Şimdi Ara

internete bağlanamıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, ben dün ailemin evine geldim. Normalde türknet kullanıyorum burada mavinet diye bir şey kullanılıyor ve 2 mbit gibi bir internet sağlıyordu. Turknet arayüzünde her zaman yaptığım gibi hızlı kurulum yapayım dedim ve şimdi internete bağlanamıyorum. Önce biraz ayrıntı vereyim. Modem quiknet diye bir şeye ait, üstünde herhangi bir şifre vb yok. Bu yüzden modeme reset atınca şifre gitti ve bağlanamıyorum. internetin müşteri hizmetleri mesai saatinin dışındayız diyor ve benim sabaha kadar yetiştirmem gereke işlerim var. Hepsini mobil internetten yapamam. Bu arada kablo ile bağlanmayı da denedim fakat modemin arkasında adsl girişi diye bir şey yok sadece dsl var. Bütün portları denedim ama bağlanmıyor. Lütfen yardım edin çok acil ihtiyacım var internete.



  • Hocam mavinet kullanıcı adını ve şifresini modeme girmeniz gerekiyor yoksa bağlanmaz tabiki. Misal ttnet için omisis@ttnet şifre 1234 gibi.

    Adsl girişi yok derken heralde ethernet girişini kastettiniz. O zaman sadece wifi ile bağlanabilirsiniz, modemin marka ve modelini google'a yazıp default wifi şifresiyle bağlanın. Arayüzden kurulum yapın mavinet şifresi ile.
  • adsl girişi nasıl olmaz onu anlayamadım bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.