Şimdi Ara

Raspberry Pi ilk satış mağazasını açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Eğitim projesi olarak başlayıp geliştirici kartı alanında büyük bir devrim yapan Raspberry Pi, bugüne kadar anlaşmalı pek çok noktadan satın alınabiliyordu. Vakıf artık kendi satış mağazasında hizmet verecek.


     


    İlk adım


     


    Cambridge’de açılan Raspberry Pi satış mağazası vakfın mevcut tüm geliştirici kartlarını raflarına koymuş durumda. Bunun haricinde belirli noktalarda ziyaretçilerin deneyebileceği demo standları da yer alıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Google giriş seviyesi telefonlara da şifreleme sunacak

    Elektronik cihazların yanında Raspberry Pi kartına yeni başlayanlar için kitaplar ve rehberler de bulunuyor. Yine hediyelik tarzında bardak ve pelüş oyuncak gibi eşyalar hazırlanmış. Ayrıca SD kart, SSD, girdi-çıktı birimleri gibi yardımcı bileşenler de unutulmamış.


     


    Bugüne kadar toplamda 10 milyon civarında geliştirici kartı satan Raspberry Pi için satış mağazası açmak, bu konulara meraklı kişilere daha yakın olmak anlamını taşıyor. Elbette aynı ürünleri satan diğer mağazalara da rakip olmuş durumda.


     







  • Geliştirici kit özelliği dışında cepte, çantada kolaylıkla taşınabilen cep bilgisayarı / retro oyun konsolu. Efsane bir cihaz. Farklı imaj dosyaları ile farklı projelerde denenebilir. Pek araştırmadım tam olarak neler var neler yok diye.

  • geliştirici kart nedemek? hiçbirşey anlamadım haberden...

  • Donanimhaber.com'da Raspberry Pi haberleri gormek cok guzel. Bu arada ulkemizde de boyle bir magaza acilsa ne guzel olurdu.

  • FerdosParadise kullanıcısına yanıt
    Yani bu kartı alıp, üstünde gerekli kabloları çektikten sonra telefonunuz ile odanızın ışıklarını açıp kapatabilirsiniz, kapınızı açıp kapatabilirsiniz, kendi robotunuzu yapabilirsiniz, elektrik motoru bağlayıp kumandalı araba veya drone yapabilirsiniz, hatta laptop yapanlar da var. Tamamen hayal gücü, programlama ve elektronik bilgisine dayalı yapılabileceklerin sınırı.
  • Bende pi 3 var proje amaçlı kullanmanız iyi olur onun dışında çok bir işe yaramıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • c64 ten öteye gidemeyen
    bir zamanların apple-1 modeli misali
    tarih çöplüğünde yeri şimdiden hazır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 11 Şubat 2019; 9:30:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.