Şimdi Ara

Film İzlemek İçin Kulak Üstü veya Kulak İçi Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bulunduğum ortam ve şartlar gereği Logitech Z 906 Ses sistemim ile film ve dizi izleme olanağım çok fazla yok. Zaten imkan oldumu ev sinema sistemim ile film ve dizilerimi izliyorum. Sıkıntım ise geceleri dizi izlemem ve tabi ev halkı uyurken gürültülü bir ortam olamıyor.

    4-5 yıl önce Urbanears Kransen kulaklıkları sanırım o günün fiyatına göre 90 TL gibi bir rakama almıştım. Dolar 2,20lerdeydi ve ortalama 40 dolarlık bir kulaklık almışım. Kulaklık kaliteliydi fakat tam kulağa takılan kısmında yakın zamanda kablo parçalandı ve şuan bant ile tutturdum, çalışıyor ama çok yakın zamanda elveda diyecektir.

    Laptobumda film / dizi izlemek için kulaklık ihtiyacam var. Bazen oturdum mu gün boyu dizi film izleyebiliyorum. Bu durumda kulakç içi mi almak yokta kulak üstü mü almak daha mantıklı bilemedim?!

    Daha önce amazondan Logitech G 930 kablosuz kulaklık almış ve çok kullanmadığım için satmıştım. O tarz bir kulaklık özellikle yaz aylarında terleme yapıyor. Kulak üstü derili kulaklık çok alma taraftarı değilim. Ama iyi birşey olursa düşünebilirim.

    Önerileriniz nelerdir? Film /dizi izlemek için sizler neler kullanıyorsunuz?

    Almayı düşündüklerim:

    Xaomi Piston
    Xaomi Hyrid
    KZ ZST veya Pro

    Müzik dinlemek için iPhone 7 ile gelen kulaklığım var şimdilik. Ama tabi bu alacağım kulaklık yedek olarak kullanacağım kulaklık olacak. Hem film / dizi hem de müzik dinlemek için yukarda belirttiklerim dışında f/p ürünü olan ve çok pahalı olmayan kukaklık önerebilir misiniz? Fiyat sınırım psikolojik olarak 100 TL den fazlası bir kulaklığa verilmez diyorum ama iyi bir şey olur 150-200 TL de verebilirim. Tabi uzun ömürlü olmak şartı ile.



  • Var mı tavsiye verecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.