Şimdi Ara

Sony yeni bir cama entegre hoparlör duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ekranlara titreşim vererek ses oluşturma teknolojilerine artık yabancı değiliz. Yaklaşık 3 yıldır Sony gibi bazı üreticiler ekrandan ses iletimi konusunda çalışmalar yapıyor. CES 2019 fuarında son örnekleri gördük.


     


    LSPX-S2 Glass Sound Speaker özellikleri ve fiyatı


     


    Hali hazırda ekrandan ses iletimi teknolojisi televizyonlarda kullanılmaya başladı. Yakın zamanda akıllı telefonlara da gelmesi bekleniyor. Sony ise bir süredir bu teknolojiyi mini hoparlörlerinde kullanıyor.


     


    Fuarda tanıtılan LSPX-S2 Glass Sound Speaker uzaktan elektronik bir kandili anımsatıyor. Herhangi bir ses çıkışı olmayan cihazın camı ses iletimi için kullanılıyor. Ayrıca bir aydınlatma aracı olarak da kullanılabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Kullanılmış elektrikli bisiklet bataryaları akıllı ısıtıcılara hayat verecek

    Cihazın kaide kısmında küçük bir LED lamba var ve 32 parlaklık seviyesi barındırıyor. Ayrıca mum ışığı gibi titreyen bir mod da mevcut. Yine kaide kısmında 3 titreşim motoru bulunuyor. Bu motorların görevi cama titreşim vererek ses oluşturmak. Motorların altında ise bir woofer bulunuyor. Sese bass ekleyen woofer ayrıca üretilen sesin frekansını da ayarlamaya yarıyor.


     


    Sony sesin cam tüpün içerisinde yolculuk ederek kaidenin altından çıktığını belirtiyor. Böylece 360 derecelik bir akustik oluşuyor. Yüksek ses kalitesine sahip hoparlör Bluetooth veya WiFi üzerinden müzik oynatıyor. Tek şarjla 8 saate kadar kullanım mümkün. Fiyatı ise 550 Pound.


     



  • İyide bu gaz lambası
  • Teknolojisi çok ilginç değil mi ya? Çok hojdur ama benanee. :D

  • Estetik olsa gam yemeyeceğim. O nedir ya

  • 550 Poundluk kandil. İyi de Sony, neden?

  • 360º mono. Stereo için çift gerekiyormuş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiroRew -- 11 Ocak 2019; 12:6:53 >
  • Ses kalitesi klasik bir hoparlör ile kıyaslandığında ne seviyede acaba? Kandil gibi görünüyor ancak anladığım boyutu oldukça küçük. Haberden detayları anlamak çok zor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 11 Ocak 2019; 16:5:53 >
  • Baktılar diğer sektörlerde işleri kesat, gaz lambası işine girmişler. Yakında Xiaomi gibi klozet kapağı falan da üretirler neme lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enteresan.Peki ses kalitesi olarak vereceğimiz 550 pounda değecek mi bari?Sadece şekil mi?Gerçi şekli de bi halta benzemiyor o ayrı da.
  • İyi de ses de biraz gerisiniz. Bundan 10 yıl önce benzer ve büyük Sony yaptı. Zaten Sony'nin işi ses ayrıca profesyonel kameraları ve fotoğraf makineleriyle lider durumda. Açın bakın instagramda gördüğünüz tüm fotoğrafçılar Nikon mu Canon mu kullanıyor yoksa Sony mi? Ev kullanıcıları için PS4 PS5 e gelmek istemiyorum. Sizin firma sandığınız 2 firma var ikisi de çamaşır makinesi üretiyor sesiniz çıkmıyor. Sizler bence katıksızsınız!

  • Ağaçtan ses iletimini denesinler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.