Şimdi Ara

Xiaomi Mijia fotoğraf yazıcısı tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi’nin geçtiğimiz ay ortaya çıkan fotoğraf yazıcısı Mijia Photo Printer sonunda tanıtıldı. Resmi lansman tarihi 19 Aralık 2018 olan cihaz bazı sebeplerden dolayı tanıtılamamıştı. Ancak Redmi Note 7 ardından bu ürün de duyuruldu.

    Ayrıca Bkz.Qualcomm Snapdragon 675 işlemcisine ait AnTuTu skoru ortaya çıktı

    Kompakt yapısı sayesinde her an yanınızda


    Yazıcının boyutları oldukça küçük. Yanınıza alarak istediğiniz an fotoğraf baskısı yapabilmeniz amaçlanıyor. Telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan kablosuz olarak gönderdiğiniz resimler anında basılıyor. Çıktı resmin boyutları ise maksimum 6 inç olarak belirtilmiş. 300x300 dpi baskı çözünürlüğü ve geniş renk paleti ile oldukça net fotoğraflar ortaya çıkıyor. Ayrıca son aşamada fotoğraflara şeffaf bir koruyucu film uygulanıyor. Bu sayede parmak izi tutmayan, renklerini koruyan ve daha uzun süre dayanan fotoğraflar elde edebiliyorsunuz.



    Mijia ve WeChat uygulamalarını da destekleyen Mijia Photo Printer 73 dolar fiyat etiketine sahip. İlk satın almanızda ücretsiz sunulacak baskı kağıtları ise 8 dolar. İçinde 40 adet fotoğraf basmanıza yetecek kağıt mevcut. Yazıcının hangi tarihten itibaren satın alınabilir olacağına ait bir bilgi ise bulunmuyor.








  • anladığım kadarıyla toner kartuş gibi bi şeye gerek yok. o zaman para olarak kötü sayılmaz. fotoğrafın tanesi 1 liraya geliyor.

  • ülkede "de, da" bağlacını kullanabilen adam kalmadı arkadaş.

  • 300*300 çok düşük bunların halefleride aynı ayarlarda, bunu yükseltemeleri lazım ha birde şu thermal kağıtların fiyatlarının dünya genelinde düşmesi lazımki zevki olsun..Kağıda basılı fotoğraflara bakmanın zevkini 8K oled tv lerde görüntülemek bile veremez.

  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Nasıl 1 lira hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    hocam 40 kağıt 8$ mış. tanesi ortalama 1 lira yapar.
    ama ben piyasasını hiç bilmiyorum. şimdi baktım a4 boyutunda fotoğraf kağıdı 100'lü 60 lira. yani xiaomi baya pahalıya geliyor aslında.
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Aslında 1 lira olursa çok güzel olur. Kartuş derdi yoksa 1 liraya değer. İnşallah kısa sürede çıkar merakla bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazıcıdan önce kartuş fiyatlarına bakılır isterse dünyanın en iyi yazıcısını çıkarsınlar kartuş fiyatı 20 tl üzerinde ise 5 para etmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Ocak 2019; 12:24:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.