Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
68.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncel bir kart olmayabilir ama şu an hepsiburada da 380 tl, dfs bilgisayarın sitesinde 350 tl ye alınabildiği için ve kendim almadan önce hiç bir yerde bir inceleme bulamadığım için, almayı düşünenlere kısa bir inceleme yazmak istedim.
    ürünü dfs bilgisayarın kendi sitesinden aldım.ürün gpuz programında hp ürünü olarak gözüküyor.Güzel olan ise normalde rx 460 ta 896 shader ve 56 tmu varken bu kartın amd adrenalin edition sürücüsü tarafından sorunsuz tanınan yasal bios lu hali ile 1024 shader ve 64 tmu su bulunmakta.biosu look up ile kontrol ettiğinizde ise hp biosu olarak gözüküyor.Açık olan shader ve tmu sayesinde userbenchmark ta rx 460 ların üzerinde puan alıyor(%29.2 vs.%28).Amd wattman ile frekans,voltaj,fan hızı ve güç ayarlarının hepsi aktif. tüm sensörler(ısı,akım,gpu gücü )aktif olarak tanınıyor.Fanı standart ayarlarda bırakırsanız gpu 65-70 c yi buluyor, ama geçmiyor.Fan eğrisini ayarlarsanız 60 derecede tutabiliyorsunuz(%60 fan hızı yeterli oluyor.GPU max kullanımda 48 watt kullanıyor, total watt gücü 75 i geçmiyor ki bu da pci bustan alacagı güç ile karşılanıyor.Oyunlar açısından nfs 2015 ve paybackte 1080 p de med- high ayarlarda 40-50 fps veriyor.
    HDMI VE DVİ-D(24+1) çıkışları mevcut.
    analog vga çıkışı yok. aktif hdmi to vga ile sorunsuz kullanıyorum .(https://urun.n11.com/kablolar/hdmi-to-vga-kablo-cevirici-donusturucu-goruntu-P202586633 ) 19.90 kargo dahil

    buyrun buda kartımın birebir BİOSU
    https://drive.google.com/open?id=1ifGA7Uy_AATYfvbNQr4birtR9JQEfYRJ



    Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)

    https://www.userbenchmark.com/UserRun/13823777

    pci express 8x kartın özelliği.gigabyte ve sapphire rx 460 2g lik versiyonlarında da pci express 8x olduğunu gördüm.pci express versiyon 1.1 görünmesine rağmen gpu kullanılmaya başlayınca 2.0 oluyor ki benim i5 2400 zaten en fazla 2.0 ı destekliyor.

    hayatımda ilk defa youtube a oyun videosu yüklüyorum,amd nin perf monitörü bir şekilde çıkmadı ama bir fikir verir sanırım.NFS PAYBACK kısa oyuniçi.
    https://www.youtube.com/watch?v=zyde3NLxZLE&feature=youtu.be




    altaki videoda fps monitor açık(perfmon amd)


    çok kısa olan takılmalar tahminimce hdd den kaynaklanıyor çünkü aynı anda hdd ledi yanıyor. ssd olsa sanırım oda olmayacak

    Not:konu boyunca bir çok kez sorulmuş; bu kartı çalıştırmak için özel bir sürücüye gerek yok. AMD nin sitesinden en güncel sürücüyü gönül rahatlığıyla kurup kullanabilirsiniz.Eğer herhangi bir sebeple bios yükleyecekseniz imza tanımada sıkıntı olmaması için eski sürücü yüklemek gerekiyor.

    güncel sürücüler için:https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-400-series/radeon-rx-400-series/radeon-rx-460



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acanbulat -- 14 Şubat 2019; 18:31:3 >



  • Şanslısınız çünkü size 1024 Shader kilidi önceden açık yani kırpılmamış bir kart gelmiş. @sg83 nickli arkadaşa ise 896 Shader 'ı kilitli kırpılmış kart gelmiş ki bu kart sizinkinden yaklaşık %12.5 daha yavaş.

    Anladığım kadarıyla kartları satın aldığımız DFS Bilgisayar kartları karışık gönderiyor. Muhtemelen onlar da hangi kartlar kırpılmış hangileri kırpılmamış bilmiyordur.

    Bakalım benim kısmetime hangisi çıkacak çok merak ediyorum.

