Şimdi Ara

Hırsızlığın bu kadarı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fast food sektörlerinin hepsinde küsüratları vermiyorlar. Hesap 35.90 tl tuttu bide 10 kuruş vermiyor. Bende dedimki para eksik. Bide küstahlık yapar gibi işte para üstü 14.10 olcak diyor ama 10 kurul vermemiş. 10 kuruşu istiyoruz sonra atarlı şekilde 10 kuruşumuz kalmadı diyor. Neyse sonunda aldık ama bir atarlandı bir aptal aptal bakışlar bu ne ya ( bunun altına gelip 10 kuruşamı takıldınız demeyin. Bu 10 kuruşlar üzerinden ne kada kâr ettiklerini saymakla bitmez )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Kart kullanın hocam en temizi kimse ile münakaşa etmek zorunda kalmazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Evet bundan sonra kullanacağım bende

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KırmızıElma

    Kart kullanın hocam en temizi kimse ile münakaşa etmek zorunda kalmazsiniz.
    Bazen karttada küsuratı kesmiyorlar geçen kızın biri yaptı bize kalablıktı ortalık önemsemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 krş biriktirin böyle durumlar için. Öderken 10 krş olarak verin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayin abi yapmayın kerizlik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğiniz personel maaş ile çalışıyor yani ona giren çıkan bir ek para yok. YALAN SÖYLÜYORSUNUZ
  • 10 kuruş vermiyorlar ki biriktirelim :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ama benden giden para var ? Ben kendimden göz göregöre yapılan hırsızlıktan bahsediyorum. Kim bilir onlar bilerek çalışanlarına öyle yapması gerektiğini söylüyorlardır . Bilemeyiz!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diskriminamt kullanıcısına yanıt
    Ablamda Burger King de çalışıyor sordum yok öyle bir şey saçmalama dedi

    Herkes kendi maaşını alıyor ek bir şey yok.
  • En temizi kartla ödemek. 1 kuruş bile alınamamış oluyor kartla ödenince. 10 alışverişte 1 kuruş kalsa 10 kuruş eder.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pısırık davranmışsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazıları çalışanlar maaşla çalışıyor etkilemez demişte para çalışanlara kalıyor denmemiş ki zaten ??

    Zincirlere ya da şube sahibine kalıyor. Fiyatları belirleyenler zaten 10 kuruşun da kendilerinde kalacağını biliyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

    Hocam çok pısırık davranmışsınız
    genelde hakkımı arıyorum ama o gün nedense uğraşasım gelmedi başkada olmadı zaten böyle birşey
  • 10 kuruş kalmadıysa 25 kuruş verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diskriminamt

