Şimdi Ara

Mitsubishi L200, 2018 yılında en çok satılan pick-up oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Temsa Motorlu Araçlar tarafından Türkiye’de satışa sunulan Mitsubishi L200, 3335 adet satış ile tüm pick-up satışlarında yüzde 23 pay alarak 2018 yılını lider olarak tamamladı.



    Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından açıklanan rakamlara göre Mitsubishi L200, 2018 yılında pick-up kategorisinde en çok satılan araç oldu. ODD rakamlarına göre Mitsubishi L200 toplam 3335 adet araç satışı ile pick-up segmentinde yüzde 23 pazar payı ile 2018’i lider olarak tamamladı.

    Bunun yanı sıra, Mitsubishi Motors markası, Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından bu yıl 9.su düzenlenen Satış ve İletişim Ödülleri Ödül Töreninde (ODD) “Hafif Ticari Araçlarda En Hızlı Büyüyen Marka” ödülüne layık görüldü.

    L200, Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up teknolojisi ile tasarlandı. Yüksek donanım seviyesine sahip olan Mitsubishi L200, ekonomik yakıt tüketimi ve kolay manevra kabiliyetiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Bir pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Mitsubishi L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde her türlü yol koşulunda rahatlıkla yol alıyor. Mitsubishi L200’lerin 6 farklı donanım versiyonu bulunuyor. Temsa Motorlu Araçlar, pick-up kategorisindeki güçlü oyuncusu Mitsubishi L200 ile rekabetçi pozisyonunu koruyor.


    https://www.mitsubishi-motors.com.tr/mitsubishi-l200-2018-yilinda-en-cok-satilan-pick-up-oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Olur çünkü kanında dakar var. Japon olmanın verdiği dayanıklılık var. Arazide en çok tercih edilen araba.

    Neyse şehiriçinde gösteriş için amarok almak lazım tam bir görgüsüz itemi.

    Japon bakan ustama amarok gelmiş bunun ne işi var burada dediğimde sahibi orada ona söyle dedi, l200 dururken bunu neden aldın diye sorduğumda şehiriçinde buna bindiğini arazide l200 kullandığını söyledi. Kaldırımdan inerken altını vurmuş amarok'un masraf var mı diye kontrole getirmiş. L200 olsa amann mitsubishi der devam ederdi yoluna

    Neyse yazdıklarımdan l200e giydiren olacaktır. İstediğinizi diyebilirsiniz ama çok sattığı gerçeğini değiştirmez




  • devlete de çok sattılar. pajero satışları özellikle pek çoğu devlete satıldı kar paletli ambulans için. l200'ler de çoğunlukla kgm, ogm gibi teşebbüslere satıldı. l200 güzel şimdi Allah var yukarıda ama Hilux biraz daha farklı, daha gösterişli albenili bir cihaz.

    Amarok denen çakma pick up'ları zaten es geçiyorum.
  • Çalıştığım şirkerin arazi araçlarının hepsi 4x4 L200,en az 80-90 tane vardır.
  • L200 sadece 2018'de değil, Türkiye'de tüm zamanlarda en çok satan pick-up olmuştur.
  • 2018 Modelini kullanıyorum(4X4 Tornado donanımlı), geçen sene Ford Ranger kullanıyordum, Mitsubishi bir başka gerçekten.
  • canımızı çektirdiniz şimdi olsa da binsek
  • Fiat onca pikap arasından boşuna l200’ü almadı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasasıyla daha da fark atacak rakiplerine

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 dan beri benim bildiğim 200 e yakıninj kiralama şirketleri tarafından alındı. Yakında satışa çıkarırlar arabaları.

    20 bin km kadar 18 de olabilir kullanma fırsatım oldu. Boş araçlardı bizimkiler. Sony teybi, usb girişi vardı. Başka da bişey yoktu. Hiz sabitleme vardı birde.

    Rangerda son dönemde kullanmıştım. Fuldu. Otomatik, navigasyon vs vs hepsi vardı.

    L200 sert, araziye daha uygun, Ranger daha şehir arabası gibiydi.

    Arkadan itisti, manuel olarak 4 çekere de alınıyor. Araziye girmediğimiz zaman, genelde arkadan itiste kullandık. Torku vs vs süper.

    Bu arabalar malzeme kalitesi vsvs beklenmez.

    Mitsubishi pajeroyu çölün ortasında kullandık. Arabanın yağini ve benzinini koy bitti. Hiç mi sorun çıkarmazlar yav. Yok abi çıkarmıyorlar.

    Range Rover discoveryler de vardı, 2016 model, sürekli motor yada susupansiyon arızası verirdi. Airmaticten dolayı demişlerdi. Motor arızası verdimi, yolda kaldın.

    İlk defa hak eden bir araba satışta liderligi almış. Sevindim.

    Amarogmus, oymuş buymuş, l200 yanında esamesi okunmaz. Hilux vardı oda iyiydi. Taşeron firmanın arabasıydi. Yan koltukta oturunca yorum yapmak pekte doğru olmaz. Kalite olarak iyi diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 17 Ocak 2019; 23:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.