    Bu arada küçük ama önemli bir bilgiyi de paylaşmak istiyorum böylece bu kartı almak isteyen herkes faydalanmış olur.

    Linkinde anlatıldığı gibi kilitli Shader 'lar açıldığında AMD 'nin Crimson ReLive sürücülerini PC 'ye tekrar kurmak gerekiyor ama sürücüler kart tanınmadığı için kurulamıyor. Bunun nedeni AMD 'nin BIOS imza zorunluluğunu bu en son sürücülerle yeniden etkinleştirmesi. Bu nedenle BIOS 'u karta yükledikten sonra sürücüleri kurmadan önce AMD 'nin BIOS imzası kontrolünü devre dışı bırakmak gerekiyor.

    Bunun için;

    1- Klavyeden "Shift" tuşu basılı tutarak PC 'yi "Yeniden Başlat" deyip,
    2- Sorun Giderme > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç ​​Ayarları 'nı seçtiğimizde,
    3- Bilgisayar yeniden başladıktan sonra gelen listeden "Sürücü imza zorunluluğunu devre dışı bırak" 'ı klavyeden F7 tuşuna basarak seçip PC 'yi yeniden başlatmak gerekiyor.

    Bu işlem BIOS 'unu yüklediğimiz kartın sürücülerini tekrar kurabilmek için bir seferlik AMD 'nin BIOS imzası kontrolünü devre dışı bırakıyor. Sonraki açılışta ise bu sürücü imzası normale dönüyor bu nedenle PC 'yi 2. kere yeniden başlatmadan önce mutlaka sürücüleri kurmuş olmak gerekiyor.

    4- Sürücü kurulumu tamamlandıktan sonra PC 'yi yeniden başlatayım mı diye sorduğunda buna "Hayır" deyip ondan önce "atikmdag-patcher.exe" dosyasını çalıştırıp dosyayı yamalamak gerekiyor.

    Bu işlem sonrası Windows için sürücü imzası alınmış oluyor ve F7 ile uygulamayı sürekli devre dışı bırakmak zorunluluğu ortadan kalkıyor.

    5- Tüm işlemler tamamlandığında da bilgisayarı son kez yeniden başlatıp Shader kilidi açılmış kartımızın keyfini artık oyunlarda doyasıya sürebiliyoruz.

    Tüm bunları neden yazdım çünkü sizin kartınızda zaten bu işlemler önceden yapılmış veya zaten fabrika çıkışlı kartınızın Shader kilidi açık geldiği için siz sürücüleri kurarken herhangi bir hata ile karşılaşmadınız. Yoksa yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı siz de mutlaka sürücüleri kurarken hata alacak ve bu adımları yapmak zorunda kalacaktınız.

    Bu bilgiye linkinden dileyen kişiler erişebilir ben sadece o yazıyı tercüme edip konuyu anlaşılması için özet geçtim.

    Bu arada OEM HP 'nin RX 460 2GB 'lık kartı için 4 gün önce bu kartı almış linkindeki yabancı bir kişinin attığı mesajı dün kartı satın almadan önce kısa bir araştırma sonrası buldum buraya da ekliyorum.

    Bu kişi OEM RX 460 PCB 'sinin ODM 'sinin yani kartı üreten firmanın MSI olduğunu farkettiğini ve bu nedenle kartına MSI 'ın RX 460 2GB 'lık kartının BIOS 'unu yükleyerek 1024 Shader kilidini açtığını söylemiş hatta bunun için de oldukça şanslı olduğunu mesajında belirtmiş. Sonuçta riskli bir işlem yapıyor ve kartına bu işlem sonrasında hiç görüntü gelmeyebilirdi.

    Ancak bu bilginin kesin doğruluğunu henüz bilemiyoruz sadece bu kişinin yazdığı yazı var.

    Eğer benim kart Shader kilitli gelirse bu metodu deneyip sonuçları buradan sizinle paylaşırım ama benden önce denemek isteyen olursa da deneyip sonuçları konuya yazarsa herkes faydalanmış olur.

    Bu arada benim kart Shader kilitli gelmezse birisinin bu riski göze alıp denemesi gerekecek ya da o kişi kartını %12.5 daha yavaş olarak kullanmayı tercih edecek elbette seçim ona kalıyor.

