Şimdi Ara

Xbox için yakında yeni bir çapraz platform desteği sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Konsol pazarında Microsoft’un Sony’den daha fazla çapraz platform desteği sunduğunu söyleyebiliriz. Geçmiş dönemde PS4 üzerindeki Fortnite kayıtlarının diğer platfomlarda senkronize olmaması nedeniyle Sony çok eleştirilmiş ve sonrasında bir beta programına başlamıştı.


     


    Daha geniş cihaz desteği


     


    Microsoft çapraz platform desteğini daha da üstün hale getirmek için yeni bir yazılım geliştirme kiti – XDK hazırlıyor. GDC 2019 etkinliğinde tanıtılacak olan araç; PC, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformları arasında senkronizasyon sağlayacak.


     


    Ayrıca Bkz.Blok zinciri ekonomisi İstanbul’da konuşulacak

    Microsoft yeni aracının bu platformlarda yayında olan uyumlu tüm oyunları kapsayacağını ifade ediyor. Oyuncular böylece oyun başarılarını, arkadaş listesini, kulüplerini ve daha pek çok veriyi diğer cihazlarda kullanabilecek. Geliştiriciler ise daha fazla platform desteği sağlamak için daha az enerji harcayacaklar.


     


    Microsoft bu sayede Xbox Live programının daha da genişlemesini umut ediyor. Hali hazırda 400 milyon oyun cihazını kapsayan program yeni araç ile 2 milyar cihaz sayısına erişecek. Haliyle Xbox Live abonelerine de yenileri eklenecek. Yeni aracı Xbox ekibinden Jeffrey Shi ve Ramsey Khadder tanıtacak.


     







  • Sony'nin ihtiyaci yok, hem capraz platform destegini ps3 döneminde sony teklif etmis ve microsoft'tan red edilmisti.Kendini tekel gören microsoft, sony tarafidan alt edilince bu tür seylere ihtiyac duymaya basladi.

  • Microsoft ilk storesini adam akıllı düzelsin sonra başka platformlara el atsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2A7D0E41D

    Sony'nin ihtiyaci yok, hem capraz platform destegini ps3 döneminde sony teklif etmis ve microsoft'tan red edilmisti.Kendini tekel gören microsoft, sony tarafidan alt edilince bu tür seylere ihtiyac duymaya basladi.
    Sony'nin ihtiyacı yok ama oyuncuların bizim ihtiyacımız var. Sırf farklı platformlardayiz diye arkadaşlarinla birlikte oynayamamak saçma değil mi sence?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin çok satması oyuncuların ihtiyacı olmadığını göstermez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Sony'nin ihtiyacı yok ama oyuncuların bizim ihtiyacımız var. Sırf farklı platformlardayiz diye arkadaşlarinla birlikte oynayamamak saçma değil mi sence?

    Alıntıları Göster
    Tabiki haklisin fakat biz bir oyuncu gözüyle bakiyoruz, onlar ise birer Sirket.Ben bu konuda emin degilim tanidigim herkez playstation kullanicisi cok nadir xbox kullanan arkadasim var genelde benim gibi geriye uyumlu oyunlari oynamak icin almis olanlar yada exs oyunlari oynamak icin.
  • Microsofttan beklediğim tek şey oyun yapması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.