Şimdi Ara

Exynos 7904 yonga seti duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde akıllı telefonlarda kamera özelliklerinin ön plana çıkmaya başlaması üreticileri de hamle yapmaya zorluyor. Samsung daha gelişmiş kamera özelliklerine sahip Exynos 7904 yonga setini duyurdu.


     


    Exynos 7904 yonga seti özellikleri


     


    Exynos 7904 yonga seti aslında Exynos 7885 yonga setinden farklı değil. 2 adet Cortex-A73 çekirdeği 1.8GHz saat frekansında çalışırken 6 adet Cortex-A53 çekirdeği de 1.6GHz frekansına sahip. Grafik tarafında Mali-G71 MP2 var.


     


    Ayrıca Bkz.Galaxy S10 ön kamerası tek bir sürükleme ile açılacak

    Farklılık ise kamera tarafında. Tek kamerada 32MP çözünürlüğe kadar çıkabilen yonga seti çift kamerada 16MP+16MP çözünürlüğe çıkıyor. Bu ön ve arka kameralar için geçerli. Arka kamerada ise üçüncü bir derinlik algısı sensörüne de imkân tanınıyor.


     


    Exynos 7904 yonga seti ilk olarak haftaya tanıtılması beklenen Galaxy M20 ve Galaxy M30 akıllı telefonlarında boy gösterecek. Galaxy M10 modelinde ise 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Exynos 7870 yonga seti kullanılacak.


     







  • Samsung kafasına koymuş, Çinlilere kaybettiği giriş seviyesi telefon sektörünü geri ele geçirmek istiyor, büyük ekran, çok büyük batarya, fena olmayan bir güç ve kamera sistemi, en önemlisi de ucuz fiyat ortaya koyacak, iyi ki varsınız Xiaomi ve Realme (Türkiye'de olmasa da Realme önemli Hindistan pazarında baya satan ve Samsung'u zorlayan bir cihaz), sayenizde J serisinden kurtulduk :)

  • Orta seviye ürünlerin üretimini arttırıyorlar ama fiyatlarını üst seviyede tutuyorlar sonuç yine fiyasko olacak ve nedenini bilmiyorum Samsung'un satışları azaldıkça hoşuma gitmeye başladı. :D

  • İnsanların Samsung'dan beklentisi kamerasının daha da iyi olması değil bence ucuz olması, über süper kamera yongalarına yatıracağın para yerine cihazlardan fiyat kır bak bakalım nasıl satmaya başlıyor.

  • Mali G-71 mp2 grafik yongası ile ölü ve çöp doğmuş.

  • a53 ve a73 nedir ya? Şaka mı?
    Samsung bu işi bıraksın helio p90 taksın bu işlemciler 1 sene götürmez.

  • Snapdragon 636 üstü 660 altı bir segment yapmışlar. Gm 9 pro ve Mi A2 varken çok şansları yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.