    Selamlar..
    Evet arkadaşlar aşağıda gördüğünüz GPU-Z ekran görüntüleri elime ilk geçen OEM HP RX460 2GB ekran kartıma 8 farklı markanın orijinal bioslarının tek tek Unlock ederek yani 1024 Shaderlarını açarak yüklediğim halde kartın donanımsal (Hardlocked) kilitli olması nedeniyle kart 896 Shaderli olarak gözükmeye devam etmektedir.



    Anladım konu altına o kadar çok yorum atıldı ki artık kimin ne dediğini ben de unuttum demek o sizdiniz.

    Karta unlock biosunu yazdım ve kart resmen MSI oldu. Ama kart GPU-Z'de hala 896 Shader olarak gözüküyor enteresan yani.

    Yaptığım sıralı işlemler listesi:

    1) Linkinden Radeon Software Crimson Edition 16.11.5 sürümünü indirdim.
    2) Linkinden DDU v17.0.9.1 sürümünü indirdim.
    3) Bilgisayarı güvenli modda başlatıp (önceki mesajımda bunun nasıl yapılacağını yazmıştım) DDU ile tüm sürücüleri temiz bir şekilde kaldırdım.
    4) Ethernet kablosunun fişini çıkarttım (siz internet bağlantısını kesin ben kablo ile bağlanıyorum) bunu yapmazsanız AMD cachden kaldırdığınız sürücüyü tekrar kuracaktır aynı işlemi tekrar yapmak zorunda kalırsınız.
    5) Sonra Radeon Software Crimson Edition 16.11.5 sürümünü kurdum.
    6) Karta biosu yazmak için buradaki ATIFlash sürümünü kullandım.
    7) İndirip masaüstüne tüm dosyaları klasör olarak çıkarttım.
    8) Sonra buradan MSI RX 460 2GB OC Unlocked BIOS 'unu indirip masa üstüne tüm dosyaları klasör olarak çıkarttım.
    9) Bu MSI RX 460 2GB OC klasörü içindeki "backup bios.bat" - "flash unlocked bios.bat" ve "MSIRX4602GBunlocked.t1" isimli 3 dosyayı kopyalayıp az önce indirdiğim ve masa üstüne klasör olarak çıkarttığım atiflash_284 klasörü içine yapıştırdım.
    10) Önce "backup bios.bat" dosyasını sağ tık düzenleden içindeki AtiFlash yazan yeri ATIWinflash yapıp kaydet çık dedim.
    11) Sonra aynı işlemi "flash unlocked bios.bat" dosyası içinde yaptım.
    12) Daha sonra önce "backup bios.bat" dosyasını sağ tık "Yönetici olarak çalıştır" dedim aunı klasör içine "RX460.backup" olarak biosun yedeğini kaydetti.
    13) Sonra da aynı işlemi "flash unlocked bios.bat" dosyası içinde yaptım ve bios yazma işlemi tamamlanmış oldu. Resim için tıkla
    14) PC'yi yeniden başlattım ve GPU-Z'yi açtım ve ekran görüntüsü tıkla
    15) AIDA64 'ün son sürümünde Mantle bölümündeki ekran görüntüsü tıkla
    16) AIDA64 'ün son sürümünde Grafik İşlemci bölümündeki ekran görüntüsü tıkla

    Şimdi size sorum yaptığım bu işlemler sonrasında kartımın kilitli Shader 'ları açıldı mı açılmadı mı?

    Edit: İlk maddedeki link çalışmıyordu düzelttim.
    Ben çözdüm GPU-Z'de 896 shader ve 56 TMU gözüken ilk gelen karta 2-3 gün kafa patlattım. 8 farklı markanın shader kilidini açıp bu biosları karta tek tek yükledim ve her seferinde GPU-Z'de 896 shader ve 56 TMU gördüm.

    Olayın özeti şu sattığınız kartların çoğu fabrika çıkışlı donanımsal olarak kilitlenmiş kartlar yani laserle o 128 shader ve 8 TMU birimleri kapatılmış ve hiçbir şekilde de bu kilit açılmıyor.

    Kartı kasaya takıp en güncel sürüleri kurup, GPU-Z 'de 1024 shader ve 64 TMU görüyorsanız şanslısınız kart full sürümdür ve tam performansıyla kullanabilirsiniz.

