Şimdi Ara

İşlemci Fan tavsiyesi Acil:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde 2600x işlemci ve kendi fanı var. Oyunlarda 60 70 arası bir sıcaklık oluşuyor bunda sıkıntı yok ama fan sesi hiç hoşuma gitmiyor.
    O yüzden kendi fanından hem daha iyi soğutan hemde daha sessiz - sessiz derken cidden sessiz- uygun fiyatlı bir fan tavsiyesi alabilir miyim?
    Bütçem maksimum 300 lira olabilir. Ledli lüdlü olmasına gerek yok-olursada hayır demem- dediğim gibi sessiz ve performanslı olması herşeyden önemli benim için.
    Öneri ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim



  • Ben de yakin zamanda 2600X alacagim, fani 2600 e gore daha iyi diye tercih edecektim ama ne seviye bir ses cikariyor acaba? Sadece oyunlarda yuk altinda mi ses cikariyor? Masaustunde duyulabiliyor mu?

    Konuya donersek, Tower tipli 12-14CM sogutucu takilabilen bir model sizi memnun edecektir. Cok uzun suredir CM 212 Evo modelini kullaniyorum, Silent profilde calistirdigimda bile elimdeki CPU yu yeterli seviyede tutabiliyor. 2600X'te hic zorlanmayacaktir. Guzel bir urun, inceleyebilirsiniz.

    https://www.hepsiburada.com/cooler-master-hyper-212-led-intel-amd-cpu-sogutucusu-rr-212l-16pr-r1-p-HBV0000032CJO
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kasa hemen dibinde yan kapak açık masaüstünde bile sesi rahat duyuyorum öyle söyliyeyim. Hani oyun oynarken falan iyide PC başında internette falan gezerken bile o fan sesi özellikle geceleri çekilmez oluyor.

    O yüzden değiştirmek istiyorum. Sizde zaten sessiz bir fan varsa o fan hiç çekilmeyecek emin olabilirsiniz.

    Öneriniz için teşekkürler

    @LEON X değerlendirmeye aldım ürünü hocam teşekkürler aynı fandan arka kısmınada takılabiliyor bu soğutucuda satılıyorsa eğer? Bir bilginiz var mı ? Yuva kısmı var gibi gördüm sanki
  • İkinci fana çok gerek yok, ayrıca takmak için tel aparat lazım, aşağıdaki temsili resimdeki gibi montaj yaparsan zaten kasanın arkasında egsozt fan ikinci fan görevini görür, üflenen sıcak havayı hızlıca dışarıya atar.

    https://www.pcper.com/files/imagecache/article_max_width/review/2016-03-24/36-Tower-cooler.jpg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.