Şimdi Ara

APEX LEGENDS | Battle Royale - F2P | Respawn Entertainment

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.751
Cevap
26
Favori
110.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • APEX LEGENDS | Battle Royale - F2P | Respawn Entertainment


    Apex Legends
    https://www.ea.com/games/apex-legends/about




    Apex Legends, Call of Duty'nin orijinal yaratıcıları ve Titanfall'un geliştiricileri tarafından yapılan oynaması ücretsiz bir Battle Royale oyunu.Klasik Battle Royale mekaniklerinin yanı sıra özel yeteneklere sahip "Legend" karakterlerin seçilebildiği oyunda 3'er kişilik takım oyunu ön planda tutuluyor.Sadece kozmetik ürünlerin para ile satıldığı ve isterseniz tamamen ücretsiz oynanabilecek oyun tanıtıldıktan hemen sonra PC, PS4 ve Xbox One için oynanabilir hale geldi.










    PSN Download Linki

    Ayrıca PSN Plus sahipleri için ücretsiz sunulan kozmetik paketi indirebilirsiniz.
    https://store.playstation.com/tr-tr/home/games#!/tr-tr/oyunlar/apex-legends/cid=EP0006-CUSA12552_00-APEXLEGENDRSPWN1




    Phobersus tarafından hazırlanan rehber:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137019246



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 6 Şubat 2019; 22:4:55 >







  • Bir video da benden gelsin o zaman bir kaç şarkı ve küçük nüanslar ekledim umarım eğlenceli olmuştur.

    Sürpriz Portal
    Dün sıcağı sıcağına gaza gelip yazmak istemedim, 20 maç sonra şunu diyebilirim şu anda piyasadaki en iyi Arcade FPS budur Battle Royale sevmeyen birisi bile mutlaka denemeli. Battlefield'ın hedef oyuncusu farklı olduğu için EA kafası rahat şekilde bu oyunu çıkartıp Call of Duty'i çok zor bir viraja soktu, bu sene çıkacak olan Modern Warfare 4 (Respawn'ın en büyük rakibi olacak olması güzel ironi) bütün şıkları doğru yapan bir oyun olmalı. Şu anda tek kuruş harcamadan AAA kalitesinde mükemmel bir FPS oynayabiliyorsunuz çok değil 5 yıl önce böyle bir oyunun ücretsiz olması dile getirebileceğimiz birşey değildi.

    Sadece 24 saatte ve tanıtıldığı aynı gün çıkana kadar sıfır reklam ile 2.5 milyon farklı oyuncuya ve anlık 600.000 oyuncu sayısına ulaştı. EA Apex Legends'ın uzun yıllar bir "servis oyunu" olarak güncel tutulacağını ve birçok içeriğin planlandığını açıkladı. Mart ayında ilk Battle Pass geliyor, solo/duo gibi modların yanında farklı modlarda gelecek.

    Tahminimi soyleyeyim, ds kullananlarin 100% u ds kullanmayi sonradan ogrenmistir. Hatta eminim oyle olduguna. Yani bana oyle geliyor.

    Su mesajinla, km kullanimina karsi olanlarin nedenlerinin birebir ornegi oldugunu beyan ettin be kardes.

    Mesele sizlerin neler kullandiginiz vs degil. Mesele bizlerin sizleri hileci olarak gormemiz ve hic bir zaman size saygi duymayacak olmamiz. Ha bununla yasarsin, hic de umrunda olmaz ama ds4 kullanana karsi kazandigin hicbir basari, bizim gozumuzde makbul ve kayda deger olmayacak. Sartlarimiz esit degil, kazandiklarimizin kiymeti de keza degil. Sen ve bilimum km kullananlar bilsin ki oyunlarda vurdugun ve vuruldugun her adam benim ve bircoklarinin gözünde sizlerden iyi oyuncu, alinmaca yok :)

    Ama km ciler bir konuda hakli, bu kmcilerin sucu degil, sony nin sucu. Ya izin vermeyecek ya ayrim yapacak, ortasini bulmaya calisirsan platformunu boyle camura bularsin.
  • Kimse ilgilenmemiş belki insanlar BR oyunlarından bıkmış olduğu için olabilir ama bu adamlar Shooter konusun da efsanedir güzel bir şey çıkabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 3 Şubat 2019; 21:19:38 >
  • Titanfall 2 ye güncelleme olarak gelmeyecek mi? Yoksa ayrı oyun mu olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TsubasaXP

