Şimdi Ara

Türkiye'de doktorluk mu Amerika'da çöpçülük mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

    Amerika ne ya? Amerikada doktorluk yapacağıma türkiyede çöpçülük yaparım. Düzgün sor soruyu kanada de isviçre de avustralya de tamam da amerika ne allasen türkiyeden daha çomar bir yer
    Kanadayı görmüyor musun başlık içeriğinde okuman yok mu arkadaşım çoklu halde sorduk soruyu. Sadece neden konu başlığına bakıyorsunuz.

    Ayrıca yav he he Türkiye'de çöpçülük yaparmış Amerikada doktor olacağına Dünyanın neredeyse bütün imkanlarını ilk sıralarda elde eden bir ülkeden bahsediyorsun arkadaşım. Binlerce artısı ve eksisi ile hala dünyadaki en gelişmiş ülkelerden biri, ama senin içinde yaşadığın ülkenin bana doğru düzgün bir artısını say. Milyonlarca insanın ömrü çürüdü burada. Çalışıp gelişeni bile ayrı düdükleyen bir sisteme sahibiz, sana burada ne devlet ne toplum kimse sahip çıkmayabilir eriyip gidiyorsun. Burada doğmak bile suç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynen benim de tercihim bu yönde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karsi komsu insaat muhendisi ve Kanada da isci olarak calisiyor. Mutlu mu eh iste idare eder. Burada elemanin muhendisligini tanimiyorlar ya tekrar okuyacak yada biton sinava girecek muhendis olarak calisabilmesi icin. Hindistana gonmektense burada vasifsiz eleman olarak calismayi kabul etmis durumda. Copculuk cok abarti kacmis ama muhendis doktor olupta taksi soforlugu yada kasiyerlik yapan cok insan var burada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tıp okuyan biri olarak bazen kanada,japonya gibi bir ülkede kasiyerlik yapsam nasıl olur acaba diye düşünüyorum sık sık.
  • Eskiden bu kadar fark yoktu ama son dönemde maalesef paranın değeri kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.