Şimdi Ara

Nasıl böyle kaliteli insan olabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayatta 2 tür insan vardır.

    1-Çocukluğunu bilgisayar oyunlarına vermiş(Aile tarafından yeterli bilgiyi kültürü alamamış ya da maddi sebeplerden dolayı sorunlar yaşamış)





    2-Çocukluğunu derslerine, kendini geliştirmeye ve başarılı olmaya vermiş.(Aileside oldukça bilinçli,kültürlü ve nasıl çalışma disiplini vereceğini bilen ve ekonomisi iyi olan)



    Çok basit değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aileleri de baktığınızda aslında maddi olarak ortalamanın üstüler ve küçüklükten onları farklı yetiştirmiş.



    üzgünüm dostum hayat acımasız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler kültür kitapları hariç tutarak bolbol kitap oku. Kelime dağarcığın geliştiğinde kurduğun cümleler bile değişecektir. Dijital olmayan bir hobi edin. Veya birkaç tane. Ama 10 tane farklı hobi edinip gıdım gıdım vakit harcamaktansa 2 3 tanesine yoğunlaş. Bir müzik aleti edinebilirsin. Kursa gidebilirsin, durumun iyi değilse internetten çok uygun fiyatlı kurs satın alabilirsin veya youtube u incele. İngilizceye yoğunlaşabilirsin bi work and travel veya interrail yapar dönersin ufkun açılır kendine güvenin gelir. Maddi durumuna göre çeşitlilik gösterecek şeyler bunlar ama paranın miktarından çok paranı nasıl kullandığın önemli bence.

    Edit: İş sende bitiyor paraya çok takılmamak lazım. Ben kadıköy moda'da bir öğrenci evinde yaşıyorum, durumum ortalama. Kasımpaşanın ara sokaklarında oturup benden daha aktif daha dolu dolu vakit geçiren kendini çok daha fazla geliştirmiş arkadaşlarım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 10 Ocak 2019; 20:20:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kendi halinden memnun ol
    Çoğunluğa uygunsun işte ne güzel
    Ortalama mutluluktur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yirikalische

    quote:

    Orijinalden alıntı: dominus Cajal

    Bahsettiğiniz insanlar givi kişiler toplumun hatta insanlığın ufak bir kısmını oluşturan, hayata kolay modda gelmiş şanslı insanlar.





    Kendinizi geliştirmeyi deneyebilirsiniz, fakat bunun gibi hayata çok daha önde başlamış kişileri geçmeniz mümkün değil.

    Nereden biliyorsun ki kolay mod oldugunu, buyuk ihtimalle okuldakilerin cogundan fazla calisiyorlardir. Oyun oynamayan ve bos durmayi sevmeyen bazi insanlar uyanik oldugu her an bir seyle ugrasiyorlar (ben degilim bu ), bu insanlar hem akademik olarak basarili olurken hem de sosyal hayat sahibi olabiliyorlar, ama onlar da asiri bayilmiyorlar ders calismaya, sadece calisiyorlar calismalari gerektigi icin. Zengin aileye dogup yan gelip yatan icin bunu dersin ama derslerinde basarili, kulturlu insanlar icin boyle demezsin.

    Alıntıları Göster
    Dediğin karakteristik özellikler ve boş durmadan çalışabilmek onların bilinçli olarak yaptığı bir şey değil, düzgün çalışan beyinlerinin, beyinlerindeki ödül sisteminin ve iyi genetiklerinin bir sonucu. Oyunlara başvurmak genellikle genç insanları hayattan bir kaçış yolu oluyor, ve sadece çalışmanın gerektiğini bilmek çoğu zaman yeterli olmuyor.





    Bu forumda bile teşhisi konulmayan kim bilir kaç tane anksiyete hastası, ADHD (Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu), depresyon ve genel olarak öğrenme bozukluğu olan kaç tane çocuk vardır. O yüzden son iki örneğinden ikisine de bu denilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.