Şimdi Ara

TTNET Akşam 8-12 Arası Aşırı Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son bir haftadır ping sorunu ortaya çıktı. İşin ilginç yanı sadece akşam saatlerinde olması. İşten gelip 6 gibi online oyunlara giriyorum herşey normal. Saat 8 gibi ping değerim 300 üstüne çıkıyor. 10 kere modem reslesemde düzelmiyor. Kendi kablolarımla ilgili bir sorun olsa sürekli olması lazım.
    Hat değerlerim
    TTNET Akşam 8-12 Arası Aşırı Ping Sorunu

    Buda 21.27 itibariyle ping ölçümü
    TTNET Akşam 8-12 Arası Aşırı Ping Sorunu

    Müşteri hizmetlerini aradım biraz önce karşımdaki bayan kablosuz ağ kullanmayın pingi arttırır dedi. Hayretler içerisinde dinledim. Nasıl bir yol izlemem lazım arkadaşlar yardım bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmtrylcn -- 31 Ocak 2019; 21:44:5 >







  • İlk olarak şunu söylemek lazım kablosuz bağlantıyla oyun oynanmaz gerçekten kablolu bağlantıya göre daha fazla ping alabilirsiniz fakat sizin sorununuzun kaynağı bu değil. Hat değerleriniz çok iyi bence sorun bağlı olduğunuz santralden yada porttan kaynaklı. Akşam yoğun saatlerde bu sorunun olması santralin bölgenizdeki yoğunluğu kaldıramaması olabilir. Oyun oynarken aktif olarak pinginizi görebildiğiniz bir oyun oynuyorsanız bu olay başladığı an saati kontrol edin. Mesela hergün saat tam 20:00 yada 19:00 gibi saatlerde bir anda başlayıp yine tam olarak 23:00 yada 00:00'da sorun ortadan bir anda kayboluyosa Türk Telekom'un akşamları bant genişliğini düşürerek insanlara internet kullanımını zindan ettiği uygulamaya yakalanmışsınız demektir.
  • Kablosuz kullanma doğru demiş. Modemin tanıla kısmında tracert atma yeri varsa ordan yapıp atar mısın
  • akk kalktı herkes istediği gibi hattının kapasitesini alıyor beyler. Akşam yoğun kullanımda ping sorunu oluyor işin aslı budur.
  • Kablosuz kullanmıyorum zaten. Bilgisayarım kablolu olarak bağlı modeme. Müşteri hizmetlerinin bana sunduğu yada söyleyebildiği tek şey kablosuz bağlantıyı kapatın pingi arttırır. Sadece akşam saatlerinde olması santralin o saatlerde şiştiği anlamına geliyor sanırım😕
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.