alırken sizin ceza sahası içinde diz çökmüş bi futbolcunun elinden top GS'ye geçiyor. Buyur bi penaltı daha. Maç skoru 3-1 biz yeniş oluyorduk.. Haydi buyur, ne diyecksin ?


    He unutmadan ; Biz orda 1-0 yapsaydık maç böyle olmazdı bunu da kabl et!

    Gelelim bildiri meselesine GS o bildiriyi imzaladı :) Trabzonspor imzalamadı :) Başkan hem telefonla bağlanıp açıkladı, hemde canlı yayında söyledi :) Özellikle bize söylenen ile gündeme gelen bildiri çok farklı dedi ve imzalamadığını ekledi :)

    Alıntıları Göster
    hakemler de insan hata yapabilirler çokta üstünde durmaya gerek yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair

    hakemler de insan hata yapabilirler çokta üstünde durmaya gerek yok

    Alıntıları Göster
    Daha beteri size gelsin. O zaman görürüm sizi :)
    Biz alıştık. Ancak siz taç atışı rakibe verildiğinde bile ağlan kitlesinz :D
  • Galatasaray ilk 20 dakika da çok iyiydi diye hakemin Trabzonspor'u doğraması normal yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.