Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.540
Cevap
205
Favori
646.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gajiin kullanıcısına yanıt
    Kredi almadan alacaksan indirim az oluyor söyle bir şeyi hesaplayabilirsin kredi alıp krediyi ertesi gün kapattığında ne kadar kar elde ediyorsun. Bir de krediyi alırken maxikoruma ve maxikorumasiz teklif işte. Ben de Polo ve Clio arasında kalmıştım Polo çok ufak duruyor clio daha kaslı ve büyük bir de aradaki fiyat farkı kredi ile daha da artığı icin Clio otomatik touch dan yana tercih ettim. İcon şerit takip sistemli olanı al bence. Bir kaç yıl sonra 2. Elde aranan özelliklerden birisi olacak. Baska bayilerden teklif al. Örneğin İzmir Ankara İstanbul bayilerinden değil de senin şehrine yakın olan bir bayiden teklif al.
  • 2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]
  • gajiin kullanıcısına yanıt

    bende polo ve clio arasında kalmıştım tercihimi clio 1.0 xtronic icon'dan yana kullandım ve şuana kadar gayet memnunum hiçbir sıkıntıda yaşamadım çok şükür.

    manjut ve bdurmus ile paralel düşünüyoruz.

    2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]
  • Hayırlı olsun hocam. sizin aracın jantlat 17" mi lastik ebatlarınız nedir? bizde acaba opsiyon olan 17" jant mı alsak diyoruz ama aracı sertleştirip konforu etkiler mi emin olamadım. 17" ile 205/45/17 lastik geliyor, 16" ile 195/55/16


    Edit: sis farı olan araçlar dönüşlerde sağ sol aydınlatma yapıyor mu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Ocak 2021; 10:9:15 >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, darısı başınıza :)

    Aracı aldığımda üzerinde 195/55/16 yazlık Michelin lastikler ve 16'' elmas kesim alüminyum alaşım gri jant vardı. Kışlık lastik taktırırken 205/55/16 Lassa ve fotoğraftaki jantlar takıldı. Eğer aracı kullanacağınız bölgedeki yollar çok bozuk ise 17'' değilse 16'' alın derim. 17'' görsel olarak çok güzel ama kullanım olarak birkaç kişide ve videoda memnun olmadıklarını yoldaki herşeyi hissettiklerini gördüm ve duydum.


    Evet fabrika çıkışlı sis farı ise dönüşlerde aydınlatma yapıyor. Sonradan dışarda sis farı taktırmak isteyenlerde şöyle bir durum olmuş. Servis 'tampon uyumlu değil tampon değişecek ve tesisat yok' diyerek 10 bin lira civarında para istemiş daha önceki mesajlarda görebilirsiniz. Sonradan kendim sis farı taktırırım gibi bir düşünceniz varsa dipnot olarak belirtmek isterim.

  • İBRAM ÇAVUŞ 81 İ kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için


    Orjinal sis farı düşünüyorum. Sonradan takılması zor ve maliyetli doğrudur, opsiyon olarak 750tl fark ederken sadece tek bir sis farının fiyatı 1060tl serviste :) dediğiniz gibi tesisat lazım, hatta sinyal kolununda değişmesi lazım vs. Jantları standart 16" almalı o zaman çünkü Bodrumdayız ve burada yollar malesef bozuk.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 26 Ocak 2021; 12:43:2 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manjut

    Merhaba, ilk otomatik aracım olduğu icin bir şeyi teyit etmek istiyorum. Araci park edince vitesi N ye alıyorum ayağım frende sonrasında el freni cekiyorum ve aracı stop ettikten sonra frene basarak vitesi p ye alıyorum. Doğru olanı bu mudur? Siz nasıl yapıyorsunuz?

    el freni otomatik olanlar için sıralama nasıldır ?

  • canalanplt kullanıcısına yanıt

    El freni otomatik olanlarda da aynı.


    Ayak frende durdunuz-vitesi N getirdiniz-el frenini manuel olarak çektiniz-ayağı frenden çektiniz yük el frenine bindi-vitesi P konumuna getirdiniz.


