Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (234. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.495
Cevap
206
Favori
641.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ufukka U kullanıcısına yanıt
    Bu başlıktaki arkadaşlardan 8lt yi hiç görmeyenler var. Sakin kullanan birisiyim. Tamam ankarada yokuş çok ama kendim ölçtüğümde 8.5lt yakıt tüketimi varken ekranda 10.5 görünmesi normal değil bence. Bir de yakıt verisini kendi kendine sıfırlıyor bazen neye göre yapıyor anlamıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • webco W kullanıcısına yanıt

    97 yılından beri borsacı ama b sınıf hatchback araç kovalıyor.. (normalde bunu yazmazdım fakat aynı lafları baskalarına yazdığını gördüğümden troll'ü kendi silahıyla vurmak istedim)

  • TurkishPro T kullanıcısına yanıt

    Senin sınıfına inmeden basitçe tek aracımın olduğunu nerden çıkardın diyor ve seni teneke aracınla kazasız belasız sürüşler diliyorum yinede. Araç kötü değil bak 2020 ler yeni seriler berbat ve bu parayı asla hak etmiyor diyorum. Hala bunu anlamamakta ısrar etmene takdir ediyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webco -- 23 Ekim 2021; 23:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufukka U kullanıcısına yanıt

    Araç büyük sorunlu dediğimde çok boş konuşanlar var örnekde görüyoruz sorunları. Hele hele hadi 180 190 k civarına touch alanlar 225 civarına icon olanları anlarım da yeni zamlı fiyatlarla tüm ana özellikleri azaltan boş aracı alana gülerek bakarım 240 k para ver OTOMATİK kapanan ayna olmasın iç güneşlik aydınlatma kaldır tutacak yan tavan kaldır jantları basitleştir ne aymazlık bu...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan satılanların donanım kısmında haklısın bunu dedik zaten, şuan vursan clio almam bende, ama gerisi boş laf, büyük sorunlu lafında boş laf zaten, teneke kısmında hele komple yanlışsın, bir kere alanlara hakaret böyle bir hakında yok.

    Teneke ne, ki polonda teneke bu durumda, yol tutuş konusundada geride polo, ilk zamanlarda satılan icon 1.33 tce olsaydı şuan , hem motor hem şanzıman hemde malzeme kalitesi olarakta gerideydi polon, eski kasayı zaten demiyorum bile, son kasa polodan bahsediyorum, senin şuan demen gerekense usuturuplu olanda bu zaten "millet, şuan bu paraya bu boşlukta bu kırpılmışlıkta bu araca bu para verilmez, başka araçlara bakın..." şeklinde bir şey demeliydin he derdik haklısın, teneke vs. demen ayıp, sen eleştiri sınırını geçip hakarete giriyorsun, anladınmı şimdi, zırt pırtta aynı şeyleri yazıp durma trollük yapma derler adama, herkesin aklı var, alan bilmiyormu ne aldığını, hele şu zamanda tüm markalar saçma sapan fiyatlara çıkmışken, kendine bak biraz ben ne diyorum diye, daha yazılımdan özellik açma konusunda dediklerine girmiyorum bile, vag com u bilirsin sanırım dimi...., saygısızlık bu yaptığın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 24 Ekim 2021; 8:46:23 >




  • webco W kullanıcısına yanıt

    Öncelikle merhaba, çok dahil olmak istemiyorum ama üslubunuz gerçekten (97 yılından beri borsacıysanız yaşınız olduğunu düşünerek) size yakışmıyor. Burada teneke demek vs yerine keşke markaları bu sürece iten, bu kısıntılara sebep olan etkenlere sesinizi yükseltseniz. Daha faydalı olursunuz diye düşünüyorum. Keşke bizim halkımız da uygun fiyatlara dolu araçlara binebilse..


