Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM OYUNLARDA ANİDEN KAPANIYOR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, gta5, h1z1 gibi oyunlarda bilgisayarım herhangi bir ısı sorunu olmadığı halde kapanıyor? imzamda ki sisteme sahibim, yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum :)



  • Overclock yapıyorsan voltaj yetersiz geliyor olabilir eğer overclock yapmıyorsan çekirdeklerden biri veya birkaçı hata veriyordur bu durumda ise işlemciyi yenilemeyi düşünmen gerekebilir.
  • Verilen bilgiler istenen icin yetersiz hocam nasil bir cevap verebiliriz suan bu kadar az bilgiye, iskembeyi kubrada sallayabilirim mesela psu derim ama ekrankarti cikar misal veriyorum. bir kac test yapman, sicaklik degerlerini vs vs bilgilerle bizi bogman gerekiyor ki eleye eleye hataya yaklasalim.

    boyle problem konularinda diyorum ki kasa ici bir foto alabilirmiyim, adam hic duymamis gibi yapiyor bende yardimi birakiyorum bu da o hesap. yeterli bilgi yoksa yardim destekli olmaz, vakit kaybetmeye gerek yok.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    hocam cpu sıcaklık değeri 55-55 derece yük altında, oyunlarda. gpu 60-65 civarı seyrediyor oyunlarda. ama sadece oyunlarda kapanıyor bilgisayar. cpu,gpu ve hdd stres testine sokuyorum hiç bi sorun yok fakat oyunlarda bi süre sonra tak diye kapanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasikomen

    Overclock yapıyorsan voltaj yetersiz geliyor olabilir eğer overclock yapmıyorsan çekirdeklerden biri veya birkaçı hata veriyordur bu durumda ise işlemciyi yenilemeyi düşünmen gerekebilir.
    yok hocam overclock yapmıyorum, stock hızlarında işlemcim
  • MemTest64 ile bellekleri test et. Eğer belleklerde sorun yoksa Prime95 ile Blend test yap onda da sorun çıkmazsa yazılımsal olabilir sıfırdan Windows kurulumu yapmanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.