Şimdi Ara

'Mkv' ve 'Dandik ses' film senkron sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, konunun yeri burası mı tam olarak emin olamadım ama eminim ki bu konu hakkında burada çözüm üretebilecek arkadaşlar vardır. Elimde eski bir yabancı tv dizisinin mkv versiyonu mevcut. Bu dizinin izlesene.com'da görüntü kalitesi çamurdan hallice, bulmanın nerdeyse imkansız olduğu türkçe sesli bölümleri tvrip şeklinde bulunuyor.

    Yapmak istediğim şu. Mkv 1080p görüntüye bu dublajı eklemek. Kaç gündür aramadığım yer denemediğim yöntem kalmadı. Sanırım Adobe Premiere aslında tam aradığım işi yapıyor (başlangıç ve bitiş noktalarına göre sesi stretch etme) ama premiere dosya seçiyor ve benim üzerinde çalıştırmak istediğim dosyayı çalıştırmıyor. Kullanmak istediğim ses Stream sitesinden indirilmiş kaynak olduğu için fps değeri de gözükmüyor, yani pitch (fps dönüştürme) işlemi de benim aradığım işlem değil . Bu tarz işlerden anlayan arkadaşlar sorunumu dilim döndüğünce anlattım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim teşekkürler. Zaten şu işi halledebilirsem youtubea da reklamsız bir şekilde amme hizmeti olsun diye yükleyecem

    Mkv to Mp4 denedim hem vlc ile hem 3-4 program ile adobe premiere üzerinde editleyebilmek için ama sonuçlar çok kötü 600mblık dosyayı 75 mb çamura indiriyor :)







  • Orijinal video ve ya videonun extract edilmiş ses dosyası Premiere'e import edilebilecek formata çevrilir (sadece ses ise WAV formatı olmalı), timestrecth işlemleri yapılır ardından sadece ses WAV olarak export edilir, Avidemux programına orijinal video yüklenir, orijinal ses track'i silinir ve düzenlenmiş ses dosyası eklenir ardından WAV olan dosya formatı AAC gibi bir formata dönüştürülecek şekilde ayarlanır. Bu sayede orijinal videonun görüntüsü birebir kopyalanmış olur ve encode edilmediğinden kalitesi aynı kalır. Videodan ses ayırma (extract) için Pazera Audio Extractor kullanılabilir.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    çok çok teşekkürler deniyeceğim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.