    Tamamen düz yolda yük çok binmeyeceği için direkt P konumuna getirmek çok önemli değil diyenler de var. Ama eğimli yollarda yukarıdaki gibi bir sıralama ile yapılmasını öneriyor herkes.

  • Normalde silecekleri hep manuel çalıştırdım şu ana kadar, bugün fazla yağmur yağınca Auto'ya alayım dedim.


    Silecek "Auto" konumundayken, yağmur yağdığında yine silecekteki 4 damlacıktan hangisi seçiliyse ona göre hızlı veya yavaş şekilde çalışması gerekmiyor mu?

    Tüm damlacıkları denedim, hiç tepki vermiyor auto konumunda. 1 ve 2'de veya tekli manuel çalışmada (en üst) problem yok. Yağmur sensörü çalışmıyor diye düşünüyorum?

  • merhaba, araçla birlikte gelen bridgestone lastiklerin modeli turanza mı?

  • hanos kullanıcısına yanıt
    Hic tepki vermiyor derken silecekler auto da hic calismiyor mu? Yani 0 konumundaki gibi mi?

    Kullanmadigim icin bilmiyorum ama damlaciklar autoda muhtemelen hassasiyeti ayarliyordur, yani en kucuk damlacikta cok islanmadan calismiyorken en buyuk damlacikta az bi islaklik olsada calisir gibi
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

    aynen öyle sonradan takılması sıkıntılı oluyor ayrıca dönüşlerde aydınlatma çok karanlık ortamlarda sürüş konforunu arttırıyor sırf bunun için 750 lira hiç önemli değil :) Bende Düzce ilinde yaşıyorum burdada yollar birçok yerde olduğu gibi epey bozuk 16'' daha uygun olacaktır diye düşünüyorum.

  • bdurmus kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğiniz gibi, sanki 0 konumundaymış gibi tepki vermiyor. Baya bekledim, görüşüm kapandı neredeyse ama hareket etmedi.

  • hanos kullanıcısına yanıt

    Bir ihtimal dediğiniz gibi yağmur sensöründe sorun olabilir ya da anlık bir sorun olabilir. Denemek için aracı çalıştırın, silecekler auto konumundayken camın sensör olan bölümüne su dökün bakalım tepki verecek mi? Bu şekilde de çalışmıyorsa servise gösterin garantiden değiştirirler eğer arızalıysa




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 27 Ocak 2021; 11:13:46 >
  • OKUNSY kullanıcısına yanıt

    Merhaba , bende touch paket mevcut ve üstünde dediğiniz gibi turanza t005 ile geldi.Paketinize göre değişiklik gösterebilir emin değilim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

    Bugün bir deneyip sonucu yazarım tekrardan, teşekkürler hocam :)

  • TurkishPro T kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, lastikler acaba çok mu gürültülü? Bir de araç gürültüsü ile ilgili bir sürü vlogger çok rüzgar gürültüsü alıyor diyor hatta müzik olmadan durulmuyor diyor ancak yabancı vloggerlara baktığımda rüzgar sesi kesinlikle almıyor yol gürültüsü alıyor demişler. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsun. Ben de dün clio icon 1.3 tce ile aranıza katıldım ancak aracı teslim almam gelecek haftayı bulacak.

  • OKUNSY kullanıcısına yanıt

    Yazlık michelin primacy 4, kışlık lassa snoways 4 kullanıyorum bana çok gürültülü gelmedi açıkçası. 120-130 km/s üzerine çıkınca rüzgar sesi biraz alıyor ama müziksiz durulamayacak cinsten kesinlikle değil. Hayırlı uğurlu olsun bu arada Allah kaza bela göstermesin :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İBRAM ÇAVUŞ 81 -- 27 Ocak 2021; 13:38:16 >
  • 2 ay sonunda, yurt dışından parça geldi. Aracın torpido aydınlatması takıldı. Bekleyenler için baya sipariş edilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.