    Ayrıca burada 2 marka deneyimi olan tek siz değilsiniz. Aynı zamanda vw tiguan aracımız bulunmakta (2016 comfortline 1.4 tsi act) bu aracımız hala bizimle, aktif olarak fakat daha çok uzun yollarda, eşyalıyken kullanmaktayız. Buna rağmen ben bu abartılı yazmalarınıza bir anlam veremiyorum. Karşımda 20 yaşında ergen birisi varmış gibi hissediyorum yazılarınızı okuyunca. İki marka da kendi alanında güzel araçlar. üstünlükleri vs elbet olabilir de gidip teneke demek nedir? Bu hakkı kendinizde görmek nedir? ben iki aracı da aktif olarak (aynı zamanda) kullanırken bile kendimde böyle bir hak görmem (sorun yaşasam bile)


    Kusura bakmayın ama dışarıdan (Bu forumda yeniyim uzun yıllar toyotam da vardı) bu şekilde gözükmektesiniz. Üslubunuz buradaki kişilerin "Troll" tanımlamasını doğrular nitelikte.





  • Uğraşmayın hocam firmanın ticari itibarını ciddi derecede etkileyecek ölçüde yorumları var. Hepsi sitede kayıtlı duruyor. Mahkemeden eve tebligat geldiğinde anlar. Yedi sülalesi borsacı olsa tazmin edemezler haberi yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkishPro T kullanıcısına yanıt

    Israrla bak hakaret ediyorsun. Ben hakaret etmediğim halde. Bu ne kin ne öfke. Senin gibiler küçükken anlıyorum bir travma yaşıyor sonra böyle oluyor. Neyse kendi haline bırakayım seni.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erincar kullanıcısına yanıt

    Aslına bakarsak yeni polo benim araçda teneke. Hepsi teneke. Malzeme yazmak bazılarına göre bakıyorum gülüyorum da suç unsuru imiş kahkaha attım vallahi. Neyse gelelim konuya zam oluyor araçlarda anladık ama sen zam yapıp birde örnek sinyal kollarındaki krom detayı kaldırıyor isen kapı kollarını içden açma kısımlarını krom görüntüden plastiğe çeviriyor isen burda insanın aklıyla oynuyorsun demektir. Zammın zammı oluyor gizli. Mevzu bu ben ne dedim 2020 çıkanlar ve fiyat performans olarak süper. Ama bu zamlar vede malzemeden kısma ile artık bu benim görüşüme göre alınacak bir şeyden çıktı. Eleştiri hakkı herkezi var. Ama millet eleştiriyi kabul edemiyor malına tapıyor korkuyor işde bu daha kötü. Birde hakaret ediyorlar hiç utanmadan bakınız medeni olalım hakaret etmek çok yanlış. Bazı şeyleri ama onlarda içden kabul ediyor ama dile getiremiyor. Mevzu bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webco W kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşı günlerdir okuyoruz hak verdiğim fikirleri de var son yazdığına da katılıyorum. Ama millet para verip aldığı mal üzerinde hassasiyete sahip ve bunu anlamışsın da. Ne diye milletin damarına basıyorsun gıdıklıyorsun ki kimsenin fikrini, kendince kabulünü değiştiremeyeceksin zaten. Bunları da anlamak zor değil o denli tutarsız bahsedilen gibi ergen muhabbetine giren biri de değilsin.
    Hele bi salın şu kıyas atışma germe yerme işlerini de amacına hizmet etsin şu platform. Araç aldık bilgilenmek için gelip bakıyoruz soru soruyoruz sağ olsun cevap veren kale alan bir iki arkadaş var gerisi sen ve sana kizmakla çaba harcayan kullanıcılar. Kimse kaybetmemeli birbirine saygısını bile isteye de kimsenin üstüne gidilmesin artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bandırma10.5 kullanıcısına yanıt

    Bakınız yaşını başını almış 97 yılından beri borsacıyım ben. Clio 5 eski aracım teneke vurgusu aslında bir ironi. Bunu siz çözdünüz tebrik ederim. Zam yapıyorlar iyi tamam diyoruz diğer markalar da yapıyor ama ben diğer markalarda zam üzerine hadi sinyal silecek kollarındaki krom detayı sökeyim PLASTİK takayım çip yok ayağına katlanır aynayı kaldırayım neymiş çip gelirse ayna yapılacakmış kapanır ölme eşeğim ölme kapı iç açma kollarını krom detay PLASTİK takayım vites topunuzu deriden plastiğe çevirelim daha yazarım.

