Şimdi Ara

Google, Pixel 3 ile iPhone XS’in gece çekim performansını karşılaştırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Night Sight (Gece Görüş) ismindeki özellik geçtiğimiz Kasım ayında tüm Pixel akıllı telefonlara gelmişti. Akıllı telefonların gece çekim performansını artıran Night Sight, kullanıcıların oldukça beğenisi kazandı. Google pazarlama yöneticisi Marvin Chow, Twitter hesabından Night Sight ile ilgili yeni bir görsel paylaştı.

    “Phone X” modeli Pixel 3’e karşı


    Paylaşılan görselde “Phone X” ile Pixel 3’ün gece çekim performansı karşılaştırılmış. Phone X isimli modelin iPhone XS olduğu görselin sol alt kısmında yazıyor. Marvin Chow “Görsel her şeyi anlatıyor.” yazarak paylaşımını yapmış. iPhone XS’in çektiği fotoğraf oldukça karanlık gözükürken, Pixel 3 ile çekilen fotoğrafta her nokta net olarak gözüküyor. Hatta modelin yüzü iPhone XS’de belli bile değil.


    Ayrıca Bkz.Huawei Mate 9 için Android 9 Pie güncellemesi yayınlandı

    Gece modu akıllı telefon üreticileri arasında oldukça önemli bir hale gelmeye başladı. Google da iPhone ile karşılaştırma yaparak bu konudaki üstünlüğünü göstermek istemiş. Gelecek iOS sürümlerinde Apple tarafında da gece moduyla ilgili gelişmeler görmemiz olası. Ancak şu an için Pixel 3 üstünlüğünü koruyor. Google’un daha önce gerçekleştirdiği bir etkinlikte de benzeri bir karşılaştırma yapılmıştı. Onun fotoğrafına ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.









  • Karanlık çıksın diye uğraşılmış gibi duruyor. Tabii bu google 'ın gece çekiminin daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor

  • Bilen bilir çıktığı zaman en iyi kamera performansını Pixel telefonlar verir

  • Programla yapıyor google bunu. İphoneda çekim yaptıktan sonra düzelmede otomatik iyileştirme yapıyosun gündüz gibi oluyo pek bi değişiklik yok yani

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SEİCO kullanıcısına yanıt
    Örnek resim alabilir miyim iphone dan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamiyle pazarlama stratjisi android telefonların birçoğu zaten uzun pozlama yapabiliyor bendeki 850tl ye aldığım casper a1 bile 12 saniye pozlama yapabiliyor ha ıphone o kadarını yapabilirmi bilmiyorum
  • Poco f1 var bende pixel in camera ile aynı sensor inanırım pixel kendi kamera yazılımını kullanıyorum baya fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede17 -- 28 Ocak 2019; 16:57:53 >
  • at yalnini seveyim inanani

    fandoidler kendini iyi hissetsin diye baska bir fandoid tarafindan yapilmis. Nasil kendinizi iyi hissettiniz mi fandoidler?






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 29 Ocak 2019; 1:50:43 >
  • RAW dan edit gibi duruyor fotolar. En kötü raw çekip kendim düzenlerim aynı detayları alırım. Ama gidip ihone duruken pixel in tasarım özürlü telefonunu almam.
  • tek kamerayla bokeh bile şapka çıkarmaya değer bir özellik.gece modülü de çok başarılı
  • bildiğin her özelliği bu. İphonede her kapatıp çekmişler pikselde otomatik açılıyor. Bildiğin kandırıkçılık bu. Işık performansını donanıma bağlıdır yani diyafram açıklığına ve sensöre.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.