Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 18:00 - 24:00 Saatleri Arası 2 Mbit İnternet Çağına Hoşgeldiniz[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TÜRK TELEKOM 18:00 - 24:00 Saatleri Arası 2 Mbit İnternet Çağına Hoşgeldiniz[ANA KONU]


    Türk Telekom İnternette sınırları kaldırıyor ve Limitsiz İnternet Çağına Hoşgeldiniz AMA YERSENİZ. Boy boy reklamları yayınlanan bu firma AKN kaldırıldıktan sonra biz kulanıcılarını adeta keriz yerine koyuyor sevgili arkadaşlar. 3 yıldır son hız çalışan 35 mbit vdsl2 ev internetim ne olduysa AKN kaldırıldıktan sonra PAZAR Günleri ve HER AKŞAM Saat 18:00 - 24:00 arası 2 mbite kadar düşüyor.

    Ne oluyorda bu internet bir anda bu kadar hız kaybı yaşıyor? Defalarca arıza kaydı bırakmama rağmen değişen bir şey yok. Türkiye 2 mbit internet çağına hoşgeldin.


    Firma şikayet yağmuruna tutuluyor. An itibari ile sayı 56 bini geçmiş. Adamların umurunda değil. Son şikayetlerin çoğu Akşam 18 - 24 Saatleri arası hız düşmesi. akn kaldırıldı adamlar acısını bizden çıkarıyor. Birde reklamlarda halka söylüyorlar limitleri kaldırdık diye. Adamlar akşamları milleti 2 mbit net hızıyla hapis etti.

    Düzenleme: Günlerdir ettiğim şikayetler sonuç verdi. 3 gündür net hızım normale döndü ve ping sürelerim azaldı fakat eskiden 8ms-10 ms arası ping alırken hala 15ms-20ms arası ping alıyorum. Büyük ihtimal bölgemizdeki vanaları açtılar su geldi.


    Link İnceleyiniz:https://www.sikayetvar.com/turk-telekom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 19 Ocak 2019; 20:47:41 >



  • Diğer konunada yazmıştım aynı durum bende de var malesef. Bu şikayet sana ait sanırımhttps://www.sikayetvar.com/turk-telekom/turk-telekom-her-aksam-hiz-dusurulmesi
  • 2 seferdir bu durumu fark ediyorum akşam 8 den sonra benimde normalde 35 mbps olması gereken hızım şuanda 8 mbps civarında arayıp şikayet kaydı oluşturuyoruz ama hiçbir sonuç yok.
  • benim 16 olan hattım yılbaşından sonra 13'e düştü, sonra 8'e sabitlediler şikayet vs derken 12'ye sabitlediler bir şeyler karıştırıyorlar, kapasite kaldırmıyor desem akn'li zamanlarda ay başı ile fark yok, büyük ihtimal millet 4k/2k video izlemesin trafik parası çok girmesin diye bilinçli olarak yapıyorlar.
  • Aynı sorun bende de var. Akşam yoğun saatlerde hız düşüyor 2-3mbitlere pingler çıkıyor 50-100'lere. Kullan kullanabilirsen.
  • haberlere çıkmadığı sürece gündem olmadığı sürece ilgilenen yok hiç bir sorunla
  • şikayet var ve twitter destek sayfasına bakın aynı şikayetler çoğalmış, biraz daha çoğalsın ilgili kurumu ve sözde ceo hesabını etiketleyip bir twit atacağım bakalım ne diyecekler.

    edit: çok ilginç bir şey fark ettim, benim gibi 16 mbps alan kullanıcıların hızı önce 12'ye ardından 8'e düşmüş, bu kadarı artık tesadüf değil, bilinçli yavaşlatma,ceo'ya yazdım bakalım ne diyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 15 Ocak 2019; 4:51:13 >
  • Bende de aynı sorun vardı 50 megabit kullanıyordum. internet akşamları ozellikle 3-5 megabit arası geliyordu, sorun cok fazla kullanıcı olduğu için hat kaldırmıyormuş 2 gün sonra internet gidip calışma var dediler sonra tekrar 50 megabite yani gerçek hızına döndü,bulundugum bölgedeki trafiği arttırmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    şikayet var ve twitter destek sayfasına bakın aynı şikayetler çoğalmış, biraz daha çoğalsın ilgili kurumu ve sözde ceo hesabını etiketleyip bir twit atacağım bakalım ne diyecekler.