    Ancak kartı kasaya taktınız ve en güncel sürüleri kurup GPU-Z 'de 896 shader ve 56 TMU görüyorsanız kart kilitlidir. Kilidi açmak için karta unlock edilmiş bios atılması gerekiyor. Unlock edilmiş biosu attınız ve GPU-Z 'de 1024 shader ve 64 TMU görüyorsanız şanslısınız kartın yazılımsal kilidini açtınız yani kart full sürüm oldu ve tam performansıyla kullanabilirsiniz.

    Karta Unlock edilmiş biosu attınız en güncel sürüleri kurdunuz ve GPU-Z 'de hala 896 shader ve 56 TMU görüyorsanız şansınıza küsebilirsiniz. Çünkü kartınız donanımsal olarak kilitlidir. Yani hardlock edilmiş fabrikasyon çıkışlı laserle kesilmiş ve kilitli shader ve tmu'larının açılması mümkün olmayan bir karttır. Dolayısıyla tam sürüm kart ile aynı saat hızlarında kıyaslandığında en az %5-12 arası oyundan oyuna değişen bir performans düşüşü yaşayacaksınız demektir.

    Kartları aldığınız firma size kartları havalı poşete sarıp, antistatik poşet içinde koliler halinde göndermiş olabilir. Ama bu kartların hepsinin aynı banttan çıktığı anlamına gelmez. Kartların arkasındaki seri numaralarından da bunu kontrol edebilirsiniz.

    İlk gelen kartımın arkasındaki seri numarası ile ikinci gelen kartın arkasındaki seri numarası farklıydı yani aldığını yer size karışık olarak bu kartları kutulayıp göndermiş olayın özeti budur sizin bunda bir suçunuz yok ama kartları kontrol edip 1024 shader olanları biraz daha yüksek fiyattan 896 shader olanları da daha uygun bir fiyatlandırmadan satarsanız kartları alan kişiler de bunun bilincinde ürün almış olurlar ve bu karışıklıklar yaşanmamış olur.
    Ya abicim sen ciddi misin ya harbiden soruyorum bide gelip 10 yıl onca kayıt oldum senden daha iyi biliyorum fln deyip laf atıyorsun adama? Bu konu da kaç yaşında olduğun veya kaç yıldır bu siteye kayıtlı olduğun önemli değildir. Burada önemli olan şey konu hakkında yararlı bilgiler verim alacak kişilere cihazın iyi ve kötü yanını anlatmaktır. 7970 2011 de çıkmış 8 yıllık bir mimariye sahip eski* bir karttir. Verdiği performans hakkında aynen biraz yüksek olabilir ama BU SADECE KOL KASI gibidir. Ve bu daha maliyetlidir eski mimariye sahip olduğu için olduğundan çok fazla güç tüketimine ihtiyacı var yaklaşık 500/600 watt bir 80+ psu gereklidir. Ve bu tür güç kaynakları yaklaşık 270/400 tl arasında. Bu ekran kartı ise sadece 75 watt çekiyor yani 350/430 watt yeterli olucaktır ayrıca karsilastirdiginiz kart arasındaki yaş farkına yeniden dikkatinizi çekerim bu kart 2016 piyasaya sunulmuş bir kart,7970 ise 8 yıllık bir kart ve sıfır bulmanız imkansız. Ve 7970 i temiz bulmanız aşırı zor bi ihtimaldir. Konuşurken laflarınıza dikkat edin.
    Tam da sizden beklenecek bir yorum attınız bu işinizi ne kadar çok ciddi yaptığınızı ve forumdaki yorumları tek tek okuyup, kim ne yazmış, kime ne demiş diye takip edip de kimin aslında çok daha boş vakti olduğunu herkese göstermiş oldunuz gerçekten tebrikler.

