Şimdi Ara

ARES İnfilak Bastırma Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NERO ENDÜSTRİ tarafından geliştirilen ARES İnfilak Bastırma Sistemleri, en sert çevre koşullarında bile araçtaki personelleri ve komponentleri koruyan, yeni nesil teknolojiye sahip savaş alanında kanıtlanmış, patentli bir yangın söndürme sistemidir.patlamaları önleyebilir. İnfilak bastırma sistemleri güdümsüz tanksavar saldırılarının, mayın patlamalarının, yanıcı ve yakıcı tehlikeli maddelerin, akaryakıt yangınlarının, RPG'lerin (RPG 6, RPG 7, vb.), tanksavar füzelerinin (ATM) veya diğer herhangi bir ağır zırh delici mühimmatın neden olduğu patlamaları bastırabilir.
    Tehditlere en hızlı ve en güvenilir şekilde koruma sağlamak için akıllı mantık kontrolü ile 7/24 çalışan ARES Otomatik İnfilak Bastırma Sistemleri; Kontrol ünitesi, piroteknik silindir ve dedektör ekipmanlarından oluşur. Piroteknik tüpler içerisinde yangını söndürmek için FM200 gazları, HFC 227 EA gazı ve HFC 236 FA gazı kullanılır. Yatay silindirlerde; AFFF (Aqueous Film-Forming Foam) sıvı yangın söndürücüler kullanılır. Ayrıca AFEG-200 Aerosol yangın söndürücüler tipi söndürücüler aerosol yüzeyde yayılarak dağılan yangınları söndürme sistemleri için dizayn edilmiştir. Nero Endüstri’de daima insan güvenliği ön plandadır. Gaz konsantrasyon seviyesi, gaz dağılım hızı ve tüplerin konumu, insanlara zarar vermeden en hızlı yangın söndürme süresi sağlamak için her zaman analiz edilir. ARES İnfilak Bastırma Sistemleri, araç yangın söndürme pazarındaki en yüksek güvenlik seviyelerinden biri olan SIL Seviye 3 ile sertifikalandırılmıştır. ARES İnfilak Bastırma Sistemleri A, B, C, E tipi yangınları söndürme özelliğine sahiptir.


    UV-IR optik dedektörleri 3 (üç) milisaniye içerisinde yangınları algılayabilir ve ARES tüpleri 6 (altı) milisaniye içerisinde etkinleştirilir. Bu, toplam yangın söndürme süresinin 250 (iki yüz elli) milisaniye olmasını sağlar.Algılama ürünleri ;Triple IR (IR3) Optik Dedektörü, UV-IR Optik Dedektör, UV-IR Kontrol Dedektörü, Alev Dedektörü, Termal Tel ve Isı Sensörü ile çeşitlilik sunar.Yangın başlangıcında yangının oluşumunu tespit ederek, yaydığı büyüklüğü ve enerjiyi, bastırarak kontrol altına alınacak kadar küçük olduğunda, optik sensör, yangını tanımlamanın en hızlı yoludur. UV-IR kombinasyonu, yanlış alarmlara yüksek bağışıklık sağlarken daha fazla hassasiyet ve daha yüksek yanıt hızı sağlar.Nero Endüstri ürünleri EMI / EMC standartlarına uyumlu olup MIL-STD-461F ve MIL-STD-810G sertifikalarına sahiptir.
    Ares İnfilak Bastırma Sistemleri; Zırhlı Araç, Zırhlı Muharebe Aracı, Taktik Zırhlı Araç, Hafif Taktik Araç, MRAP, Ana Muharebe Tankı (MBT), Özel Amaçlı Araç, IFV, Tank, Paletli Zırhlı Araç, Tekerlekli Zırhlı Araç ve Askeri Takviye Araçlarına uygulanabilir. İnfilak bastırma sistemleri aracın Personel bölmesi, Mühimmat Bölmesi, Araç Gövdesi, Motor bölmesi, Lastik ve Yakıt Tankı bölmelerine uygulanabilir.

    ARES İnfilak Bastırma Sistemleri
    [link]http://www.neroindustry.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroindustry -- 6 Şubat 2019; 12:10:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.