    edit: çok ilginç bir şey fark ettim, benim gibi 16 mbps alan kullanıcıların hızı önce 12'ye ardından 8'e düşmüş, bu kadarı artık tesadüf değil, bilinçli yavaşlatma,ceo'ya yazdım bakalım ne diyecek.
    Elinize sağlık hocam.
  • 8-12 arası akk kalkmadan öncede bazı bölgelerde bu oluyordu zaten yeni birşey değil arkadaşımada oluyordu bu durum 35 mbit kullanıyor kendisi ondada yavaşlıyor 8-12 arası sonra düzeliyor 12yi geçince bilerek kasıtlı yavaşlatılıp sonra interneti normal haline birakiyorlar büyük ihtimalle
  • Kasitli yavaslatma telekomun yapmayacagi is degil,

    ancak bi ihtimal sorun fazla satma da olabilir. AKN den once insanlar aman ayin sonu yavaslamasin diye video, download olayina pek girmezdi, ancak kalktiktan sonra insanlar daha rahat kullanmaya baslayinca prime time denilen zaman araliginda dolabiniz sature oluyor olabilir. Ortak kullanilan altyapida kacinilmaz bir durum bu . cozum altyapinin iyilestirilmesi, saha dolabinin santral ile olan baglantisinin arttirilmasi, santralin omurga baglantisinin arttirilmasi diye silsile olarak gider.
  • Dün aynısı başıma geldi 35 mbit hızım 3 ile 8mbit arası almaya başladım ve ping 49 lara çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem XF -- 15 Ocak 2019; 12:36:43 >
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    akn zamanında insanlar ayın ilk günleri yükleniyordu, milletin "ben yıllardır x hızı alıyorum hızım aniden yarısına kadar düştü aradığımda hattımın alacağı değerler böyleymiş" diyor, diğer servis sağlayıcısı müşterilerinde de durum aynı.
  • twitch'te 17mbit ile 480p bile izlenmiyor be..
  • attığım kanıtlı twite cevap gelmedi görmezden geldiler.
  • Bir tek youtube izleniyor
  • 2 yıl önce bu sorunla fazlasıyla muzdarip idim o zamanlar sık sık konular açıp sesimi duyurmaya çalıştığımda türk telekomun kısıtlama yaptığını altyapısını geliştirmediğini anlattığımda buradan bazı kişiler bana inanmıyordu bu sorunu ilerde birçok kişinin yaşayacağını yazmıştım ve internetimi telekomdan dsmart net e taşımıştım altyapı yine telekom olmasına rağmen şikayetlerim sonuç buldu ve dsmarta taşındıktan sonra sorunum çözüldü şimdi görüyorumki bu sorunu yaşayan kişi sayısı bir hayli artmış zamanında bana inanmayanlar şuan aynı sorunu kendileri dahi yaşıyor olabilir tek önerim var sık boğaz edene kadar şikayet edin btk sına vs heryere.
  • Sorunun kasıttan çok alt yapı yetersizliği olduğunu düşünüyorum.Kasıt dediğiniz zaman elinizde kanıt olması lazım.Bulunduğum lokasyon İzmir santrale uzaklık 2km kadar oturduğum bina 2 yıllık bina.Bağlantım 35 mbs hipernet paketi, bugüne kadar öncesinde ve sonrasında hiç bir sorun yaşamadım.Akn kalktıktan sonrada ne hız düşümü ne ping yükselmesi oldu belirttiğiniz zaman diliminde.Bu durum Türk telekomun küçük ve müşteri sayısı az olan lokasyonlara para kazanmak için az yatırım yapıp ilgilenmemesinden kaynaklanan bir durum olmalı.Şikayetler ilgili yerlere yeterli düzeyde ulaşırsa umarım sorunlarınıza çözüm bulurlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.