Şimdi Ara

EA, hikâye tabanlı Star Wars oyunu projesini iptal etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Electronic Arts’ın büyük umutlarla başlayan ve Uncharted yönetmeni Amy Hennig’e emanet edilen hikâye tabanlı Star Wars oyunu projesi iptal edildi. Stüdyosu kapanan ve el değiştiren oyun tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.


     


    EA kaynak ayırmak istemiyor


     


    Tek kişilik senaryoya odaklanan ve hikâye tabanlı olarak ilerleyen açık dünya Star Wars oyunu ilk olarak Visceral Games bünyesinde başlatılmış ve Uncharted yönetmeni Amy Hennig’e emanet edilmişti. Sonrasında ise Visceral Games kapandı


     


    Ayrıca Bkz.Cryptopia hacklendi, zarar büyük

    Buna rağmen Ekim 2017 tarihinde EA Vancouver stüdyosu oyunu en baştan başlatarak yeniden hayat vermişti. Ne yazık ki Hennig de geçtiğimiz Haziran ayında kendi stüdyosunu kurmak için görevinden ayrılınca kaçınılmaz son da geldi.


     


    Sektörden gelen bilgilere göre EA aldığı karar ile Star Wars oyununu rafa kaldırdı. Firmanın bundan sonra oyuna daha fazla kaynak ayırmak istemediği ifade ediliyor. Son dönemde Battlefront gibi ana akım oyunların artması hikâye anlatımı tabanlı Star Wars konseptini biraz geri plana atmıştı. Bu bakımdan Star Wars hayranları için önemli bir oyundu. Oyunun iptali hayal kırıklığı yaratacaktır.


     



  • Yatacak yerin yok EA, hikayeli oyun bırakmadın elinde, yaratıcı tüm yapımcıları kapattırdın gün gelir de tek tek kapattığın firmalara muhtaç olursun inşalah.

  • Lütfen birileri Star Wars lisans haklarını EA'nin elinden alsın artık. Bitsin bu sürünmece...

  • Star Wars 1313 vardı iptal ettiler şimdi bu. Darth Maul'lu bir oyun da iptal edilmişti yanlış bilmiyorsam. Lanetli midir nedir?

  • Elinizde mükemmel optimizasyonu olan bir motor(Frostbite) var; grafik desen ondada problem yok, para desen gani, sadece yapacağınız sağlam bir hikaye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cthlbrach -- 17 Ocak 2019; 11:49:42 >
  • Hikayeyle güzel bir yapım çıkardı ortaya yazık olmuş..

  • Önceki oyunda iptal edilmişti. Bu projeye kimse olacak gözüyle bakmıyordu zaten, Multiplayer youtube kanalında öğrenilmiş çaresizlik modunda sunuyorlardı zamanında bu oyunun haberlerini.

    EA, oyun içi satın alma yoksa neden oyun yapsın? EA işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 17 Ocak 2019; 15:53:14 >
  • EA, Oyun İçi Boş Makyaj Satış Platformu.

  • Yav zaten sırf star wars kitlesine satmak için yapılan bir oyundu. İptal olduğu iyi olmuş. Onun yerine a way out gibi özgün fikirli oyunlar yapın veya yapanlara destek olun daha iyi.



    Frostbite engine ile sağlam bir açık dünya aksiyon oyunu lazım valla. Oyun motoru süper çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler için anlatayım Visceral Games bu oyunu Witcher 3 scale ında yapıcaktı 3rd person view ve harita büyüklüğü olarak...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.