Şimdi Ara

güç kaynağı arıyoruz, tavsiye verin lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • "Çinde merdiven altı yaptırıp, üstüne etiket basıp burada satıyorlar işte." aşağılama değil buz gibi gerçek. bu lafım senin hassas dönemine denk geldiyse kusura.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Hiç hassas dönemimde değilim.

    "Çinde merdiven altı yaptırıp, üstüne etiket basıp burada satıyorlar işte"

    Bu cümlenin devamında ne demişsiniz bakalım.

    "Ha sana kaliteli modeli denk gelmiştir eyvallah ama dark'ı bir marka olarak bile zikretmek diğer markalara hakaret olur"

    Bariz aşağılama ve karalama mevcut. Neyse, önemli olan "Dark önermem, merdiven altı" noktasından iyi modeli de olabilir, kötü modeli de olabilir noktasına geldiniz. Bu da bir gelişme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 10 Şubat 2019; 22:40:45 >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Ben sizin vaktinizi almıyorum ki... Siz ille de gelip bana sataşıyorsunuz, yazdıklarımı özellikle yanlış anlamaya ve beni ille de eleştirmeye çabalıyorsunuz.

    "Katharis konusu tutmadi" ne demek? Şarkı yaptık da top 10'a mı sokmaya çalışıyoruz? Tutup tutmadığını kim belirliyor? Siz mi? Hangi sıfatla?

    Katharis nickli arkadaş da önerime muhalefet etti, sizin linkini attığınız bronze PSU'nun inceleme linkini attı (belki siz de o konuda görüp aynı linki buraya taşımış olabilirsiniz) ve yanlış bir şekilde bunun üzerinden eleştirmeye kalktı ama sonunda benim önerdiğim PSU ile ilgili bir inceleme bulamadığını kabul ederek konuyu kapattı. Belki iyi niyetiniz tutar da okuyup anlamak istersiniz diye o konunun linkini attım. Bazı yorumları atlaya atlaya okuduğunuzu belirterek, iyi niyetli olmadığınızı kanıtladınız.

    Bu PSU'nun incelemesi olmadığını o konuda da, bu konuda belirttim zaten ama siz hala ciddiyetten uzak, sataşmaya odaklı olarak "inceleme var mı, sertifika var mı" deyip duruyorsunuz. İncelemesi yok diye PSU'yu kötüleyemeyiz. Kötü olduğuna dair bir inceleme gösterirseniz size hak veririm ve bundan sonra bu PSU'yu önermem. Aksi halde firmanın yaptığı tanıtım ve teknik özelliklerine bakarak değerlendirir ve bütçesi kısıtlı olan arkadaşlara önermeye devam ederim. Bu kadar basit.
    Sertifika konusunu da belirttim; aynı ünitenin sonunda M takısı olmayan versiyonu ecova'da listelenmiş durumda. Aynı kod numarası ile üretilen fakat full modüler olan versiyonunu yapmışlar, aynı kod numarasının sonuna M takısı koymuşlar. Amacı üzüm yemek olan kişi bu durumu rahatça anlar ama siz bağcıyı dövmeye geldiğiniz için mantığınızı bir kenara bırakıp da yazıyorsunuz.

    Raidmax'ın hangi yıllarda nereye satış yaptığını takip edecek kadar kafayı yemedim. Bir arkadaşın "Türk markası mı" sorusuna karşılık "Türk markası olmadığını, dünyaya satış yapan bir marka olduğunu" belirttim. Kaldı ki son iki yıla kadar Avrupa'da da satıldığını siz söylediniz. Amerika'da zaten satılmakta. Sonuçta Avrupa'ya da satmış, Amerika'ya da satmış. Sadece Türkiye pazarına hitap eden bir marka değil. Bu kadar basit. Sinekten yağ çıkarmak için gereksizce bir uğraş veriyorsunuz.

    "senle daha ne konusayim" diyorsunuz ya... Gerçekten benle konuşmazsanız zihniniz rahat eder, mantıklı yazarsınız. Ama muhtemelen saplantılı şekilde bana sataşmaya devam edeceksiniz. Saplantınızın nedeni de "Seasonic markasında dandik PSU yoktur" dememdir. Siz de bir Seasonic almışsınız da 1 hafta (ya da 1 ay) içinde arıza yapmış. Bunun üzerine benim "Seasonic markasında dandik PSU yoktur" yazdığımı görünce bana sardınız. Lütfen kurtulun saplantınızdan. Sizdeki Seasonic'in arıza yapması, Seasonic'in dandik olduğunu göstermez. Bu sadece sizin şanssızlığınız. Şanssızlığınızın acısını benden çıkarmaya çalışıyorsunuz. Mutlu olacaksanız Seasonic'in PSU'ları dandiktir diyeyim, rahat edin.
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Evet vakit aliyorsun, bu kadar cok bos konusuyoruz konu oraya buraya kayiyor, hem okurken hem yazarken vakit kaybediyorum. Simdi de degmeyecek biliyorum. raidmax öneriyorsun bende sunu söylüyorum, tekrar yazayim bizde hak üctür, ücüncüde de anlamiyorsa kisi yapacak birsey yoktur;