    Üzerine upc denen beyin sorunu, klima sorunu, aşırı yakıt tüketimi normalin üstü vs VS. Eleştirim bu 258 k ya yeni polo aldım 6 k özel renk normal fiyatı 251 k açılır kapanır aynası var, gözlük koyma özel kısmı var, yorgunluk tespiti ikazı var, dokunmadan media kanal geçişi var el hareketi ile havadan vs VS. Ve bunun fiyatı 251 k

    Senin iconun 238 k olmuş saydığım özelliklerin çoğu yok. Madem çip yok aynalar Manuel taktın o zaman iconunu 238 k değil 228 k satacak sın. Yani hem şu polodaki özelikleri eklediğimiz zaten sen polo parasına icona biniyorsun haberin yok. Yani teneke hikayesi bu ironi yoksa poloda teneke. Mevzu arkadaşların malınızın değeri düşer korkusu bir nevi psikolojik etki yoksa onlarda polo yada x markanın iyi olduğunu biliyor. He 2020 üretilen icon olur fiyatında 220 225 olur o zaman sonuna kadar clio derim o parayı hak eder derim bazı şeyleri garantisi var derim geçerim. Hiç bir firma hem zam yapıp hem malzemeden kızmıyor hadi buyrun tartışalım konuda çok saygısız elemanlar var direk hakaret eden bence bunlar kesin ergenler aklıma başka şey gelmiyor azizim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • webco W kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir durum da var. Liste fiyatı üzerinden indirim yapan tek firma reno oldu. Yoksa polo yerine ibiza alınır hem de daha fazla özelliği var. Ben simdi 2 model arasında kalmıştım ibiza ve clio olarak. Yaklaşık 12bin tl farka değecek bir şey göremedim. He bana baştan şu donanımlar eksilecek deselerdi hemen ibizaya donerdim kuşkusuz.

    Bu arada ufak bir güncelleme vereyim. Donanım eksiltilmiş icon araç sahiplerine (BELİRLİ KİŞİLERE) kablosuz şarj veya balık sırtı anten hediye ediyorlar. Benim o kadar ısrar etmeme rağmen benim şase noya çıkmıyor gibi saçma bahaneyle hediye etmediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline334 -- 24 Ekim 2021; 19:35:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madem konuda başka modelleride konuşuyoruz ve clio nun kırpılmasından memnunda değiliz, o zaman kendim için konuşayım,şuan araç almaya karar versem;

    vw grupta sadece seat skoda ya bakardım, skodada bu sınıfta araç yok fabia gelmiyor bu yüzden bakamıyoruz, ibiza eski kasa makyaj yedi ama kasa eski ve küçük, fakat alınabilir, ibizaya neden alırım demiyorum? dediğim gibi kasası değişmedi, bu segmentte hemen hepsi kasa değişti büyüdü vs ama ibiza hala bir önceki kasada, fakat donanımı fena değil,ben almam ama alınabilir tabii, poloya tercih ederim...


    polo kasa değişti tamam, ama bana göre tipsiz, içi kalitesiz motor yetersiz şanzıman sorunlu donanımı fena değil en alt paket zaten bakmaya bile gerek yok, arka koltuğun arkası bile çıplak sac ki en üst paketi bile aslında aman aman değil, almam:


    kendim için kunuşayım, hadi aracımı satıp alayım desem, kırpılmadan önceki seri 1.3 tce icon sahibiyim ve opsiyonlu aracım, bu durumda üstteki araçların zaten en ufak şansı yok,

    fakaaaaat yeni alacak olsaydım clioya şu kırpılmış haliyle hayatta para vermezdim...


    kia var, denk model rio, fena değil ama eski kasa ve yetersiz yerleri var eledim


    hundaya gelince iş değişti, yeni i20 1.0 T-GDI DCT Style (Benzinli) 223 bin tl ile donanım olarakta sanırım en dolu araç, poloda dahil üstte yazdıklarımdan daha dolu bir araç, tipini sevmesemde benim için en güçlü aday i20 olurdu, donanım özelliklerini inceleyin...

    hele N-Line i20 gelsin zaten olay değişecek, tabii fiyatıda önemli, fiyat yüzünden bu modeli hesaba katmak olmadı aslında...