    Bunu yapacağınıza 896/56 'lık kartları örneğin 20-30 TL gibi daha uygun fiyattan, 1024/64 kartları da bir o kadar daha pahalıdan ürün özelliklerini kaç shaderlı olduğunu vs. ilanda açıkça belirtip satışa açmış olsaydınız, en azından bu kartı alanlar baştan bir seçim yapma şansına sahip olabilirdi. Biz de müşterilerinizin önerisini dikkate almanızdan duyduğumuz memnuniyeti forumdan elimizden geldiğince çok kişiye duyurmaya çalışıp daha çok kitleye ulaşmanıza ve daha kısa sürede daha fazla ürün satmanıza belki yardımcı olabilirdik. Ama gel gelelim siz bu önerimizi dinlememekle kalmayıp, bir de kalkmış buradan insanları bilgilendirmemizden rahatsız olup sanki bunu firmaların işini baltalıyormuşuz (!) gibi yansıtarak, aynı parayı verip eline 896/56 kart gelen ve bunu forumda paylaşan insanların daha az Shader ve TMU'lu daha yavaş bir karta razı olmasına ses çıkartmamamızı istiyorsunuz ki pes doğrusu.

    Size nasıl ticaret yapılır bu saatten sonra öğretecek halimiz yok ama ben de gerçekten çok merak ediyorum acaba nasıl bir ruh hali ile bunları yazdınız insanlara bilmem kaç defa fazladan kargo ödetmekten nasıl bir zevk alıyorsun onu da anlamıyorum ve biz 15 TL daha kargo parası ödeyince mutlu mu oluyorsunuz? şeklindeki asılsız ithamlarınız ile şikayet ettiğiniz o kargo masrafını madem ödemek istemiyorsunuz ve iade edilecek kaygısı taşıyıp da birileri bunu forumda dillendiriyor ve insanları bilgilendiriyor diye endişe ediyorsanız, ücretsiz fiyat uygulamasından vazgeçin ve kargoyu müşteriye yansıtın veya kargo masrafını fiyata yedirip öyle satış yapın ki müşterileriniz nezdinde firma itibarınızı küçük düşürücü asılsız ithamlar dolu boş sözleri de sarf etmemiş olursunuz.

    Bu kartını Türkiye'ye getirip de düşük bütçeli kullanıcılara neredeyse GTX 1050 ayarında bir kartı uygun fiyata satan bir firma olarak gözümde bu yorumu atana kadar en azından bir değeriniz vardı ama şimdi onu da yok ettiniz sizi tebrik ediyorum.

    Ama merak etmeyin biz buradan ve daha başka mecralardan da yapacağımız yorumlarımızla insanları bu konuda bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye devam edeceğiz.

    Sizin bana bedavadan kilitli bir kart göndermenize hiç gerek yok. Ben zaten parasını vererek aldığım yazılımsal kilitli kartın kilidini anlattığım yöntemle açtığım gibi tekrar geri kilitleyip her iki şekilde de hem kilitli hem de kilitsiz olarak aralarındaki gerçek performans farkını hem oyunlarda, hem de test programlarında test edip detaylı bir video zaten çekeceğimi söylemiştim şuan onun üzerinden çalışıyorum zaten ve video bittiğinde de bunu buradan herkesle paylaşacağım hiç merak etmeyin.

    Edit: Aşağıya bir kaç video ekliyorum 896/1024 Shader farkları testler ve oyunlarla test etmişler ve ne şekilde performansa yansımış izleyip herkes bilgilensin.

    Bu arada kartın satıcısı olan firma da hala daha 1 kişi bile 896 ve 1024 arasındaki performans farkını net olarak test etmemiş deyip kafasını kuma gömmeye devam etsin.









  • 350 TL iyi fiyat. HP ise tereddüt edilmez. Bu fiyata saçma saçma kartlar var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1024sp olarak bulup yüklediğiniz biosun hangi sitede olduğunu yazabilirseniz çok makbule geçer. Bir de, kartı 1024sp yaptıktan sonra (yaklaşık 1 hafta olmuş) herhangi bir sıkıntı oldu mu?
  • aldığımda bu bios yüklüydü.2 haftadır full çalışıyor.mesajı 1 hafta sonra yazdım. hiç bir sorunu olmadı. biosu gpuz programında siteye yükle dediğimde bu bios zaten arşivimizde var diyor ve bu link açılıyor.https://www.techpowerup.com/vgabios/201699/201699 işinize yararsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acanbulat -- 29 Ocak 2019; 22:30:54 >
  • Bugünkü piyasa koşullarına göre 350 lira güzel fiyat. Hd 7870 civarı performansı vardır. Giriş seviyesinde gayet güzel iş yapar. Neticede 2013'te çıkan konsollardan daha güçlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acanbulat

    aldığımda bu bios yüklüydü.2 haftadır full çalışıyor.mesajı 1 hafta sonra yazdım. hiç bir sorunu olmadı. biosu gpuz programında siteye yükle dediğimde bu bios zaten arşivimizde var diyor ve bu link açılıyor.https://www.techpowerup.com/vgabios/201699/201699 işinize yararsa.
    Ben de aldım bu karttan, bugün geldi ve taktım ama 896sp görünüyor bendeki :) Çok ilginç.Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)

