Şimdi Ara

Alutek Glass Alüminyum Doğrama Giyotin Cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alüminyum Doğrama

    Alüminyum doğrama sistemleri, 6 metreye kadar uzunlukta yer alan farklı alüminyum profillerin kesilerek işlenmesi ve bu ürünlerin kapı, pencere, cam balkon sistemi olarak hayatımızda işlevsel bir yer alması işlemidir.
    İzmir Alüminyum doğrama ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız olarak farklı şekillerde üretilebilmektedir. C60 yalıtımsız profiller, Aldoks marka yalıtımsız profiller gibi farklı alüminyum profillerinden meydana gelmektedir. Günümüzde maliyeti biraz yüksek olduğu için genellikle evler dışında işyerlerinde tercih edilmektedir.
     
    Askılı Vitrin Sistemleri
    Restoran, kafe, yüzme havuzları vs. gibi yerlerde uygulanan Üstten askılı diye adlandırılan sistem mekânların ferah bir alan olmasını sağlamakta ve mekânlarınızı genişletmektedir.
    Class Camlama Sistem sayesinde kışın kapalı ve sıcak, yazın ise Ferah ve modern ortamlar sunan bir sistemler bütünüdür. Kayar katlanır cam sistemi sayesinde hiç bir şekilde ortadan dikey kayıt gitmez.
    Üstten izmir askılı vitrin sistemi sadece üstten askıyla camlar hareket ettirilir altta eşik (ray profili) kullanılmaz. Restoran, kafe ya da benzeri yerlerde insanların geçiş yapacağı alanlarda eşik kullanılmadığı için tercih edilmekte olup bu sistemlerde 10 mm temperli cam kullanılmaktadır. Bu sistem için kullanılmakta olan 10 mm. temperli cam sayesinde tam bir güvenlik sağlanır.
     
    Plise Perdeli Cam Balkon
    Plise Perdeli Cam Balkon sistemleri özel yapısı sayesinde enerji tasarrufu Sağlar. Özellikle yazın güneş ışınlarını keser ve içerinin ısınmasını azaltır. Bu da klimanızın daha az elektrik harcamasının ve tasarruf etmenizi sağlar.
    Birçok ödül almış İzmir Plise Perdeli Cam Balkon Sistemleri dekoratif ve estetiktir. Uygulandığı ortama şık ve ferah bir görünüm katmasının yanında olarak dekoratif bir görünüm ve son moda trendlere sahip olma imkânı verir.
    Özel Teknik Polyester Tekstil Kumaş kullanılarak imal edilen Plise perde, içeriğinde bulundurduğu kir-su tutmaz ve alev almaz yapısı ile uzun ömürlüdür. S.D.S plise perdeler son teknoloji makineler ile S.D.S tarafından katlanmaktadır. Kumaş üzerinde bulunan özel kaplama, kir tutmaz özelliği içerir ve bu özellik plise perdenizi kirlenmeden uzun süre boyunca kullanmanızı sağlar. Sadece nemli bir sünger ile temizlemeniz yeterlidir.
     
    Sürgülü Cam Sistemleri
    Sürgülü cam balkonda 5 ayrı ray sistemi vardır. 5 ayrı sistemde camlar farklı yöne açılmaktadır. Yağmur, kar, toz, ve rüzgarı kesinlikle içeri almamaktadır. İzmir Sürgülü cam balkon sistemi 8 mm veya 10 mm cam kalınlığından temperli, 500 Kg darbeye dayanıklı ve ŞİŞECAM patentli kaliteli camlardan yapılmaktadır. Genellikle dar balkonlarda, ofis bölme sistemlerinde, kafeteryalarda ve benzeri dükkanlarda dış mekanlarda kullanılabilmektedir. Sürgülü sistem her türlü balkonlarda kullanılır. Alttan taşıma özelliğine sahiptir. Talebe göre hırsızlığa karşı camdan cama özel mekanizma kilidi konulabilmektedir. Kullanmış olduğumuz alüminyum çerçevelerimiz, paslanmaz demir oranı “0” olup sade alüminyum olup, külçe alüminyumlardan profil haline getirilmektedir. Belirli ölçülerde kesilip, mekanlarınıza uygun hale getirilip montajlanmaktadır.
     