    Titanfall 2 ye güncelleme olarak gelmeyecek mi? Yoksa ayrı oyun mu olacak.
    Oyun F2P yani oynaması ücretsiz olup Titanfall markasından ayrı tutuluyor yani ayrı bir oyun olacak. Fortnite tarzı kozmetik item satışlarından para kazanmayı hedefliyorlar.
  • Respawn’a güveniyorum ve merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi kaynaklar doğruladı, Super Bowl maçından sonra oyun tanıtılacak.
  • keşke şöyle arada birde titan düşürseydik titan olmaması üzücü ama her türlü denenir
  • Bugun resmi olarak Turkiye saati ile 20:00 de twitch ten duyurulacak ve ayni zaman da ps4 xbox one ve pc icin bugun cıkışını gerceklestirecek. Fortnite nin yine rakibi olamaz ancak cod blackout la kapisacaktir. Bakalim merakla bekliyoruz.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem beleş git o servera yerleş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 4 Şubat 2019; 13:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanfall'da sadece pilot ile oynamanın hiçbir çekici tarafı yoktu ki, oyunun olayı Titan zaten ve bu mecha'lar oyuna o kadar iyi entegre edildi ki, doğru zamanlama ile Hollywood filmlerinden fırlamışcasına durmaksızın aksiyon içerisinde olabiliyordun. Klasik oynanış mekaniğine seviye atlattı adamlar ama Titan'ların olmaması demek en güçlü tarafını kullanmamak demek, sıradanlaşmak demek. Fortnite'ın zirveye çıkmasını sağlayan şey farklı oynanış yapısıydı, Titanfall'un da bu gücü var ama kullanmıyorlar, bana garip ve bir o kadar kötü bir tercih olarak gözüktü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Titanfall'da sadece pilot ile oynamanın hiçbir çekici tarafı yoktu ki, oyunun olayı Titan zaten ve bu mecha'lar oyuna o kadar iyi entegre edildi ki, doğru zamanlama ile Hollywood filmlerinden fırlamışcasına durmaksızın aksiyon içerisinde olabiliyordun. Klasik oynanış mekaniğine seviye atlattı adamlar ama Titan'ların olmaması demek en güçlü tarafını kullanmamak demek, sıradanlaşmak demek. Fortnite'ın zirveye çıkmasını sağlayan şey farklı oynanış yapısıydı, Titanfall'un da bu gücü var ama kullanmıyorlar, bana garip ve bir o kadar kötü bir tercih olarak gözüktü.
    Ea, titanfall'ı kendi eliyle bitirdi cod ve yine kendi oyunu bf ile aynı dönemde çıkarmanın nasıl bir mantığı var hala anlayamıyorum.
  • Titan hiç sevmediğim halde Respawn en iyi gunplay mekaniklerini yapan firma. Cartoon stili olacağını duyana kadar ben de seviniyordum.
  • 7'de tanıtılacak
    https://www.twitch.tv/playapex

    map sızdırıldı birde, doğru olmayabilir ama

    APEX LEGENDS | Battle Royale - F2P | Respawn Entertainment



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Şubat 2019; 17:25:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Titanfall'da sadece pilot ile oynamanın hiçbir çekici tarafı yoktu ki, oyunun olayı Titan zaten ve bu mecha'lar oyuna o kadar iyi entegre edildi ki, doğru zamanlama ile Hollywood filmlerinden fırlamışcasına durmaksızın aksiyon içerisinde olabiliyordun. Klasik oynanış mekaniğine seviye atlattı adamlar ama Titan'ların olmaması demek en güçlü tarafını kullanmamak demek, sıradanlaşmak demek. Fortnite'ın zirveye çıkmasını sağlayan şey farklı oynanış yapısıydı, Titanfall'un da bu gücü var ama kullanmıyorlar, bana garip ve bir o kadar kötü bir tercih olarak gözüktü.
    Titan'lar heyecan faktörü olsada şahsi fikrim Titanfall'un tek esprisi bu diyemeyiz. Rakipleri arasındaki en iyi netcode,gunplay ve hit detection Titanfall'daydı şu anda sadece silah kullanımı ve bu teknik altyapının kalitesine yakın bir Battle Royale oyunu yok. Bu adamlar ayrıldıktan sonraki hiçbir Call of Duty oyunu onların bıraktığı kalitede bir teknik altyapı sunamadı ve bağlantı sorunları, hit registration problemleri hep kötüye gitti.

    Evet içerisinde Titan'ların olduğu bir BR oyunu ilginç olabilirdi ancak zamanında kendileri oyun motorunun 12 Titandan fazlasını aynı anda kaldırmadığını söylemişti. Ben şahsen 2.oyunda Pilot vs Pilot modunu büyük ihtimalle Titan'lı modlardan daha fazla oynadım zira Respawn'ın muazzam vuruş hissini ve tasarladıkları harika haritaları seviyorum.

    Bu ücretsiz olacak oyunun en büyük rakibi retail fiyattan satılan Black Ops 4'ün Blackout modu en iyi tabirle vasat bir kaliteye sahip.İlgi çekici olmayan bir harita, Call of Duty olmakla PUBG'nin arcade versiyonu olmak arasında kalmış ve büyük ihtimalle aceleye getirilmiş bir mod Blackout. Respawn'ın elinde şu anda büyük bir koz var umarım oyun beklenen kalitede çıkar.




  • yayını açtılar ama reveal 4 saat sonra olacakmış. 4 saat boyunca oyundan ufak parçalar göstericekler sanırım

    https://clips.twitch.tv/ScaryHyperSageAMPEnergy
    https://clips.twitch.tv/SpikyProductiveTarsierGrammarKing



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Şubat 2019; 19:18:22 >
  • Tanıtım başlıyor.
    https://www.twitch.tv/playapex
  • çıktı direk, pc'de 12.77gb indiriyorum bakalım
  • Oyun epey iyi gözüküyor ve bütün battle royale oyunlarından farklı gözüküyor.Ea sıçıp batırmazsa oyunu oynanır bu oyun.Özellikle titanfalldaki o gecikmesiz serverlar olursa akar gider bu oyun benim için.Vuruş hissi zaten iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 4 Şubat 2019; 23:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.