Şimdi Ara

2. El Dizüstü Bilgisayarlar Çok Pahalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2009'dan kalma (2008'de aldım ancak 2009'da değişim yapıldı) LG laptop'umu kullanıyorum. Bana yetiyor açıkçası. Oyun oynamıyorum, bazı çizim programları kullanıyorum, onun dışında internet film fazla bişey yok. Yine de arada PC fiyatlarına bakarım (sıfır ve 2. el). Sahibinden'de neredeyse sıfır parasına satmaya çalışanlar var. Bunlar neye güvenerek böyle fiyat veriyor. Bu fiyata satabiliyorlar mı? 3 sene önce almış mesela 3 bin liraya. 3 sene kullanmış 4 bin lira para istiyor. Kardeşim böyle saçma bişey olabilir mi??



  • Yoo satamıyor aylarca ilanda bekliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Türk lirasındaki kaybını bu şekilde kar ederek önlemeye çalışıyor ama yapacak birşey yok. Ülkece fakirleştik. TL'nin değeri düştü. Ama ben bu fiyat arttırımlarına karşıyım. Aldığın fiyattan daha pahalıya satamazsın kardeşim(TL üzerinden yani).
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pahalı ya. 2008'de üni'ye yeni başladığımda 1000 liraya orta seviye bir PC satılıyordu şimdi 3 bin lira. Biraz eli yüzü düzgün olsun dersen 5-6 bin liraya çıkıyor. PC şu şartlarda gerçekten pahalı.
  • Kardesime daha yeni bilgisayar aldik 2. el. 2018 model, 0 fiyati 14.700 TL, adam kasim ayinda mi ne almis, yeni sayilir yani, 8500 liraya birakti, faturalari, garantisi her seyi var, almadan once aldigi yerden de dogrulattik, donanimini kontrol ettirdik, hicbir cizik bir sey yok, ustune yaninda aldigi mouse'unu ve kulakligini da verdi.

    2. el olayinda bilmen gereken sey iyi fiyatli mallarin hizli tukenirken kotu fiyatlarin devamli orada bekledigidir, yani bu tarz fahis fiyatli urun ilanlarinin birikmesi ve cogunlugunun oyle gozukmesi normal. Daha yogun takip etmek gerekebiliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olacaktı? Enflasyon ve kur arttı doğal olarak kimse zararına iş yapmaz. Adam 4k ya satıyorsa 3 yıl önceki 2k ya satıyor demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.