    Bu haliyle bile fiyatına göre gayet iyi bir kart.
  • garip gerçekten. bios version da aynı gözüküyor.hepsiburada da bir yorumda 896 sp var denmiş.fiyatına göre gerçekten iyi. bakalım zaman içerisinde neler olacak. sonuçta oem bir ürün.
  • GT 1030 500-550 tl aralığı satılıyor, youtube da oem rx 460 ın gt 1030 ile karşılaştırması var. Oem rx 460 çok daha iyi sonuçlar vermiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkck -- 30 Ocak 2019; 13:41:6 >
  • rx 460'ın shaderları açılmamış standart hali gtx 1050 ayarında ve o kart 500-600 civarında...

    Shaderları açılmış bu versiyonu muhtemelen yüzde 10-15 daha hızlı olacaktır ve yüzde 30 daha ucuz. Daha ne olsun...
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/radeon-rx-460.c2849



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYOKAN84 -- 30 Ocak 2019; 14:55:19 >
  • 2. el R7 240'lara 200 tl fiyat çekenleri düşününce fiyat acayip ucuz geldi.
    Bu Kartı eski, uefi olmayan sistemde deneyen/kullanan var mı? Duruma göre eski bilgisayarıma bir tane alacağım bakalım.
    +Takip
  • Bildiğin sıcak fırsat bu, ihtiyacım yok ama alasım geldi 2.el fırsatçılarını çok üzer bu kart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 31 Ocak 2019; 20:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor Arhentir

    2. el R7 240'lara 200 tl fiyat çekenleri düşününce fiyat acayip ucuz geldi.
    Bu Kartı eski, uefi olmayan sistemde deneyen/kullanan var mı? Duruma göre eski bilgisayarıma bir tane alacağım bakalım.
    +Takip
    i5 2400 ve h61 anakart ile kullanıyorum.sistemin uefi desteği var ama ben uefi olmadan sistem kurmuştum,sorunsuz çalışıyor
  • 3 aylık sıfır kıvamında 1030 mu yoksa bu mu tercih edilmeli???

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Break0ut

    3 aylık sıfır kıvamında 1030 mu yoksa bu mu tercih edilmeli???
    1030 dan çok önde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    1030 dan çok önde.

    Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Peki OEM olması veya fan küçüklüğü sorun teşkil eder mi sizce??
    Ek olarak ben bu kartları şimdilik idare etmek için almayı düşünüyorum. İşlemci ryzen 2600x var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Break0ut -- 1 Şubat 2019; 2:32:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Break0ut

    Teşekkürler. Peki OEM olması veya fan küçüklüğü sorun teşkil eder mi sizce??
    Ek olarak ben bu kartları şimdilik idare etmek için almayı düşünüyorum. İşlemci ryzen 2600x var.

    Alıntıları Göster
    Cihaz HP, sorun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Executor Arhentir bana özel mesaj ile sormuş. burda paylaşmak istedim,aynı sorusu olanlar için.



    GPU-Z bus interface kısmında rx 460 gen3 x8@gen1.1 x8 hızına düşme(downshift)yapmış.

    i5 2400'de gen2 desteği var, gen3 değil.Downshift desteği yok diye biliyorum.Sizden ricam, Bus interface yanındaki ? işaretine basıp rander test yapın.Test açık iken tam ekran görüntüsünü bana atar mısınız?


    Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)

    evet gpu kullanılmaya başlayınca 1.0 -2.0 a dönüyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acanbulat -- 1 Şubat 2019; 14:34:17 >
  • peki biz bu kartı alsak driver sıkıntısı çeker miyiz ?
  • Merhaba. Kartın ses durumu nedir? Kardeşimin monitöründe vga ve Dvi-d single girişi var. Dönüştürücüye gerek var mı?

    Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.