Şimdi Ara

MODEM DE İNTERNET MEVCUT AMA İNTERNET SÜREKLİ KESİLİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar


    3 yıldır sorunsuz çalışan internet yılbaşından beri sürekli sorun çıkartıyordu.Bende daha önceki tecrübelerime dayanarak araştırmaya başladım.Öncelikle hat değerlerim git gide düşmeye başlayınca ilk olarak ttneti aradım.Durumu anlattım tabi ki anlayan bir insan çıkmadı 10 gün sinir olduktan sonra elektirikçi ve daha önce ttnette çalışan bir teknisyeni bulup siteye getirdim.

    Sorunun özeti:Modem de ve hat değerlerinde bir sıkıntı yok ışıkları da yanıyor ama 5 dakika ile 1 dakika arasında bir sürede bağlantı kopuyor.Online oyun oynuyoruz diyelim server ile bağlantı kopup oyundan atıyor menüye dönünce tekrar bağlanıp giriyorum.Tabi ki gene aynı senaryo.Kısaca internet var ama kopuyor koptuğu ile ilgilide bir belirti olmuyor.Başka bir cihaz ile denetim farklı bir modem ile denedim gene aynı hikaye.Modemde ışıklar sabit.

    YAPILANLAR

    Sitede ttnetin kurulum yaptığı ana dolaptan hattım kontrol edildi sıkıntı çıkmıyor cihazlarla.TTNET'in kutusundan siteye gelen bağlantıda da sorun yok.Site içinden eve gelen dağıtıcı da sağlam denendi sorun bulunmadı.

    1-1 Haftalık uğraşlardan sonra kimi getirsem sorun yok hat temiz değerler düzgün deniyor ama sürekli bir kopma söz konusu.
    2-Farklı marka ve model 3 modem ile denedim hatta 1 tanesi ile bağlantı bile alamadım.Diğer 2 side aynı hatayı veriyor sonuç yok.
    3-Cep telefonunun 4g bağlantısını kullanarak test ettim çok başarılı hatta normal de gördüğüm değerlerden daha iyi sonuç aldım sıkıntı yok.Yani PC den kaynaklı bir sıkıntı olmadığı ortaya çıkıyor.
    4-Farklı pc ve tabletler ile deniyorum sürekli sayfayı yeniden yükleme sorunu videolar da bağlantı yok hatası.

    Şuan ciddi olarak ev ilanlarına bakar oldum sinir sahibi oldum online oyun oynamayı filan unutun normal şekilde video bile izlenmiyor.Çözüm fikirlerine açığım.Üyeliğimi sonlandıramıyorum 6 aylık daha taaddüt var.Fikri olan ?

    Ekleme hat değerleri

    MODEM DE İNTERNET MEVCUT AMA İNTERNET SÜREKLİ KESİLİYOR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 22 Ocak 2019; 22:26:53 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.