Şimdi Ara

CEPTE KREDİ KARTI TAKSİT YASAĞI KALKTI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...

    Buna göre taksit süreleri, ses ve görüntü sistemleri satışları ile fiyatı 3 bin liranın üstünde olan televizyon satışlarında 3 ay, bilgisayar ve tablet bilgisayar ile fiyatı 3 bin 500 liranın üstünde olan cep telefonu satışlarında 6 ay, fiyatı 3 bin liranın altındaki televizyon satışlarında 9 ay olarak uygulanacak....
    https://www.ntv.com.tr/ekonomi/televizyon-satisinda-taksit-sayisi-artti,qkY6HfB2KkWtnigKQeCTWA

    benmi yanlış anlıyorum acaba kredi ile alınan cep telefonu taksiti 6 olarak mı güncellendi. yoksa kredi kartı taksiti ile huwaei p20 pro alabilecek miyim 3 taksitle ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 18 Ocak 2019; 13:57:54 >







  • Ben de sizin gibi anladım hatta buna güvenerek telefon alma planı yapmaktaydım ancak dün Vatan Bilgisayar personeline sorduğumda böyle bir şeyin olmadığını söylediler.
  • Zaytung haberi gibi geldi,
    Diğer örnek, Fiyatı 3 bin 500 lirayı aşan cep telefonlarının satışında 6 ay olan taksitlendirme süresi, 31 Ocak 2019'a kadar 12 ay olarak uygulanacak.

    Bu haberde örneğin yanlış, ha ama şu var, Ticari kredi kartlarında yani Vergi levhası olan işletmelere ait kredi kartlarında Cep Telefonlarına taksit uygulanıyor hala, bu yasa onu kapsıyor olabilir.

    Biraz daha araştırınca konu netleşiyor.

    Şu Link'e göre Cep telefonu alırken satıcıların anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden kullanılan krediler için taksit sayısı düzenlenmiş. Kredi kartı değil yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 24 Ocak 2019; 15:46:21 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.