    Panjur Sistemleri
    Birbirlerine çok yakın inşa edilen günümüz konutlarında, panjur sizi istenmeyen bakışlara karşı korur. Panjurlarınız kapalı konumdayken evinize, eşyalarınıza ve size morötesi (UV) güneş ışınlarına karşı mükemmel koruma sağlar. Panjurlarınız yağmur, kar ve rüzgâr gibi doğa olaylarına karşı evinizi etkin bir şekilde korur. Panjurlarınız kapalı konuma getirildiğinde sizi dışarıdaki gürültü kirliliğine karşı koruyarak huzurlu bir ortam yaratır. Panjurlarınız karlı ve buzlu havalarda, pencerenizle kapalı panjur arasında kalan boşluk sayesinde yalıtım sağlayarak, içeride daha sıcak bir ortam yaratılmasına yol açar.
     
    Katlanır Cam Balkon
    İzmirde Katlanır cam, genellikle evlerin balkonlarında kullanılmaktadır. Her balkon tipine uygun şekilde kullanılabilen katlanır cam çeşitleri bulunmaktadır. Ev balkonları dışında restaurant, cafe, bar, kış bahçesi ve çatı katlarının dekorasyonunda da yaygın olarak kullanılabilmektedir. Katlanır cam balkon sistemi herhangi bir işçilik gerektirmeden, mekanınızın görünümünü bozmadan uygulanabilen tek sistemdir.
     
    Giyotin Cam Sistemleri
    Giyotin Cam projelere uygun olarak özel üretilir ve birçok alanda kullanılabilen, kullanışlı bir cam sistemidir. En yeni geliştirilen otomatik pencere sistemlerinden bir tanesi olan izmir giyotin cam motorludur ve bu cam modülünün çalışma stili otomasyon sistemidir. Bu sistemde, üçlü yan ray kanalları içerisinde yer alan camlar dikey hareket etmektedir. Camların yukarı aşağı hareket etmesini başta ithal Zentax kayış olmak üzere, askı plangalar ve motor sağlar. Bu güçlendirilmiş hareket sistemi ile camlara orantılı bir hareket kabiliyeti kazandırılmıştır. Aslında bu cam sisteminin en can alıcı noktası sistemin ilk sırasında yer alan sabit camdır. Diğer hareketli camlar söz konusu bu sabit camın üzerine çekilir ve dolayısıyla sistem açık konumdayken camlar küpeşte vazifesi görür ve giyotin camı oluşturur. Bu muazzam sistemin kullanımı oldukça basittir. Ürünün kullanımını dakikalar içerisinde öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz.
     
    Duşakabin Sistemleri
    Duşakabin yaptırmaya karar verdiyseniz ; ve sorun yaşamadan kaliteli ve güvenilir bir firmayla çalışmak istiyorsanız iyi düşünün çok araştırın ve doğru karar verin günümüzde birçok firma duşakabin leri bizim gibi üretici olan birkaç firma üzerinden temin etmekte olup üzerine kar ekleyerek siz son kullanıcılara sunmaktadır ve birçoğuda şahıslardan ibaret olup montaj sonrası destekleri bulunmamaktadır . İzmir duşakabin yaptıracağınız firmayı seçmeden önce üreticimi yoksa aracı bir firmamı olduğuna dikkat etmelisiniz.
    Duşakabin günümüzde banyolarımızın vazgeçilmezi olmayı başarmıştır…







  • Silivri ve civarında hizmet veren Giyotin cam cam firması Winking'i inceleye bilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykant -- 28 Ocak 2019; 21:20:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.