    "Avrupa yerel saticilardan 2017-2018 gibi cekilmis bir marka, cobralarin giris tarihi 2016 daha öncesini bilmiyorum.. Suan ama satilmiyor:https://geizhals.eu/?cat=gehps Tüm dünyada satiliyor derken..

    RX-600AE-M kodlu bu ürün, gold sertifikali olarak PLS de görünmüyor:https://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSuppliesDetail.aspx?id=104&type=2 sertifikasiz diyebilir miyiz?https://www.raidmax.com/product_d.php?lang=en&tb=1&cid=24&id=513 burdanda görülecegi üzere ürünün gold olmasina ragmen sadece OVP, UVP, SCP, OPP korumalarina sahip yani tam korumali bir üründe degil.

    Sizden baska da forumda önerebilen yok, ben öneremiyorum cünkü ne bir inceleme ne bir test bulabildim hani görmedigim atladigim varsa gönderirseniz sevinirim. bronze modeli "fail" zaten o konu disi RX-500AF-B dedikleri ürün yine PLS de yer almayip broze olmayi birakin %80 i bile zor görüyor. RX-600AE-M den bahsediyorum acaba ayni sertifika durumu bu üründe gecerli mi? yani gold diyorlar ama anca bronze falan mi? Bir inceleme gelene kadar benim icin bu ürün sürpriz yumurtadan farksiz.
    "

    Burda konuyu buraya kadar uzatacak ne vardi simdi? Bir yanlis mi var? Zoruna giden nedir? Ama elestiriye tahammül yok evet.

    ***

    Katharisi konuya ne diye kattin? Ne alaka yani? ocagin 20 sinde asagidakileri yazdim diyorum; (okumadan mi yaziyorsun, daha önceden de yazdim gibi hatirliyorum diyorumda üstelik, komik)

    "http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?t=15102 4.yoruma bakin hocam simdi buraya kopyalayip adama prim vermeyelim.
    Raidmax cobra yalan dolan bir psu, gold olduguna bakmayin, aslinda bronze o diyorlar ve bronze modelinin incelemesi var buyrun;https://m.hardocp.com/article/2014/03/18/raidmax_cobra_power_500w_supply_review/ Yeni olan te sey üzerindeki etiketler diyorlar :) burda insanlarin kullandigi deneyimledigi urunleri almak daha saglikli olur. dusuncesindeyim. Avrupa piyasasina 2016 da girmis ve suan satan yer yok;https://geizhals.eu/raidmax-cobra-600w-atx-2-3-rx-600ae-b-a1376980.html
    " kim kimden bakmista kopyalamis. Cocuk cocuk isler yapiyoruz burda. Saplanti degil benimkisi seni akli basinda biri zannedip, alip karsima konusuyorum. Baska bir aciklamasi yok ama olsun devam edelim sona yaklasalim.

    ***

    Gayet mantikli ve ciddi yazmama ragmen, cocuk gibi davranan insanlarla ciddiyet bir yere kadar oluyo fakat ben yine gayet ciddi ciddi cevapladigima inaniyorum, sorduklarima cevap veremiyor olman senin problemin, konuyu yine baska yere cekiyorsun seasonic falan, sen cikardin simdi . seasonic ürünü aldiktan 1 hafta sonra ariza yapmadi geldiginden beri cw li idi... (2 adet üründe) yeni seri s12ii ler hakkindaki yorumlarimida okumussundur.

    ***

    Elestirilmeye tahammülün yoksa yazma kardesim, bu senin icinde iyi olur. Iyi niyet kötü niyet, merak etme ben cok iyi anliyorum, yurt disinda da epeyce bir süre yasadim, empati yetenegim inanilmaz gelisti. Sadece psu kasa kisminda gezinmiyorum, konu yogunluguna göre degisiyor. Sistem tavsiyesi vermenin tadi tuz kalmadi fiyatlar bu haldeyken... Cogunlukla problem cözümü ve yardim konularinda takiliyorum. Arada bir denk geliyorum böyle sana, sen istiyorsunki sen önerini yap kimse birsey söylemesin, elestirmesin. Benim ki ne kadar elestiri sayilirsa artik. Sence bu normal mi? Sende beni elestir denk gelirse, bana bilmedigimi ögretirsen yada mantikli birsey anlatirsan memnun olurum. Sana niye böyle senin bana davrandigin gibi davranayim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 11 Şubat 2019; 3:18:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    Hiç hassas dönemimde değilim.

