Şimdi Ara

Router seçimine yardım gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netmaster'in modeminin artık beni illallah ettirmesiyle router almaya karar verdim. PSStore'u yükleyememesinden hız dağıtımlarındaki tutarsızlıklarına kadar bıktım artık.

    TP-Link C50 alacaktım ki Mi Router'ları gördüm.

    Satın almak için niyetlendiğimde siteler arasında başlıklandırmada farklılık olduğu için nasıl doğru olanı seçeceğimi bir türlü anlayamadım. 3-3C-3G şeklinde 3 modelden bahsediliyor ancak farkını anlayıp doğru olanı seçtiğimi nasıl anlayacağım başlık hatası varsa?

    Bir de Mi router'lar fazla cihazı kaldırabilir mi? Eğer modemden çok da farklı bir durum sağlayamayacaksa başka ürünlere bakayım. 1 PS4, 3 telefon, 1 yazıcı, 1 TV ve 1 tablet ve 1 menzil genişletici sürekli bağlı kalacak. Bunlara ek olarak ara ara 1 laptop 1 telefon daha eklenebiliyor. PS ile oynarken oyunlardan kopma, store'u yükleyememe gibi dertlerden kurtulmak istiyorum artık.



  • Xiaomi Mi Router 3G alabilirsin en iyi seçenek o ve routerı openwrt kurup kullanmanı öneririm

    https://urun.n11.com/access-point-router/xiaomi-mi-r3p-1167mbps-wifi-router-3g-P203255798

    Burda nasıl kurman gerektiğini anlatan bir konu mevcut

    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-3g-wifi-router-ile-samba-paylasimi--133286265
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Mi 3G donanımsal olarak başarılı görünüyor ki kullanıcıları da memnunlar, buna alternatif olarak 300TL'yi aşmadan hiç uğraştırıcı şeylere girmeksizin kullanabileceğim bir router daha önerebilirseniz çok mutlu olurum. Baktım alternatif yetersiz yine bu router ile işlem yapabilirim ancak alternatif sahibi olmak da isterim.
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    O dediğin özelliklere ve fiyat aralında tek bir router var oda tp link c60 router ama senin yerinde olsam kesinlikle xiaomi mi router 3g alırdım emin ol uğraşmana değer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.