Şimdi Ara

Audio Technica CK303M İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Sizlere şuanda Türkiye de 30TL ‘ye bulunabilen Audio Technica markasının CK303M modelini tanıtacağım. Ürünü yaklaşık 6 aydır aktif olarak kullanmaktayım. Ürünün malzeme kalitesi ve ses performansına geçmeden önce kutu içeriği ile başlayalım;

    Audio Technica CK303M İncelemesi

    Kutu içeriği:

  • 1 adet Audio Technica CK303M kulaklık
  • Kulaklığın üstünde gelen silikon uçlar dahil olmak üzere toplamda 4 çift silikon uç
  • 1 adet taşıma kesesi

    Kutu içeriği fiyatı göz önüne alındığında oldukça iyi. Üzerinde markanın yazılı olduğu taşıma kesesi fiyatına göre güzel bir jest olmuş.

    Audio Technica CK303M İncelemesi

    Ürünün malzeme kalitesi oldukça iyi diyebilirim. Darbe almadığı sürece kablosunda temassızlık vb.olacağını sanmıyorum. L tipinde 3.5mm giriş jack’ı bulunmakta. Bu bildiğimiz telefonlarda, bilgisayarlarda kullanılan analog ses sinyali aktarımı için standartlaşmış bir jack tipi. Giriş jack’ının L tipinde olması kimisine göre avantaj, kimisine göre dezavantaj. Bu konu tamamen kullanıcıya bağlı. 1.2m uzunluğunda kablosu ve standart Y ayrımı bulunmakta. Kablo ve kulaklık oldukça hafif.

    Audio Technica CK303M İncelemesi

    Ürünün en öne çıkan özelliği hafif ve konforlu oluşu diyebilirim. Küçük kasa yapısıyla kulağınıza oldukça rahat oturuyor ve saatlerce kulağınızda dursa bile rahatsız etmiyor. Dikkat edilmesi gereken konu kulağınıza uygun silikon ucu tespit ederek kullanmak. Audio Technica markasının CKS serisinde sık rastlanan kulağı acıtma durumu bu modelde bulunmuyor. CKS serisine göre katkat konforlu diyebilirim. (Sadece konfor için geçerli)

    Audio Technica CK303M İncelemesi

    Ürünün ses performansına gelirsek;

    Sesi oldukça net diyebilirim. Enstrumanlar arasındaki boşluklar hissedilebiliyor. Yatay sahnesi de oldukça başarılı. Derinlik hissi çok iyi değil ama ürünün fiyatını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Mid-Tiz ağırlıklı bir ses yapısı var. Orta frekanslar default EQ ayarında hacimli değilken EQ ile küçük oynamalar yaparak hacim kazandırabilirsiniz. Üst frekanslar ses konusunda ürünün en önde olduğu kısım. Tizler ve ziller gayet hızlı ve hissedilebilir. Açık karakterde çalan DAP ve telefonlarda bir miktar sibilance oluşabilir. Alt frekanslar ise mid ve tizlerin gerisinde gerektiği yerde vurup çekme şeklinde. Uzatma basslar yok ama kickleri hissedebilirsiniz. Bassların ön planda ve baskın olmaması ürünün sesine ferahlık hissi ve netlik katmış. Bass severlerin hoşuna gitmeyebilir.

    Genel Yorum;

    Türkiye de 30-50TL fiyat aralığında satılan bir ürün ve kutu içeriğinde taşıma kesesi bulunmakta. Mid-Tiz ve sesteki ferahlık konusunda kendisinden iki kat fiyata satılan bir çok üründen daha iyi diyebilirim. Düşük bütçeli kişiler veya yedek kulaklık almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ürünü 6 aydır kullanıyorum, fiyatının epey uygun olduğunu görünce bir tane daha aldım ve izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 3 Şubat 2019; 12:28:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.