Şimdi Ara

LG ilk 5G özellikli telefonunu gelecek ay tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • LG, önümüzdeki ay İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek 2019 Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC) katılacağını zaten daha önce duyurmuştu. Güney Koreli şirket etkinlikte 5G özellikli akıllı telefonunu tanıtacağını doğruladı. LG ayrıca Snapdragon 855 yonga setinden güç alacağını açıkladığı yeni amiral gemisi ile ilgili bazı önemli bilgiler de paylaştı.

     

    Ayrıca Bkz.Apple, pil geliştirme biriminin başına Samsung'dan önemli bir ismi getirdi
    Henüz hangi isimle lanse edileceği açıklanmayan telefon, 4.000 mAh kapasiteli bir pil taşıyacak. Şirketin geçen yıl piyasaya sürdüğü Snapdragon 845'li LG V40 ThinQ'da 3.300 mAh'lik bir pile yer verilmişti. Yeni amiral gemisi ise 700 mAh daha büyük bir pille gelecek.

     


    Daha etkili bir soğutma çözümü sunacak


    LG ayrıca akıllı telefonun V40 ThinQ'da bulunan ısı borusundan 2.7 kat daha büyük bir buhar odası ile donatılacağını açıkladı. Böylelikle daha etkili bir soğutma çözümü sunulmuş olacak. Bu aslında önemli bir detay, zira akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri ısı yönetimi. LG de bunu “Buhar Odası” teknolojisiyle aşmayı planlıyor.

     

    Bazı spekülasyonlara göre akıllı telefon V40 ThinQ'nun gelişmiş bir versiyonu olacak. Tabii bu iddianın ne denli gerçeği yansıttığını önümüzdeki ay hep birlikte göreceğiz. LG, 5G desteğine sahip ilk akıllı telefonunu MWC 2019'un açılışından hemen önce 24 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.







  • 5G cihaz olsa çok şeyler değişmeyecek kotalı paketler olduğunu düşündüğümüzde.

  • 5G'de eğer 4G'den daha az ping olursa oyuncular için iyi. Ama işin sonunda kullanıcı tarafında daha fazla şarj harcamaktan başka bir şey yapmacağa benziyor. Ama kurumsal tarafta çok büyük gelişmeler görebiliriz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.