    10 kuruş vermiyorlar ki biriktirelim :(
    İlla orası için demiyorum. Herhangi bir harcamada biriktir. Ödemen 26,90 ise 9 tane 10 kuruşu takır takır ver eline.
  • Nakit kullanmayın hocam.Ben marketten ekmek bile alsam karta yatırıp alıyorum.Hele ki şu zamanda 5 kuruşun önemi daha da arttı.Kimsenin sokağa atacak parası yok.Kartına yükle, keyfine bak.Kasadaki tutarı girmek zorunda.Ne eksik ne de fazla bir tutar çekebilir
  • Herhangi bir merkez bankasında para bozdurabilirsin ancak 10kr yaparlarmı bilmiyorum daha önce 100tl lik 50kr bozdurmuştum.
  • ünide öğrenci iken bir avm'de pahalı bir markada müdür yardımcısı olarak çalışıyordum. bir müşteri gelmişti, tipten kıl kuyruk kadının biri olduğu belliydi. çalışan eleman zor zoruna en ucuz indirimli üründen 2 parça sattı ve kasada işlemiş geçtim. para üstü 20.15 gibi bir şeydi bende 20 lira verdim. neredeyse 2 yıl çalışmıştım müdür yardımcısı olarak ve yüzlerce kez kasada işlem geçtim, tek sıkıntı yaşadığım kişi buydu. paraya ve fişe baktı ve bana '' 15 kuruş eksik '' dedi. zaten haftalık gelen müşteriler olurdu, düşünün her hafta gelip 1000- 1500- 2000 tl harcayan kişiler, durum böyle olunca kasada 50 kuruş altı bozuk para bulundurmazdık, sonuçta fırın ya da ekmekçi değiliz. ben dedim 15 kuruşumuz yok onun yerine buyrun size 1 lira vereyim dedim, sonra bu kadın başladı konuşmaya > ben 27 yıllık memurum ben biliyorum sizin o 15 kuruşları toplayıp ne yaptığınızı falan filan diye, o an dayanamadım dedim bir dk sen ne konuşuyon para üstünü vermişim, alışverişini yapmışsın daha ne istiyosun? bu kadın gitmiş bizi malileye şikayet etmiş, fiş vermiyorlar diye aradan 1 hfta geçti, bir gün yine üniden çıkmış gelmişim kasada işlem geçiyorum. kapıdan giren 3 kişi dikkatimi çekti, müşteri gibi değildiler biraz tuhaf davranıyordular. kasada işlem yapınca hepsi kasanın yakınına geldi, yaptığım işleme baktılar. müşteriyi yolladıktan sonra yetkili olan kişi '' kolay gelsin, maliyeden geliyoruz hakkınızda şikayet var '' dedi. ben zaten anlamıştım o günkü memur kadının bizi suçladığını. maliyeden gelen kişilere anlattım durumu, olsun biz yinede kontrol edelim dediler, dedim edelim benim saklayacak bir şeyim yok. o ara bir turist gelmişti 3 bine yakın eşya toplamıştı, maliyeden gelenlere dedim şu müşteriyi kasadan geçeyim size yardımcı olucam diye. müşteri yolladım sonra o günkü toplam satışın dökümünü aldım, sonra pos cihazlarından yapılan işlem dökümünü aldım. birebir tutuyordu. bilmeyenler için söyleyeyim kasadan 5250 tl'lik işlem olmuşsa pos ve yazar kasadan nakit ve kart işlem toplamında 5250 tl'lik fiş dökümü olmalı. eğer 5250 yerine daha az olsaydı atıyorum 4000 gibi 1250 lira fiş kesmemiş olurdum ve ceza yazardılar. sonra baktılar her şey normal 1 kuruş bile hata yok kolay gelsin deyip gittiler.

    ayrıca şunu söyleyeyim öyle herkesin düşündüğü gibi artan o 5-10 kuruşlar biriktirilerek köşeyi dönülmüyor. ben çalıştığım zamanda ayda belki 50 tl filan birikirdi onlada gider bir pasta alır çalışanlara getirirdim. bazen müşteriler gelirdi 5 lira filan eksik çıkardı oradan düşerdim, markanın çocuk ürünleri kaliteliydi ama fiyatları ortalamaya göre pahalıydı. lise öğrencileri gelirdi harçlıklarından biriktirdikleriyle küçük kardeşine doğum günü için bir şey alacak beğendiği bir şeye parası yetmediğinde oradan düşerdim. herkes benim gibi yapmazdı hatta 200 mağazalı avm'de bunu yapan tek kişi bendim. diğer mağazada çalışan müdür ve yardımcılar bu parayı aralarında bölüşürdüler sigara parası diyerekten. o markada çalışmayı bıraktıktan sonrada hiçbir şey gidip almadım oradan. bir gömleğe 300, pantolona 500 tl veremem.

    buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum, kendinize iyi bakın.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Bakın siz bile diyorsunuz aralarında sigara parasıydı oydu buydu. Benim sizin gibi insanlara karşı bir söylemim tabiki yok ama bu olayda asıl sinirime giden siparişimi alan bayanın tepkisiydi. Bize ne çözüm yolu aradı işte atıyorum demedi ki sizin gibi bir tl vereyim veya sizde bir tl bozuk varsa bozalım veriyim paranın üstünü. Bir atarlanma bir artistlik tavırlar. Bu kızım yaşı kaç başı kaç ne bi saygı kalıyor ne bi edep. Sanki hakkım olan parayı istemek suçmuş gibi davranıyor tüm fastfood zincirleri. Benim zoruma gidende bu oluyor ne yazikki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.