Şimdi Ara

Anthem Çıkış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, aksiyon rol yapma oyunu Anthem'in çıkış fragmanını yayınladı.

    Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Şubat'ta çıkacak.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    En fazla üç diğer oyuncuyla takıma katılın ve yüksek teknolojili, el emeği, eşsiz güçteki exosuit'lerin güçlerini birleştirin. Uçsuz bucaksız kalıntıları keşfedin, ölümcül düşmanlarla savaşın ve başka bir dünyadan gelen özel kalıntıları ele geçirin. Görevleri geçtikçe, siz ve Javelin exosuit'iniz daha da güçlenecek. Sürekli değişen bir dünyanın tehlikelerine karşı savaşın. Kötüleri yenmek için güçlerinizi birleştirin. Birlikte zafere ulaşın.
     
    Kahramanlar, birlikte zafere ulaşmak için güçlerini birleştiriyor

    Anthem, özünde oyuncuları birbirine bağlayan bir sosyal deneyimdir. Hem takım çalışmasını hem de kişisel yetenekleri ödüllendiren ortak maceralarda en fazla üç diğer oyuncuyla takımınızı kurun. Keşfetmeye devam ettikçe, eşsiz ve unutulmayacak karakterlerle dolu sürükleyici bir hikayeyi ortaya çıkaracaksınız.

    Exosuit'inizi seçin

    Bir Freelancer olarak ayak bastığınız dünyada, koleksiyonunuza erişebilecek ve güçlü bir Javelin exosuit'i seçebileceksiniz. İnanılmaz bir hızda hareket edin, gökyüzünde uçun veya derin sularda güvenli bir şekilde süzülün. Sürekli hem bir Javelin pilotu olarak kendi yeteneklerinizi, hem de exosuit'lerinizin savaş ve hareket becerilerini ilerletebilirsiniz.
     
    Javelin'lerinizi kişiselleştirin

    Javelin exosuit'ler, ek teçhizatlar, silahlar ve ekipmanlar tamamen özelleştirilebilir ve kişiselleştirilebilir. Rütbe atladıkça ve güçlü düşmanları yendikçe ganimetleri toplayacak ve oyundaki önemli noktaları tamamlayarak Javelin'lerinizi kendi yetenek ve başarılarınızı yansıtacak hale getirecek harika kişiselleştirme seçeneklerinin kilidini açacaksınız.

    Sürekli değişen bir dünyayı keşfedin

    Frostbite oyun motoru tarafından desteklenen Anthem'in görsel olarak olağanüstü, sürekli gelişen ve açık dünyası, tahmin edilemez durumlarla, tehlikelerle ve düşmanlarla doludur. Anthem, bir canlı hizmet deneyimi olarak, yeni hikayeler, görevler ve geniş boyuttaki etkinliklerle zaman içinde değişmeye ve büyümeye devam edecek.
    Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 




  • Tam bir amerikan malı ya okadar sıkıcı ve egoistik bir oyunki ruh yok oyunda ya

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kanada malı
  • Şu oyun bile milyonlar satacak ya ona üzülüyorum.
  • Beta tahmin ettiğim gibi arkadaşlarınla sürekli aynı şeyleri yaptığın bir izlenimi verdi, belki fullu çıkınca bambaşka bir oyun çıkar ama sanki tüm hikaye sunumu şu videoda gösterildiği kadar ve sürekli aynı şeyleri yapıp durduğumuz bir oyun olacak gibi, git şurayı bas temizle git burayı bas temizle , umarım yanılıyoruzdur

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Destiny 3 geliyor kaçınnn

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıkış fragmanına betada yaşanan hata mesajlarını koymaliydilar bence
  • Neden herkez grind shooter a kotu gozle bakiyor tamam belki ayni seyleri yapiyor olabiliriz ama ben seviyorum hatta benim gibi seven oldukca fazla kisi var Elin Pubg sinin mantigi Silah ve zirh bulup adam oldurmeden ibaretken benim cesitli zorluklarla urasarak item yapip sonunda aldigim tatmin duygusu hosuma gidiyor isin ilginci bunu seven adama acikcasi mal gozuyle bakmalari zoruma gidiyor cidden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Neden herkez grind shooter a kotu gozle bakiyor tamam belki ayni seyleri yapiyor olabiliriz ama ben seviyorum hatta benim gibi seven oldukca fazla kisi var Elin Pubg sinin mantigi Silah ve zirh bulup adam oldurmeden ibaretken benim cesitli zorluklarla urasarak item yapip sonunda aldigim tatmin duygusu hosuma gidiyor isin ilginci bunu seven adama acikcasi mal gozuyle bakmalari zoruma gidiyor cidden
    Teoride evet aslında bütün oyunlarda aynı şeyi yapıyorsun.

    Ama burada ekseriyetle PVE oynayıp tek amacın yeni gear toplamak oluyor. Yeni gear'ın bir manası yok zira seninle beraber düşman da güçleniyor. Kısacası aynı şeyi yapıyorsun.

    Pubg, BF vs. gerçek oyunculara karşı oynuyorsun. Dolayısıyla sunduğu deneyim daha farklı ve görece daha az tekrar eden halde oluyor. Hele iyi oynayan adamlara karşı savaşmanın verdiği tatmin hissi müthiş. Yapay zekayı belli seviyeden sonra çözüyorsun.

    Hatta Witcher, Ac gibi oyunlarda dahi tekrar var ancak orada senaryo devreye girip, hNPC kalitesi ve farklı dinamiklerin de yardımıyla oyunu bambaşka noktalara taşıyor.

    Loot/grind shooter'lar için en kurtarıcı nokta yine aynı şey. Keyifli, yaratıcı ve farklı şekillerde bitirilebilen görevler, yeniden oynanabilirliği sağlar. Division'ı mesela ilk başta sevdim ancak tek yaptığımız dan dun bullet sponge modelinde düşman öldürmekti. Stealth gibi farklı mekanikler olsaydı düşüncelerim değiştirdi. Her görev aynı şekilde oynanınca neyleyeyim loot'u?

    Anthem, sunum, hikaye anlatımı ve oynanışta çeşitlilik sunarsa güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun hikayeli mikayeli birşey olsaydı güzel olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.