Şimdi Ara

Honda Civic Dizel Otomatik Test Sürüşüm Ve Işıklarda Durmayan Sürücü Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Geçen hafta Honda'nın 1.6 dizel 9 ileri otomatik versiyonunun test sürüşünü yaptım ve bunu da videoya alarak, kanalımda yayınladım.

    Aracın genel olarak sürüşünü beğendim. 9zf güzel çalışıyor maliyet kaygısı olmasa bence her motora kombin edilebilecek bir şanzıman.
    İçi ve bagaj hacmi fazlasıyla memnun edici.
    Yan aynaların büyük olması görüş açısını rahatlatıyor ama üst hızlarda (120+ kmh ) ekstra rüzgar sesine sebep olacaktır.

    Başlıkta bahsetmek istediğim duruma değinmek istiyorum. Bunu youtube de yorum olarakta sabitledim.

    Sarıdan kırmızıya dönüyor ve test aracına tedes tarafından ceza gelmesin diye duruyorum. Ben ya sarı ışıkta ucu ucuna geçecektim ya da kırmızıda geçecektim. Bu hataya sebep olmak istemedim. Ben ucu ucuna sarıda geçsem bile arkadaki aracın kırmızı ışığa kalması kaçınılmaz. Bu kısmı montajlarken atabilirdim ama trafikte çok karşılaşılan bir durum olduğu için özellikle koymak istedim. Olay dakika 5:45 de oluyor. O bölgede zaten yoğunluklu ışıklar var, bundan ucu ucuna geçse diğerine yakalanacak.
    Bu arada aracın arkamda olduğunun farkındayım fren yaptığımda frene dokunmadı bile.




    Dediğim gibi bu kısmı koymamın sebebi özellikle farkındalık oluşturmak. Bu aralar trafikte sıkça karşılaşıyorum. Özellikle hafif ticariler araçların çoğu önündeki aracın üstünden atlayacaklar
    Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.







  • Muharrem, seni çoktandır takip ediyorum, test gayet güzel olmuş.

    Kırmızı ışık konusunda da aynı şeyi yaşadım birçok sefer, millet kırmızıda 2-3 saniye geçmeye alışmış, ben arkama dahi bakmadan çakıyorum artık freni. Gerçi senin durumunda durmazdım sarıyı görünce ama bizim millet kırmızı yandıktan sonra geçiyor, tüm trafiğin içine ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 8 Şubat 2019; 12:16:20 >
  • maşallah test çok iyi. 5:45'teki olaya gelince, doğru olanı sen yaptın abi. arkadan çarpan her zaman suçludur bu bir, ikincisi sen kırmızı ışıkta durabilecek bir konumda durmuşsun. arkandaki eleman seni yakın takip etmemeliydi. ucuz atlatmış sağ aynadan da izledim ortada bi araba olsa kaçamayacağı bir yer olsa muhtemelen arkadan çarpacaktı. aynısını maltepe'de yaşadım. bu mopaş'ın orada ışıklara geliyorum sola dönüp maltepe köprüsünden e5'e bağlanacağız. kırmızı yandı, ben de frene bastım. arkamda bi tane cayenne sağımdan hışımla geçip kornaya basıp gitti. geri zekalı mıydı acaba anlayamadım ulan kırmızı yanmış sanki yeşil yanarken zank diye durduk 2-3 sene geçti üzerinden olayın ben de colt'u kullanıyorum o dönem çoğunlukla, araba da ufak bi an için koca cayenne üstüme çıkacak diye tırstım




  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

    @Çocuk adam geçmiş olsun. Bu iş ne yazık ki bilinç ve eğitim ile alakalı. Mesela şimdi yaya geçidinde yayalara öncelik verme olayı başladı. Sürücülere ceza yazılıyor. İnsanlar kolay ve yanlış davranışlara hızlı alışır. Daha kırmızı ışıkta düzgün şekilde duramıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.