    Forda gelelim, Fiesta modeli şuan satışta yok, ama olsaydı tekno ve konfor paketlisini almaya çalışırdım, fiyatı uygun gelseydi bu sınıfta tek geçerdim, tabii pahalı olacak, o fiyata i20 N-Line geldiğinde denk fiyatta olursa kesinlikle i20 alırdım, n line olacak ama dikkat, Fiesta ST gelirse o zaman onun fiyatınada bakmak gerekir tabii, her iki araçta yok fiyatıda belli değil, o yüzden bunu hesaba katamıyorum...


    fiat egea crossa gelelim, evet donanım dolu, dıştan tipi çok güzel, ama motor zayıf, 1.0 turbo olan zaten yok sanırım, oto şanzıman yok ve araç zayıf eledim


    pejo 208 var sadece 130 hp olan versiyonun en ucuzuna bakalım, 322 bin, fiyatı yüzünden direk eledim gitti

    citroende c3 aircross 130 hp eat6 altı en ucuz model 260 bin, araçta donanım eksik tipinide sevmedim, işe yarar modeli feel bold oda 328 bin tl. bunuda hep tip hem eski örünümlü iç mekan hemde eksik donanım yüzünden eledim...



    kısaca sonuç olarak alabileceğim uygun fiyat olan tek model kaldı bana ki aslında buda hikaye araçta neyse....


    Hyundaki 1.0 T-GDI DCT Style (Benzinli) 223 bin tl Birde Bayon var az daha pahalı onada bakardım, henüz gidip binip incelemedim ama pek sevmedim ilk intiba...


    zaten i20 yi aldın aldın, bundan sonra bu ayarda dolu alayım turbo benzinli ve otomatik olsun dediğiniz an 320 binlere varan paraları vereceksinizki buda kısa süreli böyle kalacak, yakın zamanda uyduruk modellere 400-500 bin isteyecekleri günler yakında arkadaşlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 25 Ekim 2021; 12:51:22 >




  • 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

    Android auto kablosuz gözüküyor burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK BLooD -- 25 Ekim 2021; 14:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaRK BLooD kullanıcısına yanıt

    öyle zaten ve arabanın normalde olan bir özelliği bu, sadece kapalı, aynı zamanda büyük ekranlıysa aracın normalde güncelleme dahi alıyor cihaz ama bize yok ne yazıkki...

  • Joy yada touch olsa buyuk ekran taktirirdim 2750 tl e takiyorlar. Bizim zaten ekran olunca cok gerek duymuyorum ama buyuk de guzel duruyor baya. Bu arada bu bahsettigim surucu ekrani olan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK BLooD -- 25 Ekim 2021; 17:9:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaRK BLooD kullanıcısına yanıt
    Carplay etkinleştirme oluyor şimdilik sadece Android telefonu olanlar kablolu devam çalışmaları devam ediyormuş bu gizli özellikleri açan arkadaşların

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alimelle A kullanıcısına yanıt
    Ne güncellemesi alıyor bu bahsettiğin hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufukka U kullanıcısına yanıt
    Star stop "önce akü şarjı" uyarısı bugün kullandığımda gitti. Zaten servis aracın az kullanıldığında veya hiç kullanılmadığında akünün kendisini şarj edemediğinden uyarı verdiğini yaklaşık bir saatlik kullanımda kendini şarj edeceğini söyledi. Yakıt göstergesi içinse kişiden kişiye değişeceğini söylediler. Bu zamlarla yakıt hesabı yakmak imkansız hale geldi zaten. Soğutma suyunun az olması için fabrikadan tam dolum yapıldığını fakat vakumun emmesi sonucu min. seviyeye geldiğini ve bu durumun normal olduğunu söylediler. 1lt antifiriz sattılar 90tl ye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.