Şimdi Ara

Google I/O geliştirici konferansı 7 Mayıs tarihinde başlayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google I/O etkinliği uzun süredir her yıl düzenli olarak gerçekleşmekte. Bu sene de diğer senelerde olduğu gibi Mayıs ayında yapılması bekleniyordu ancak resmi bir duyuru gelmemişti. Google Developers hesabından paylaşılan bir Tweet ile Google I/O 2019’un tarihi belli oldu.

    Ayrıca Bkz.Beş arka kameralı Nokia 9 PureView için geri sayım başladı

    Bulmacanın çözülmesi gerekti


    Google Devolopers hesabı 12 satırdan oluşan bir yazıyla birlikte video bağlantısı paylaştı. Tarihi direkt olarak söylemek yerine küçük bir bulmaca düzenlenmek istenmiş. Till Kottmann isimli bir hesap bulmacayı çözmeyi başararak herkesle paylaştı. Bulunan yazı ise şu şekilde;


    "I/O 2019 etkinliği için 7-9 Mayıs tarihleri arasında Kaliforniya, Mountain View’deki Shoreline Amphitheatre’da bulaşalım."


    Geçen yıl düzenlenen konferansta Android P, Duplex yapay zeka projesi vb. bir çok yenilik gösterilmişti. Özellikle Duplex’in yaptığı insan konuşmasına oldukça yakın gerçekleşen telefon görüşmeleri gündemi uzun süre meşgul etti. Google ürünlerindeki yeni gelişmeler ve Android Q sürümünün duyurusu da 2019 etkinliğinin temelini oluşturacaktır. Google I/O 2019 için heyecanlı bekleyişin şimdiden başladığı söylenebilir.






  • OEM windows gibi tüm cep telefonlarına kurulabilir
    bir android güncelleme serisi yapamadıkları sürece
    çay partisinden başka bir şey yok ortada !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.