Şimdi Ara

Online Diyet Danışmanlık Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birçok farklı diyet denemen olduğunun farkındayım ve hiçbirinin sana yaramayacağını düşüyorsun değil mi? Ama yüzlerce farklı danışan ile kanıtlamış olduğum, hızlı kilo vermene yardımcı olacak olan online diyet ile hedefine hep bir adım önde olacaksın. Detaylı bilgi almak için, diyetisyentugcesert.com/online-diyet/ üzerinden online diyet paketlerimi inceleyebilirsin.


    İstanbul Anadolu Yakası Diyetisyeniniz Tuğçe SERT Küçükbakkalköy Mahallesi, Defne sokak, Flora Residence Ataşehir, No: 1, Kat: 3, Daire: 303, 34750 Ataşehir İstanbul

    www.diyetisyentugcesert.com
    info@diyetisyentugcesert.com




    Online Diyet  Danışmanlık Hizmeti



    Eğer İdeal kilonuzda olduğunuzu düşünmüyorsanız, online olarak birlikte zayıflama diyeti uygulayabiliriz . Beslenme yaşam şekliniz haline gelecek. Kalıcı ve sağlıklı kilo kaybedeceksiniz. Aylık program toplam en fazla 4 hafta sürmektedir. Beslenme programınızı duruma göre haftalık veya 10 ila 15 günde yenilenir. Whatsapp üzerinden, mesaj yoluyla veya telefonla sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Kilo takibinizi doğru şekilde kaydedebilmek için haftada 1 gün sabahları aç karnına aynı tartıda tartılıp bana iletmeniz yeterli olacaktır. Diyet kişiye özel bir şey olduğunun unutulmaması gerek , 'Diyet yaparken; özlediğiniz, sıkıldığınız veya değiştirmek istediğiniz her şeyi iletebilirsiniz. Beslenmenize, sizin yaşam şeklinize göre yön vererek hem sıkılmadan sağlıklı bir şekilde zayıflamanıza hem de kalıcı kilo vermenize yardımcı oluyorum. Sizde başarılı online diyet danışanlarımın arasına katılmak isterseniz, yapmanız gereken ilk şey bizimle iletişime geçmektir.

    ]Online Diyet  Danışmanlık Hizmeti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joaryu -- 9 Kasım 2020; 17:10:19 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.