Şimdi Ara

Trendyol iadelerde kesilen kargo ücreti geri alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
19.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, sıcak fırsatlarda trendyoldan çok indirim paylaşıldığını gördüğüm için, bu kişilerin çoğu da bu durumdan mağdur olmuştur diyerek konuyu buraya açtım, hatalıysa taşınabilir.

    Trendyol firmasından birçok kişi aynı şekilde mağdur oluyor bildiğim kadarıyla
    Basitçe; herhangi bir sebeple ürünü iade ettiğinizde trendyol 8,99 kargo ücretini kesinti yaparak kalan ücreti iade ediyor. Hatta ürün parça halindeyse her birinden ayrı kesinti yapıyor.

    Şimdiye kadar bu mağduriyeti aşabilen, kesilen kargo ücretini geri alabilen oldu mu? varsa nereye başvurup, nasıl yaptı bizi de bilgilendirsin.



  • aldığın ürünlerin hepsini iade ettiysen kargo ücretini geri ödemek zorunda. Resmi gazetede yayınlanan Mesafeli satış sözleşmesinde bu açıkça belirtiliyor. Trendyola ilgili maddeyi atarsan geri öderler diye düşünüyorum. Ben bu yolla sanalcadir.com dan kargo ücretini defalarca geri aldım. Ödemezlerse üşenmeyin e-devlet üzerinden THH'ye başvuru yapın. Hatta faturasız kazanç adı altında alo maliyeye şikayet edin.

    Ama ürünlerin hepsini iade etmiyorsanız kargo ücretine yapacak birşey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osgour

    aldığın ürünlerin hepsini iade ettiysen kargo ücretini geri ödemek zorunda. Resmi gazetede yayınlanan Mesafeli satış sözleşmesinde bu açıkça belirtiliyor. Trendyola ilgili maddeyi atarsan geri öderler diye düşünüyorum. Ben bu yolla sanalcadir.com dan kargo ücretini defalarca geri aldım. Ödemezlerse üşenmeyin e-devlet üzerinden THH'ye başvuru yapın. Hatta faturasız kazanç adı altında alo maliyeye şikayet edin.

    Ama ürünlerin hepsini iade etmiyorsanız kargo ücretine yapacak birşey yok.
    Hocam 3 parça ürün aldım 1 tanesinin kargo bedava kampanyası var ama o ürünü beğenmediğimden dolayı onu iade etmek durumunda kaldım ve iade miktarını kargo ücretini düşerek gerçekleştirmişler. Bu durum yasal mı cayma hakkına göre ? Ona göre THH’ye başvuru yapacağımda. Miktar umrumda değil ama haksızlık varsa eğer o zoruma gidiyor. Sonuçta fatura belli.
  • Mchtu17 kullanıcısına yanıt
    Yasal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.