Şimdi Ara

Apex Legends, 8 saat içerisinde 1 milyon kişi tarafından oynandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Electronic Arts'ın dün tanıtıp yayınladığı ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends, sadece sekiz saat içerisinde tam 1 milyon farklı oyuncu tarafından oynandı. Apex Legends'ın oyun dünyasına yaptığı bu hızlı giriş, battle royale türünün daha uzun bir süre dominant kalacağını gösteriyor gibi.



    Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada,"Şu anda adeta kendimden geçmiş durumdayım. Apex Legends sekiz saatten daha kısa bir süre içerisinde 1 milyon farklı oyuncuya ulaştı. Herkese sonsuz teşekkürler!" sözlerini kullandı.








    PC, PS4 ve Xbox One platformlarında aynı anda yayınlanan Apex Legends, şu anda oyuncular tarafından oldukça olumlu yorumlar alıyor. Oyun ani bir şekilde tanıtılıp yayınlanmış olmasına rağmen oyun dünyasına hem hızlı hem de görece hatasız bir giriş yaptı. Bakalım uzun vadede Fortnite ve PUBG gibi rakiplerine kafa tutmayı başarabilecek mi.



    Titanfall serisi ile aynı evrende geçen Apex Legends'ta Overwatch benzeri bir kahraman sistemi yer alıyor. "Legends" ismi verilen kahramanların kendilerine özgü güçleri ve silahları var. Apex Legends'ta bir round maksimum 60 oyuncu ve üç kişilik takımlardan oluşuyor.



    Respawn ekibi oyunun sürekli olarak güncelleneceğini ve yeni içeriklerin eklenmeye devam edeceğini söylemişti. Burada Fortnite'dakine benzer bir sezon sistemi kullanılacak. Her yeni sezonda yeni silahlar, kozmetikler ve karakterler eklenecek.

      







  • Çakmalar çakması bir çakmalık her şeyi birbirine katıp çirkin mi çirkin bir şey çıkarmışlar ortaya pubgdaki hava başka şeyde yok

  • Açıkcası anlık bina dik, absürt trknolojik silah kullan vs vs battle royal türleri bana hiç hitap etmiyor. Pubg oynaması kolay ve zevkli türün atası oyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20dk'da indirdikte oyuna girmeye fırsat olmadı. Birazdan deneyeceğim. PUBG gibi keyif veren bir oyun olur umarım. Black Ops 4'ün BR modundan zerre keyif almadım. Squad giriyorsun diğer 3 kişi nanay. Ölüncede ne PUBG'deki gibi bir PB veriyor ne birşey. Boşa oynamış oluyorsun. Bu durum oyundan soğutuyor.

  • vala 5dk bile dayanamadım :D alt f4 uninstall.

  • Çok az oynadım. Cod oynanışını teknolojiyle birleştirmişler. Bir süre oynanır sonra unutulur gider.
  • Şimdi pc'nin yanına geldim. Bi bakıcam birazdan. Sarmazsa silecez mecbur. 🙄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli olan kalıcılık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2 saat oynadım inanın beş para etmez bir oyun oynayıpta zamanınızı boşa harcamayın.Pugb yanında dahi geçemez.Mobilde modern combat oyunu bile bundan zevklidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 saat önce yazdım konuya fakat halen girmedim şu oyuna. Girmeden sileceğim bu nasıl bir hastalık çeşidi hahaha. Yeter yahu şimdi giriyorum...

  • Birkaç saat oynadım. Black ops 4'ün bence olmuş versiyonu diyebilirim. Takım ve sınıf bazlı olması çok iyi. Oynayışta titanfall mekaniklerine çok benzer.

    Ortamlar fazla renkli, adamı seçmek zorlaşıyor. Silahlar tırt geldi bana ama bu iyileştirilir çok önemli birşey değil. Eksileri böyle bence.

    Bence bu oyun baya tutar. Respawn'dan kötü birşey çıkmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyuna göre efsane maç oldu yahu. Kontrollere alışamadım. Anında bomba atamadığım ve sağlık kullanamadığım için 4. bitirdik. Diğer 2 kişi sövmüştür diye tahmin ediyorum, hak veririm yani 100%

    Black Ops 4'e göre kat ve kat daha iyi bir oyun. En azından daha ilk denemede keyif aldım. Tadı iyice alışınca çıkar.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben Pubg yi 100 saat kadar oynadım. Bence bok gibi mekanikleri var. Similasyon oyunu değil fakat gerçekçi oyun. Oyuna getirecekleri içerik ise gerçekçi olduğu için sınırlı olacaktır.

    Apex ise fantastik bir oyun adamlar ne hayal ederse getirebilir bu oyuna. Overwatch ve Black Ops gibi oyunlardan da esinlenebilirler.
    Bu arada bana göre , ücretsiz olan Ring Of Elsyum daha zevkli Pubg den.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir vay anasını be... Silah sesini duyan damladı olduğumuz yere... Sabahın ilk saatleri mermi manyağı ettiler ama fena eğlenceliydi yahu...

    Bizim takımdaki eleman elinden geleni yaptıda akın akın düşman geldi sanırsın mahalleden adam toplayıp operasyona geliyorlar...

    Videonun bir bölümünde bizim takımdaki elemanın kıyasıya kapışması mevcut. Yere düşenide indirmek sıkıntı gidip vuralım diyorsun her BR oyununda olduğu gibi kestaneyi çizdiricez korkusu ile iki kere düşünüyoruz.





  • Kill alamadan takım 1. geldi. Vay be. Başka yorum yapamıyorum. O kadar sıkmama rağmen diğer 2 eleman bildiğin yok edici çıktı.
  • Şaka gibi bir durum. Aynısını PUBG ve BO4 BR'da da yaşadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 6 Şubat 2019; 9:30:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • indirmek için zaman kaymetmeye değer mi diye ?
    youtube videolarına bir bakalım dedim
    videolar bile sarmadı gitti !

  • bu arada br oyunlarının atası dayz...

  • çakma değil bu arada hayatında 1 kez bile titanfall oynamayıpda çakmalar çakması demeye hakkın yok. titanfall ile mekanikleri neredeyse tıpatıp aynı. bide pubg şuan en kötü br oyunlarından birisi olarak kabul ediliyor. oyuncu sayısı 1m dan düştü.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.