Şimdi Ara

Aquaman dünyasında geçen korku filmi duyuruldu: The Trench

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aquaman filminin gişede yakaladığı başarıdan oldukça memnun kalan Warner Bros., bir spin-off filmi için hazırlıklara resmen başladı. The Hollywood Reporter tarafından bugün verilen habere göre yeni filmin ismi The Trench olacak. The Trench'in bir korku filmi olacağı belirtiliyor.


    Warner Bros., The Trench filmi için şimdiden Aidan Fitzgerald ve Noah Gardner ile anlaşmaya varmış. Genç ve tecrübesiz isimler olarak dikkat çeken Fitzgerald-Gardner ikilisi senarist koltuğunda oturuyor olacak. Yönetmenlik için ise Aquaman'ı da yöneten James Wan ile görüşme yapıldığı ancak henüz kesin anlaşmaya varılmadığı belirtilmiş. Wan'ın öncelikle iyi bir senaryo görmek istediği söyleniyor.


    Ayrıca Bkz.Aquaman, DC tarihinin gişedeki en başarılı filmi oldu
    Warner Bros.'un Aquaman dünyasından Trench yaratıkları için film çekmeye karar vermesi ilginç bir hamle olarak değerlendirilebilir. Zira filmde gördüğümüz kadarıyla Trenchler herhangi bir kültüre, hiyerarşiye veya bir topluluk şekline sahip değildi. Genel anlamda akılsız ve sadece öldürmeye odaklı vahşi karakterler olarak dikkat çekmişlerdi. Ancak tabii ki şu anda filmin konusuyla ilgili hiçbir bilgimiz yok. Warner Bros.'un nasıl bir plana sahip olduğunu bilmiyoruz.


    Geoff Johns'un 2011 yılında çizgi roman evrenine tanıttığı Trench yaratıkları köken olarak insanlara dayanıyor. Atlantis'in batmasından sonra bazı insanlar su altı ortamına uyum sağlarken bazıları ise vahşileşmiş ve Trench yaratıklarına evrilmişti. Trenchler Dünya'nın bilinen en derin noktası olan Mariana Çukuru'nda yaşıyor.


    The Trench filminde Aquaman'ın başrolleri Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman veya Patrick Wilson gibi isimler yer almayacak. Filmin tam olarak hangi zamanda geçececeği de şu an için bilinmiyor. Detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

      







  • Taşı çıksak suyunu çıkartırız = Aquaman tuttu hacı biraz daha yolumuza bakalım. Sırada; Aquaman temalı Warner Bros lisanslı cep telefonu kılıfları ve dahası... Almayan pişman olur. Alacaksınız. Bu bir ricadır. :D

  • Lovecraft filmi çeksinler bence madem çok meraklılar.
  • Sinemaya büyük bütçeler ayirabilecek , devasa yapımlara imza atma imkanı olan şirketler oluşturdukları evrenler çerçevesinde fantastik yapımlar ile piyasayı somurmek hevesinde oldukça , nadir çıkan birkaç dahinin düşük bütçeler ile mucizeler peşinde koşmasına bel bağlamaktan başka çaremiz yok. Son zamanlarda hep dediğim gibi , Allah belanı versin holivut .
  • DC sinema evreninin de evrenini yaratmaya çalışıyor adamlar. Bknz. sinekten yağ çıkarmak.
  • Salakça bir hareket.
    DC/WB işi eline yüzüne bulaştırdığı için ne yapacağını bilemiyor.
    Belli ki her kafadan bir ses çıkıyor.
  • Kafa yok bu wb'da yahu çek Cyborg çek flash solo filmini sıfırla evreni bu nedir ya
  • Mantıklı. Trenchler harbi korkunçtu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    Salakça bir hareket.
    DC/WB işi eline yüzüne bulaştırdığı için ne yapacağını bilemiyor.
    Belli ki her kafadan bir ses çıkıyor.
    Fazlasıyla katılıyorum. WB berbat etti her şeyi. illet green lantern bekliyor flash bekliyor bunlar trench diyor. Şaka gibi.
  • "Piranha" filmi gibi bir şey göreceğiz desene!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Queen Hentai

    Taşı çıksak suyunu çıkartırız = Aquaman tuttu hacı biraz daha yolumuza bakalım. Sırada; Aquaman temalı Warner Bros lisanslı cep telefonu kılıfları ve dahası... Almayan pişman olur. Alacaksınız. Bu bir ricadır. :D
    Taşı çıksak suyunu çıkartırız = Avengers tuttu hacı biraz daha yolumuza bakalım. Sırada; Avengers temalı lisanslı cep telefonu kılıfları ve dahası... Almayan pişman olur. Alacaksınız. Bu bir ricadır. :D

    Böyle de diyebiliriz.
  • "trench"ler filmde ne kadar gösterildi ki spinoff filmini çekecekler. saçma bence

  • Gayet mantıklı hareket. James wan olursa yönetmen ya da onun kalitesinde bir film olursa düşük bütçe ile DC bağlantısı sayesinde çok iyi kâr yapar bu film. En kötü ihtimal zarar etmez, imkanı yok. Wan zaten korku temalı bir Batman düşüncesinden bahsetmişti. Al Trench filmi yap demiş olabilirler. Aquaman olacağı vakit filmde korku unsurları olur diye düşünmüştüm hatta. Neyse WB akıllanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Onlar zaten çantada keklik, yedekte bekletiyorlardır. para kazanacak başka yerler bakalım, olmazsa elimizde hazır dursun hesabı
  • Queen Hentai Q kullanıcısına yanıt
    Amerikalılar işini biliyor seviyorum adamları. Ne yapsalar hakkıyla yapıyor gişeyi de iyi biliyor film yapmayı da biliyorlar kimse goygoy yapmasın. O yüzden daha iyisi yapılana kadar şimdilik en iyisi bunlar ve gündemin de hakkını veriyorlar. Emek dolu alın teri dolu işler. Tabii ki bir süre sonra kendini tekrar da etmeye başlayacaktır kaçınılmaz olan da bundan sonraki furyanın ne olacağı üzerinedir. Seyircisi var ise ve parayı da yatırıyor ise yapmamaları hata olmaz mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightwing

    Gayet mantıklı hareket. James wan olursa yönetmen ya da onun kalitesinde bir film olursa düşük bütçe ile DC bağlantısı sayesinde çok iyi kâr yapar bu film. En kötü ihtimal zarar etmez, imkanı yok. Wan zaten korku temalı bir Batman düşüncesinden bahsetmişti. Al Trench filmi yap demiş olabilirler. Aquaman olacağı vakit filmde korku unsurları olur diye düşünmüştüm hatta. Neyse WB akıllanıyor.
    Adamların edeceği kârı sen neden düşünüyorsun peki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.