    "Çinde merdiven altı yaptırıp, üstüne etiket basıp burada satıyorlar işte"

    Bu cümlenin devamında ne demişsiniz bakalım.

    "Ha sana kaliteli modeli denk gelmiştir eyvallah ama dark'ı bir marka olarak bile zikretmek diğer markalara hakaret olur"

    Bariz aşağılama ve karalama mevcut. Neyse, önemli olan "Dark önermem, merdiven altı" noktasından iyi modeli de olabilir, kötü modeli de olabilir noktasına geldiniz. Bu da bir gelişme.
    senin derdin üzüm yemek olsa son üç mesajı atmadan anlardın zaten anlatmak istediğimi. ama yoook sen sidik yarıştıracaksın, çok basit tartışmadan bile galip ayrılacaksın ki egoyu besleyebilesin.

    zavallıca
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Bana nasihat(esas ego sende) bile vermeye çalıştın. Ben böyle bir davranışta bulundum mu? Bir pc parçasından "hassas dönem" yaratmaya çalışan ben miyim? Şimdi de sidik yarışı mı oldu? Daha başka ne diyeceksin? Ben galip gelsem ne işime yarayacak? Bir marka hakkında salladın. Ben de böyle olmadığını belirttim. Başka noktalara çekeceksen daha fazla uzatmanın anlamı yok. iyi geceler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    Bana nasihat(esas ego sende) bile vermeye çalıştın. Ben böyle bir davranışta bulundum mu? Bir pc parçasından "hassas dönem" yaratmaya çalışan ben miyim? Şimdi de sidik yarışı mı oldu? Daha başka ne diyeceksin? Ben galip gelsem ne işime yarayacak? Bir marka hakkında salladın. Ben de böyle olmadığını belirttim. Başka noktalara çekeceksen daha fazla uzatmanın anlamı yok. iyi geceler.
    ee o zaman yargı mı dağıtıyorsun yoksa dark çalışanı mısın??
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Dark çalışanı olsaydım markasını(Dark) başka bir markayla kıyaslayıp kendini galip ilan eden Teknobiyotik(Dark markasının sahibi) çalışanına tepki göstermezdim. Teknobiyotik çalışanına ne demişim? https://prnt.sc/mjgenu

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130632005



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 11 Şubat 2019; 12:15:29 >
  • Konu güç kaynagı öneri konusu iken tartışma konusu olmuş bence fazla uzatmamak gerek arkadaş zaten almış alacağını
  • Ucuz klavye sebebiyle hatali yazdigimi söylemedim zaten. Klavye almanca bunu kasdettim ama neyi anladi ki bunu anlasin... (marka modelde verdik) konuyu esnete esnete oraya buraya cekerek, verilmesi gereken cevaptan ziyade "ego" meselesine dönüstüren insanlara iyi bile dayanmisim.

    Seasonici yere göre sigdiramayanlar icin bir daha yazalim. IQ su 2 haneli olanlarin anlamasini beklemiyorum. Ben arastirdiklarimi bildiklerimi yazarim. Bilgin varsa aksini ispat edebiliyorsan edersin. Bilgin yoksa iste yazacak birseyler arar tüm gününü harcarsin.

    güç kaynağı arıyoruz, tavsiye verin lütfen
    https://forum.donanimhaber.com/psu-high-power--136742959

    O gülen arkadas evga psu aliyor amerika amazondan, soruyor adaptör mü alayim yoksa psu kablosunu mu degistireyim yani bildiginiz donanim bilgisi "SIFIR". Bu arkadasin seasonic hakkindaki düsüncelerinin degeride bilgisi kadardir iste. Ben kimseye bilmedigi icin gülmem, sabirla suan yaptigim gibi anlatirim.

    >> Isin komik yani "seasonic" ve "dandik" kelimeleri suana kadar hic bir yorumumda beraber yer almamistir. Bazilari kendi söylediklerini veya bana yakistirdiklarini, ben söylemisim gibi söylüyor bu tamamen yalandir. Bütün yorumlarim aciktir, iddia eden ispat etsin. Acziyetin geldigi son nokta budur. Sahsin söylemediklerini söylemis gibi aksettirerek zarar verdigini düsünmek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 12 Şubat 2019; 1:9:8 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.