Şimdi Ara

Landscape yenilikçi MUJA kontrolcüsünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefonlarda kontrolcü kullanımı henüz en iyi seviyeye gelmiş değil. Kontrolcüler genelde hantal, bazen ağır ve içerisine akıllı telefonu yerleştirmek ısınma sorunlarına da sebep olabiliyor. Steve Wozniak tarafından tavsiye edilen Landscape girişimi MUJA adındaki yenilikçi kontrolcüsünü duyurdu.


     


    Landscape MUJA özellikleri


     


    CES 2019 fuarında tanıtılan MUJA, geleneksel bir kontrolcüden oldukça farklı. Düz bir plaka gibi görülen kontrolcüde fiziksel tuş yer almıyor. Yüzey 4 bölüme ayrılmış ve dokunarak farklı fonksiyonları harekete geçirebiliyorsunuz. Bu tuşlar özelleştirilebiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple Watch 4 kayak yaparken yanlış düşme alarmı veriyor

    Yüzey telefonunuzun arkasına monte ediliyor. Vantuzlar sayesinde sağlam bir şekilde telefonunuza tutunan MUJA, özel ısı dağıtım sistemi sayesinde aşırı ısınmaya izin vermiyor.


     


    Kontrolcü Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanıyor. 450mAh kapasiteli batarya 56 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Tüm boyutlara uygun olduğu için Android ve iPhone modellerinde kullanımı kolay. MUJA kitle fonlama platformu Indiegogo üzerinden satışa sunulacak.


     

     







  • vay
    Harika, Landscape 2. nesil GamePad'i başlatacak ve MUJA hem iOS hem de Android akıllı telefonları destekleyecek. ne zaman satın alınacak?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.