Şimdi Ara

Türknet YAPA dan VAE ye geçiş -TürknetDestek Yardım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben otomatik YAPA'ya geçirildim fakat bunu performans sorunları yüzünden istemiyorum , hattımın tekrardan VAE ye geçirilmesini istiyorum bu konuda lütfen bana yardımcı olunuzç @türknetdestek .



  • Yapmıyorlar hic bosuna ugrasma.Ben adamlara son bir sans verdim yapmadılar.Bu yüzden millenicoma basvuru yaptım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivaslı-58 kullanıcısına yanıt
    Ev telefonunu nasıl hallettiniz peki hocam ? Sorun olmadı mı , benim şimdi ev telefon numaram belli başka bir sağlayıcıya geçiş yapamıyorum yeni üyelik açmam gerekiyor. Yeni üyelik açarsamda mevcut ev telefonu numarasını kaybediyormuşuz yeni atanıyormuş bu büyük sıkıntı . Siz ne yaptınız nasıl hallettiniz ?
  • Yalın adsl yaptım zaten ev telefonu kullan yok evde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, sizinle PM üzerinden iletişime geçtim. 23154334 numaralı sistem üzerinde açık olan arıza kaydınızı ilgili ekiplerime ileterek öncelik oluşturdum. Konuyu PM üzerinden takip edelim. Haberleşelim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kaç saat oldu hala internet yok , üstüne bir de telefondan da çevir sesi gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle bu durum için sizden özür dileriz. Arka planda sistemsel bir hatadan dolayı hizmetiniz iptal edilmiş olarak gözüküyor. Bu durumun neden kaynaklandığını ilgili ekip arkadaşlarıma detaylı bir şekilde incelettireceğim. Bu süre içerisinde yaşamış olduğunuz mağduriyetinizi gidermek için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Kullanmadığınız günler için size indirim tanımlattracağım.

    Sizin tekrar aynı porttan hizmet almanız için başvurumuzu yaptık. TT tarafı ve santral onay verdikten sonra hızlı bir şekilde işlemlerinize tekrar başlayacağız. İsterseniz biraz daha bekleyin. Sizi kaybetmek istemeyiz.
  • sivaslı-58 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu ben de yaşıyorum da YAPA dan VAE ye geçiş yapabildiniz mi?
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum da YAPA dan VAE ye geçiş yapabildiniz mi?
  • Geçiş işlemi için Turknete başvurduktan sonra gerisi Turktelekoma kalmış oluyor. Benim fiziksel olarak saha dolabına yapılan işlem yaklaşık yarım saat sürdü. Ama bunun Turktelekom tarafından onayı 1.5 gün sürdü. Gecikme Turktelekom tarafından oluyor. Benim geçişim uzun sürdü ama sonunda geçtim hiçbir sıkıntı da yok. Online oyun oynuyorum kardeşlerim de öyle farklı oyunlar oynasakda ms max 55 e çıktı. Ms problemi de yok
  • ensarcicek16 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, VAE//YAPA geçişlerini detaylı olarak hizmetler incelendikten sonra yapıyoruz. Ancak bu işlemleri için belirlediğimiz kıstaslar var. Eğer VAE//YAPA değerleriniz kontrol edildiğinde %50'lik bir kayıp söz konusuysa geçişiniz yapılır. İsterseniz bana PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletin. Ben kontrol edeyim. Size geri dönüş yapayım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kaybım %50 den fazla. İletişim bilgilerimi pm üzerinden ilettim yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yüzde 50 kıstası varmıs yalan bak.Kac defa aradım talep ettim hiç bir şey yapmadılar.Yapada 16 mb yukarı cikamıyorken vae geçtim.Şu anda millenicom ile 50 mbit hız alıyorum.Yanı nerden baksanız yüzde 200 fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivaslı-58 kullanıcısına yanıt
    Beni de VAE ye geçince hız değişkiliği olmayacak dediler ve YAPA dan VAE ye geçirmediler. Türk Telekom’u aradım yine 76 mbit alt yapının olduğunu söylediler. Bende Türknet ile iptal sürecini başlattım. Millenicom’a geçiş yapacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna uğraşmayın 2 haftadır sürekli saha ekibi gelip duruyor kendileri beni yapa ya geçirmiş haberleri yok başka internet sağlayıcısna geçin zaman kaybetmeden 16 mbit hız alıyorum diğer internet sağlayıcıları 85 mbit hız alabileceğimi söylüyor.
  • TurkNet'e ilk geçiş yaptığımda çok iyiydi, ama son zamanlarda resmen rezalet. Bulunduğum bölgede TurkNet'den sorguladığımda alabileceğim hız 4 Mbps gözüküyor ve hız testinde 6 Mbps alıyorum gözüküyor ama 144p ile bile YouTube'da video izlerken donma oluyor. Kopmalar zaten cabası. Türk Telekom ve Millenicom ise bulunduğum bölgede 60 Mbps hız var diyor, %50 değil %10 bile alamıyorum ve hiç bir şekilde duvar gibi YAPA'dan VAE'ye geçiş yapmıyoruz diye cevap alıyorum. Pazartesi de dilekçeyi verip TurkNet'den kurtulacağım inşallah.
  • Merhaba,
    öncelikle buradaki arkadaşa PM üzerinden yardımcı olmuşsunuz ve ben de şansımı bir de burdan deniyim diye yazmak istedim. sorunuma gelicek olursak ben 1000 küsür metre uzaktaki santralden YAPA hizmeti almaktayım ancak sokağımdaki tüm apartmanlar VAE kullanmakta (bunu sizin sorgulama sitenizden kolaylıkla görüntüleyebiliyorum) ama ben VAE hizmetinizi kullanmak istiyorum. Ayrıca sorgulama sitenizde sağ ve sol yan binama gelen bu VAE hattan 75-100mbit arası hız alınmakta . Online işlemler üzerinden her şikayet oluşturuşumda bana standart bir cevapla geri dönülüyor(işte santral uzak olduğundan vdsl alamazsınız, vaeye geçmeniz şuan mümkün değildir altyapı yetersiz vs. vs. )ancak ben her seferinde şikayetimi tekrar tekrar dile getiriyorum. Anlamadığım kısım ise tüm sokaktaki, hatta yan binamdaki, bu VDSL hizmeti nasıl oluyorda beni es geçiyor ve ben 17mbitlik ADSL2+ hizmeti alıyorum? telekomla da konuştum ancak onlar da türknet eğer ararsa bir işlem yapılabileceğini belirtti. lütfen yardımcı olun evde 3 kişi online eğitim 1 kişi de home office çalışmakta bize bu hiz(17mbit) hiçbir şekilde yetmiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    @TurkNetDestek
  • Türknet bende vae'ye geçmek istiyorum neden işi yokuşa sürüyorsunuz milleni'den hızım 60 mbit gösteriyor ama ben hala 8 mbit kullanıyorum size son 1 hafta daha şans veriyorum VDSL geçiş olmaz ise 4 senelik türknet maceram bitecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enes tarık kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE geçişi için uygunluğunuzu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Turknet pişmanlıktır yapa olayı vs bir yıl öncesine kdr eh işte iş görüyordu ama su zamanda 77 mbit alabilecegim yerde bana 10 mbit en iyi sizin için diyen insanlardan ne bekliyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.