Şimdi Ara

Newton Mail, App Store'a geri döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz yıl iOS platformunun popüler e-posta istemcilerinden biri olan Newton Mail kapanacağını açıklamıştı. Bu olayın sonrasında Essential tarafından satın alınan platform, yapılan açıklamayla birlikte App Store'a geri döndü.

     


    Abonelik ücreti düştü


    Newton Mail'in sürüm notlarında "Geri döndüğümüz için çok heyecanlıyız. Newton hesabınız varsa hala aynı kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz." ifadeleri yer alıyor. Uygulamaya daha önce yıllık 99 dolarlık bir fiyat etiketi konmuştu ancak şimdi 49 dolara düşürüldüğü görülüyor.


    Newton Mail'i kullanıp kullanmamaya karar vermek içinse 14 günlük ücretsiz sürümünü deneme şansına sahipsiniz. Uygulama gönderilen e-postaları geri alma, iki faktörlü kimlik doğrulama, özetleme ve daha fazla özellik sunuyor. Uygulamanın App Store sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

      







  • Bazen öyle haberler yapılıyor ki algı yapıldığı izlenimi eriyor. İnsanları bir yöne yöneltmek istendiği izlenimi veriyor.
    Newton Mail uygulaması Windows, Android, iOS(iPad/iPhone) ve MacOS X destekli ancak haberde sadece iOS geçiyor. Sadece bu değil, buna benzer başka haberlerde mevcut.

  • Peki yıllık 45$ eder mi yani??

    Yıllardır MyMail kullanıyorum. Gayet memnunum

  • Açılmış mı hemen abone oluyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    Belki de yalnızca appstore dan kaldırılmıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar aciklamada boyle bir cumle yazmis, editor App Store'a geri dondu diyor. Haberi nereden bulup yazdi acaba. " Starting today, Newton Mail is available to download and sign up on your iOS, Android, Mac, and Windows devices. "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfi -- 6 Şubat 2019; 22:2:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.