Şimdi Ara

RG6 U6 vs. U4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Sıkıntılı bir lokasyonda internet bağlatmaya çalışıyorum . Apartman otomatiği çalışmadığı için Kablonet giriş kattaki dağıtıcısı enerjilendirilemiyor . Kablonet yetkilileri bu yüzden apartman içinde kablo çekmenin mümkün olmadığını ve dışarıdan kablo çekmemizi istediler . Dışarıdan kablo çekmek için RG6 U6 kablo istediler . Ancak gittiğim elektrikçi daha iyi olduğunu iddia ettiği kabloyu verdi . Eve gelince rg6-u4 aldığımı farkettim geri götürünce bu daha iyi bunu kullanın dedi , ancak ben emin olamadım . Malum kablo Mersat rg6-u4 75 ohm koaksiyel kablo . Peki hangisi daha uygun ve daha iyi olan kablo ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobhc_23 -- 15 Ocak 2019; 21:24:9 >



  • RG6 U6 daha iyidir.
  • Kullanım olarak turksat standardı u4 tür. U6 da kullanabilirsin ama teknik olarak aman aman fark doğurmaz.



    Gelgelelim apartman elektriğinin çalışmamasının iç tesisatı yapamamakla bir alakası yok. Oldu diyelim dışarıdan kablo çekmek daha riskli. U4/u6 bakmaksızın 2-3 yaz kış geçirirsiniz kablo perdormansı düşebilir. Kullandığınız kablo turksat onaylı üründe değil. Dışardan çektirmeyin derim.



    Dışardan çekince enerji işini nasıl hallediyorlar acaba onuda merak ettim. Enerji her türlü şart çoklu daireli binalarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.